7:e Juli

Oboy, oboy, oboy!! Nu närmar sig semestern! Wiie, tyckte nyss att det var evigheter kvar. Så om mindre än 2 vecor är jag fri från Willy´s i över en månad :D
Sitter nu uppe hos mormor och morfar och väntar på att dom ska komma hem ifrån sin resa. Har nämligen lovat att hämta dom från bussen. Så tills dess ska jag inte göra ett dugg. 
Att ha bott här en vecka har varigt skönt. Underbart vat det iaf i början på veckan då det var 1000 grader varmt (ungefär :P)
Då blev det mycket bad och solning. De dagar jag ej jobbade då förståss.
Torsdagen  åkte jag och Flisan in till Örebro för att fynda en massa på Marieberg. Och OM vi gjorde! REA, REA, REA! Överallt! Jag handla för över 2300 kr. För de slantarna förjde dessa saker med mig hem:
En blå tubklänning , en randig tunika , shortsdress, 2 par romarskor svarta/bruna, 1 par tygskor,  grå/grön tubklänning, 1 par "pisstofflor", Och en massa accessoarer! Även lite underkläder :) Köpte även en hårinpackning och silvershampo på Bellbox.
        
Vi åt på ett fik, jag tror det heter Coffe house. Och jag sägaer bara det att ät där, och då ta bakadpotatis med skagen!!! Så himla gott! Färska räkor med en underbar röra. Skit gott och helt värt pengarn.
Så så såg vår dag ut. På kvällen blev det pizza med familjen (Jessica, Flisan o Madde)

I morgon hoppas jag att vårt H&M paket har kommit! :) Har shoppat även där! :) Hoppas allt passar! Och att man bli nöjd.
Hoppas, hoppas!
Ringde till Apollo idag för att kolla upp en grej som vi alla 4 undrat över. Hur många kilo får man ta med sig!? Och det var 20 kilo. Och med de 20 kilona så ska man räkna med handbagaget. Helt sjukt tycker jag! Hade det varigt 25 kilo hade jag iaf tyckt det var okey! Men enbart min väska väger ju 4 kilo! Alltså har jag 16 kilo till godo. Herregud säger jag bara! Tycker att man borde få ha med sig lite mer iaf när man ska vara borta i 2 veckor!  Men det tycker inte Apollo. Så vi får se vad som ska få följa med och inte.
Inte långt kvar till det heller :) Alanya 2009!! :D wiiie. När vi bokade i Februari var vi helt till oss av glädje, men ändå fatta vi att det var så grymt långt kvar! Men nu!! Tjoohhoo!


Hmm, vad mer har  hänt denna vecka?! Jo i Lördags så var Johanna och Magnus här. Grillning och lite alkoholförtäring :) Linnea och hennes kille Joakim kom även förbi. Lite kubb och spel blev det åxå :) Kul kväll. :)

Nej nu ska jag Hitta på något vettigt att göra.
Mors!
RSS 2.0