28:e

Nu är det sommartid :)
Inte lång kvar då :)


Har precis gjort det där roliga som man gör varje månad, betalat räkningar. Men i mitt fall blev det räkning. Så det var skönt att få det gjort.
Jahopp, idag är jag ledig vilket är alldeless underbart :) Jag och jessica var och körde lite Indoor walking förut vilket var döden!! Prommenad dit och hem.
I morgon blir det Easyline och på tisdag blir det Bodycombat :) 




 Stallet denna vecka är åxå ganska lugn. Har morgon på Onsdag och Torsdag. Måste rida åxå så det gör jag kanske i morgon eller på Tisdag om det passar. Hoppas på Kanonväder då!
Finns kanske någon som vill och kan göra mig sällskap??  :P

Idag var vi hemma till huset för att lämna lite grejjer. Alla ytterkläder vi har i källaren. Täcken o kuddar o annat skit. Vi har även tömmt frysen nere.
Alla fin glas är nerpackat så det ända som är kvar i köket är tallrikar o matglas. All mat i lådorna och grytor.
Det tar sig! Få se om vi nu flyttar i helgen, jag HOPPAS!!!!

Vi ska iaf slipa golvet i vardagsrummet. Tror det blir snyggt. Då det blir ett nyttretrogammaltstuk på rummet :P
Om vi nu tröttnar med tiden får vi väl lägg ett nytt på, känns så onödigt att ta bord detta golv när det är äkta ek golv som kostat ca 800 kr/ kvm2!! Så det får nog bli så. Till en början iaf. Men vi har iaf ångrat oss åxå om att måla. Det blir tapet istället. Blir nog snyggare och lättare med tiden. Alla tapet skarvar är idag lite lösa och vi kommer att få spackla hela rummer isåfall och kan ju då istället lägga tid på att slipa ner skiten och tapetsera om. 
Ja vad ska vi göra mer?? Joo vi sk lägga golvet i vårt sovrum åxå innan vi bär upp sängen. Så nu tll en början så kommer det bli förjävla rörigt alltså! 
Men men så är det! 

Vi kollade på våra bilder ifrån -07 när vi flyttade hit. Fy fasen vilken skillnad!!! Ni ska få se :)


                               FÖRE:




   

    

   

     

  








               EFTER :




  

   

      


   


   

  

Vår pärla :)


Nä nu ska jag slita mig härifrån. Äta ikväll?


SES!

24:e Mars

Gokväll!


 
Sitter här i min ensamhet, Sebbe har för länge sen gått o lagt sig. Förmiddagströttis :)
Dagen har idag varigt jätte bra. Lite väl seeeeg på jobbet kanske men annars bra :)
Åkte till stallet en snabbis i morse, åkte sen hem och duschade. Färgningen hos mickis gich jätte bra så nu slipper jag min groteska utväxt ett tag till :) tack tack. Ska i morgon sätta i en riktig hårinpackning. Det är väl behövligt nu när håret är nyblekt och skört. Man är ju liksom rädd om det lilla man har :P


Vi hittade förreseten ett jätte bra golv igår. Fick bli mörk valnöt. Vi hade ju räknat med att de golv vi gilade som inte kostade så extremt mkt (129 kvm2) skulle det gå på va 2600kr för vårt sovrum. Men på Bauhaus hittade vi ett som vi båda fastnade för för 79 kr kvm2!! Det är ju ingen golv som kommer att slitas lika mkt som golvet gör i köket eller vardagsrummet tillexsempel. Så det passade oss iaf bra. Men eftersom det var så billigt så köpte vi golv till hela övervåningen! Och hela våningen gick på drygt 3 tusen! 
Så det tyckte vi det var värt!
Så det ska vi aktivera oss att lägga snart! 
Såhär ser det iaf ut! 
                                

I morgon är jag ledig! Skönt faktiskt. Har varigt en haltuff vecka. Har jobbat långa pass men ändå varigt ledig. Men eftersom man flängt o farigt så har ju dessa lediga dagar ej varigt så vilande. Men men så är det, sova får man göra när man dör. typ.
Ah iaf i morgon vankas det heldagsshopping i Örebro. yeey! 
Jag Jessica och Flisan har länge planerat att vi ska in dit. Tyvärr kan inte Flisan följa med så det blir bara jag och Jessica. Men det blir ju fler ggr Flisan! :)

Jag måste inhandla något jag ska ha på mig på Tove och Andreas bröllop. Måste även har några klädesplagg till Egypten och en bikini. Men det har jag säkert redan pladdrat om i tidigare inlägg. 
Jag ska nog köpa ett nytt shampoo & balsam i morgon på Bellbox. Mitt Tresemé är "äntligen" om man ska säga så slut. Jag har haft det i månader alltså. Ekonomiskt är det ju men nu vill jag byta.
Men till vad?? Får se i morgon :) 
 
     


Jag ska även in till Netonnet och byta min mobil som jag köpte för 2 veckor sen. Dyngkass. Verkligen! Suck. 
Har iaf bestämt mig att ta en Samsung istället. En likvärdig men dock mkt bättre. Så dte får det bli. Hoppas den finns i rosa, hihi synd att bryta trenden liksom :) 

Det är även våffeldagen i morgon :) Gott! 
Kanske gräddar några våfflisar om det finns tid o ork. Än sålänge är inte våffeljärnet nerpackat. 
 
         



Nä nu ska jag sova. Är dunder trött. 
Ha det! 

Mors
  

23:e Mars

Vi ser det regnar, vi ser det regar det var väl roligt??
ja faktiskt!
Nu äntligen försvinner snön. Yeey!


Går dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Men började iaf med att åka till stallet. Flisan följde men. Skönt att vara 2  om jobbet :) sen red vi ut på en skogstur i det underbara väret! Dyyyng gött!!!
Kom hem vid 11 tiden, tänkte äta lite lunch och softa innan jobbet kl 5. Men då ringde Willan och berättade att Lilja var sjuk. Så det blev till att ta en prommenad till jobbet och börja jobba istället. 
Cherren har iaf fått barn nu, En liten Theo blev det! :)


Idag är jag ledig :) 
Åkte ut till stallet och fixade allt. Små pratade lite med Katarina som åxå var där. Trevligt! 
Sen åkte jag hem slängde in mig själv i duschen, åkte ner till Willan för att lämna nycklarna, åkte sedan till Nords för att kolla på golv. Strax kommer sebbe hem och då ska vi till Örebro för att kolla och förhoppningsvis köpa golv. Vi ska lägga ett nytt i vårt sovrum. Det som ligger idag är typ björkfärgar och har blivigt solblekt med tiden så vi sa det att vi lägger ett nytt nu innan sängen och de kommer dit. Och för en gångs skull så är vi överens om att det ska bli ett mörkt golv. Typ valnöt eller mörk mörk ek. 
Vi får se vad vi hittar i Öret! 

    

I morgon ska jag hem till Mickis och färga mitt hår :D Det är verkligen behövligt alltså!
Skulle åxå behöva klippa mig men det får jag ta när vi kommit hem ifrån Egypten, då är det ju slitet ändå.
Kul att få hälsa på Familjen Johansson iaf :)
Sen blir det stägning på Willan som gäller.

Nä nu kom Sebbe hem, blöt som en sork hahaha!!! Så nu ska vi åka.
Hoppas vi hinner hem till bc´,n (Bodycombaten) Annars får det bli MRL ikväll.

MORS!

21:a Mars

Näääeee våren kom tillbaka!!

Nu är det 5 minus ute och snor kallt. Hur överlevde vi 25 minus? Att man anpassar sig så! Höll på att tappa hakan idag när jag skulle gå till bilen efter jobbet för det var så kallt. :P

Jahopp idag är det söndag då. Tog mig en sovmorgon i morse. Tyckte jag var värd det efter en hel natts gnisslande. Suck. Dax att at fram bettskenan igen kanske!
Det blev gemensam frukost åxå, inte vanligt! Mysigt!

På jobbet idag var det inte som en vanlig söndag. Nepp folk överallt. Brukar kunna gå upp på golvet nästan hela passet och göra annat men nej inte idag. Hann till Mejjan 2 ggr men fick vända. Men men dagen gick iaf fort!

Hade ju insläpp i stallet så åkte dit på kvällen och drog in alla pållarna. När jag kom hem så kom Johanna och Magnus hit en sväng. Deras lilla vovvsing Wiktor åxå förståss! :)
Blev lite söndagsmys och wipeout.
Pratade massor om resan. Guuu va jag längtar!
4 veckor kvar nu!
En evighet i min ögon men men tiden går fort det gör den!

       

Jahopp vad händer till veckan då??
Joo ska bli schema ändring till veckan beroende på om cherren får sitt barn eller inte så det kommer bli en massa strul känner jag på mig.
 Jag ska även få färga mitt hår :D Har längtat som en tok. Det har växt så fort denna gång! Vet inte vad jag ätit som fått det växt så mkt.
Ska till stallet och rida i morgon. Även Flisan ska med. :)
Ska in till Öret på Torsdag! Wiieee. Sak inhandla lite grejjer tilll resan. En ny bikini är ett måste. Något linne/ klänning. Ny skor åxå!
Vi behöver åxå köpa nytt golv till ett av rummen i huset! Men det får bli en annan veckodag.
Annars så är dte en relatift lugn vecka.

Tur att det är löning åxå på torsdag! :)




Nu är det sängen. Upp tidigt i morgon.

Välkommen till en ny vecka!! :)


TJOOOOO

20:e Mars

Hej våren!!
Nu är du fasen här!  :D

Jag och Jessica tog sällskap hem nu efter jobbet och fy vilket underbart väder. Solen sken och man blev genast piggare! :) Härligt!

När klockan ringde 07: 00 i morse var det helt okey att gå upp, inte vanligt men skönt faktiskt. Åkte till stallet och släppte ut alla pållarna. Ramlade i gång rakt ner i en snöhög, jävla is asså!! Vinden hade blåst bort några höpåsar så jag fick gå på jakt efter dem... Suck. Men Mamma kom och hjälpte mig så det var skönt. Åkte hem böt om och sen drog jag vidare mot Willan.

På jobbet har det iaf varigt KAOS! Fattar inte hur många det var som skulle handla idag! Det fanns inga vagnar, inga korgar inga kassörskor. KUL! Köerna blev bara längre och längre. Jessica och Emelie slet med att dra in vagnar, björn satt i Kassajouren och vi andra slet som djur. Till slut kom Daniel och vi kunde arbeta av lite köer. Det är kul när det är röjj alltså men idag var det fasen lite väl. Det var ju inte löning eller så heller. Hum men nu är det iaf över!

Nu ska jag nog börja med maten. Det ska bli kyckling och potatisgratäng :) Gott.
Är hungrig!



Nää mors!

19:e Mars

Då var det fredag igen då. Idag är jag hemma sjuk. Skulle igentligen jobbat nu men icke. Jag har haft det jobbigt med magen hela veckan vet inte vad det är. Är väl baciller sen har nog både jag och sebbe åtit en dålig matlåda vi delade på så det var bara för mig att åka hem igår ifrån jobbet. Och tur var väl det eftersom jag fick tillslut fick spy. Men idag mår jag som vanligt så det var nog baar en "matfögiftning" av något slag. Men tänkte ändå vara hemme en dag efteråt. Men i morgon ska ajg till jobbet igen! :)
Känns konstigt, har varit ledig i 8 dagar nu ju!!

Eftersom jag varigt sjuk har jag inte gjort något. Sanerade vår lägenhet en sväng idag. Böt sängkläder, tvättade alla handdukar vädrade alla rum osv. Så skönt att man gör det efter man varigt sjuk!

Posten plingade på dörren idag, tänkta va faen har Sebbe beställt nu då! Nähe det var till mig. Ett litet paket. Hum... öppnade och i låg det en ask nougatkex från Axfoods nya märke Garant. Vi har ju personalkort på Willan så vi får 5 % rabatt varje gång vi handlar. Så det var därifrån jag fick detta paket ifrån :) Roligt! :)



Nu har Jessica precis gått hem. Dax för sängen alltså. Både hon och jag är morgontrötta och behöver vår skönhetssömn. Så nu ska jag bara kolla på slutet på Let´s dance. Måste ju se vem som åker ut!!
Hejja Willy!!







Söt va!!?


Nattis!

16:e Mars

Tisdag!!

Underbart väder, ledig, men dunder trött!! Va fasen blir det? Känns som att jag somna om jag sluter ögonen ståående tillomed!! Ska nog ta mig en tupplur innan Combaten.

Fick tag i en sjukgymnast i morse åxå. Ska dit och dra ner brallorna på Torsdag. Få se vad det är för fel på mitt ben. På telefonen trodde han att det är mitt knä som spökar. Låter vettigt eftersom jag haft ont ända sen jag dundrade ner i golvet ifrån stegen på jobbet. Få se vad han säger.

Idag fyller min häst år! 14 år!! Nobla plutta!! Tiden går fort!

          

      

Var iväg och to pass idag åxå. FY FAN SÄGER JAG BARA!!!!!! Ser för JÄVLIG ut! Kul ser ut som en 100 kiloskloss på kortet. Kul. Det ska man ha i 5 år. Jippie. Ingen ska få se mitt pass det kan jag lova. Men men nu har jag iaf ett nytt så nu kan jag stryka det på min "att göra lista".

Nu ska jag nog traska iväg hem till Jessica och vara lite social med henne och Flisan :)

Ha det!!

15:e Mars

Hejsan allihopa!!

Då var det Måndag igen då! Ny vecka nya tag.
Än sålänge så är jag ledig ända tills onsdag. Skönt.

Helgen var såååå himla rolig. Tack alla ni som var med och roade mig!
Fattar dock inte hur jag fick i mig all mintu :P
KOmmer nu att dröjja mycket länga tiill nästa gång jag dricker det igen kan jag lova!
Bålen var iaf jätte gooood :)

          

Ja statt,?? Kommer inte igår hur jag kom in, när jag gick hem, HUR jag kom hem. Men kul tror jag att det var ;)
Jessica blev jätte glad för hennes present! Kul för henne :)

Nu är jag fullt uppe i att packa. Packa, packa, packa. Suck.
Att packa i 3 år av våra liv i bananlådor är fasen inte helt enkelt. Dock mkt roligt, fasen va skit man hittar!!!
Hittade nyss ett formulär om information om studenten liksom hallå, det var ju 3 år sen!


Var ju i Örebro i Fredags. Utbudet var som Jessica varnade mig för vidrigt dåligt men jag hittade ändå massor med grejjer jag var nöjd med. Outfiten för lördagen fick bli en body ifrån Ginan och en kjol jag hade hemma. Hittade min jacka som jag länge tjatat om, på rean tillomed! Tack tack!
Sen köpte jag ny mobil. :)
Det var iaf på tiden!



I morgon ska jag ringa en sjukgymnast. Mitt ben blir aldrig bra!! Fattar inte vad som är fel, Det sticker till i låmuskeln när jag går och ibland inte alls. Så nu ska jag gå iväg så jag kan få reda ut var det är för fel. Jag vill ju träna!
Vill springa. Måste springa!!! :P


Nä tillbaka till packningen...


MORS!

R.I.P







                                "Brunte" vår underbara gamling har nu lämnat oss den 8/3 -10.
                                                                Vila i frin min vän.

                                                                   *1982-2010*


                         

11:e Mars

Hej hej!!!


Nu är det äntligen helg! :D
Har nu jobbat 28 dagar av 33. Så nu är det äntligen lite välfötjänat ledighet!
Denna vecka skulle blivigt min softvecka, men det blev inte riktigt så.

I måndags var det ju som sagt full sjå med att jobba, slutade tidigt åkte till gymmet för att köra Crazy lip. Alltså detta pass, fy fan vilken skit! Det är säkert skit kul om man är med ifrån början men herregud!!! Det var så pinsamt att jag och Jessica gick ut efetr halva passet. Fick bli gymmet istället!
På tisdagen Fick jag köra chark istället för kassa, slutade även då tidigt men fick dundra hem till stallet, hade igentligen planerat att rida men fick åka hem efter jag mockat klart. Direkt till willan igen denna gång för att handla. Kom hem 15 minuter innan vi skulle åka till gymmet för att köra vårt älskade Body combat! Lika kul varje gång ju!!!

Onsdagen blev det fruktavdelningen för min del. Fick beställ osv, gillar faktisk den avdelningen! :)
Dundrade hem till stallet igen , även idag bara mocka. Rekord tid denna gång! Mockade, gjorde hö, maten, fyllde på vatten, sopade på 30 min!! :)
På kvällen var dte tänkt att vi skulle köra Easyline men det slutade med att vi gick på Hoyckey istället (!!!!???)
Haha lite kul iaf :)
Se de gammlööö Bööfffööörs haha...
 
Åhh ah idag då så fick jag sovmorgon i morse, det gillades alltså!
Har tagit det ganska lungt hela dagen, nu ikväll var det ju dax för Easyline Killer igen då men annars har det varigt soft. Nu är jag ledig ändå fram till Torsdag :D YYeey!
Eftersom jag inte hunnit rida de 2 dagarna jag hade stallet så tänkte jag åka hem i morgon och ta mig en yur med min pålle.  Hoppas det är fint väder! Ska nog åka hem på lördag med. Skönt att rida o så när man inte behöver mocka :)

På löradg ska det bli fest!!Ojj ojj ojj!! Är sååååååå laddad! Jessica fyller ju 21 år så vi ska fira henne här. Musik, singstar o en massa prat! Sen blir det nog statt med Amanda Jenssen som är på besök. Ska bli så kul!



Söndag ska bara bli dödens dag. Haha inte  för att jag brukar bli bakis men det är så skönt att slippa "göra" något.
Aha det var vad jag hade att dela med mig!



Ha en super bar helg allihopa!! Det ska jag :D

8:e Mars

Hellluu!!


Kan väl börja med att säga:

Grattis Magnus som idag fyller 24 år!!!!   :)

Emma som fyller 25 år!!!! :)

På självaste kvinnodagen ;)




FY fasen vilken UNDERBART väder det har vart idag!! Vaddå vårkänslor?! Hehe Hade ju bilen till jobbet men åkte hem till huset för att kolla hur långt Sebbe hade kommit med att klä in garderoben med väv (innuti då). Så jag tog mig en prommenad hem och fy fasen va skönt det var!! Snön droppade ifrån taken och isen smälte på vägarna. I love it! Snart är det inte långt kvar tills gräset är grönt och blommorna slår ut :)
På tal om det så är det dax för mig att hitta en ny vår jacka. JAg har ju min skinnjacka men det skulle vara bra att ha någon slags vindjacka. Jag har ju en skt bra jacka som jag har i stallet. Den är perfekt! Någon slags vindstopper men ett tunnt lager fleece i. Men den var så sleten så den fick duga till stallet i sommras. Men en sån vill jag ha :) Komiskt att den är köpt på Ullared :P

I helgen så var det både stägning och öppning för min del. Det var faktiskt kul. Jag och Jessica körde Indoor walking, sen fick det bli lite tacomys på kvällen. Klockan 10 somnade jag som en stock. Vaddå trött?? 07:00 klev jag in på jobbet i morse as trött. Men även denna arbets dag gick fort!
I morgon börjar jag 8. Så liiite sovmorgon är det ju allt :P

Jobbar bara i morgon, onsdag och torsdag :) GÖTT!


Nu ska jag slänga i mig  lite mat sen blir det träningslagret.


SES!



2:a Mars

Hej!!

Då är det Tisdag, solen skiner, är ledig ifrån Willan, humöret på topp, inget kan bli bättre :)

Var i stallet i morse och tog ut pållarna. Fick efter en stund sällskap av Katarina :) Mkt trevligt må jag säga.
Mockade lite och fixade lite. Noblas hovböld är nästan helt läkt! Bra va!? :)

Sebbe har braddats av en dunder förkylning "igen" suck. Så nu försöker jag hålla mig på avstånd. Vill inte bli smittada igen. NU när man liksom blivigt frisk igen....

Ah vad ska jag hitta på idag då?? Joo ska ner på stan nu en sväng är tänkt. Ska shoppa lite smink tror jag. Ska lämna in mina jour nyckar till cherren. Ska även handla lite på Willan. Konstigt att man aldrig kan hålla sig därifrån fast att man är ledig!!?

Sen ikväll ska det bli bodycombat som vanligt. Ska bli kul. Älskar passet!

Sen blir det ljusparty hos Flisan :) DÅ ska jag äntligen få shoppa på mig lite ljus till mitt hem. Ska bli super kul! :)
Få snacka lite skit och umgås! :)

Nu ska jag ge mig ut i solen. Verkar kanske lite som att våren är på G ;) Wiiie


Ha en bra dag!

RSS 2.0