Förkyld...

Nu ligger jag hemma i soffan med en harvig hals och feber... Åkte till jobbet ändå i morse men åkte hem igen vid 11 tiden. Jag fick ont i halsen igår men tänkte att det kanske bara var något litet skit men i natt vid 4 tiden vaknade jag och var helt tjock i halsen...
Så nu poppar jag massor med Ipren, och halstabletter!
Och Te såklart!

    

Kanske blev man lite för kall i lördags på Mickis och Tommys 50 års kalas...
Vi hade iaf super kul! Det blev även utgång och tro det eller ej men efterfest!


Igår var det mors dag! :D Det blev en fika hos mormor och morfar. Jag och Julia köpte en parfym + lotion till mamma, Nina Ricci! Den är så god!



Nu ska jag gå upp till sovrummet, dra ner gardinerna och kura ner mig. Jag hatar att ha feber, ena stunden fryser man ihjäl o andra så svettas man till tusen...
Natti natt!
Ber till Gud att jag är helt frisk i morgon!!!


Lördag morgon 06:34...

Åhhhhhh va trött jag bliiiir!!! Inte nog med att jag inte kan sova på nätterna så VAKNAR jag dyng pigg klockan 05:50!!! Hur är det möjligt! Jag kunde få sova till 10 om jag ville men nej!
Allt är ju iofs Sebbes fel, han kom o sa hejdå när han skulle åka till jobbet, pratade lite o så o då piggnade jag väl till... Tänkte att jag ger det ett försök att blogga lite för då kanske jag blir trött :)


Nu är det äntligen helg tacka gode gud för det!!! LOVELY! Detta kan vart den jobbigaste veckan på mkt länge!
usch usch...



Men nu är det helg och nu behöver man inte tänka på det mer! Dagens planer ser iaf ut såhär!
Örebro på fm med Jessica! Sen blir det stallet en sväng och ikväll blir det 25+25 års fest hos Mickis o Tommy! :)


Inköpslista i Öret:

* Nya Bh:ar, Komiskt nog har alla mina bekvämaste gått sönder!!
* En Fm sändare till bilen (arna) så jag kan lyssna på spotify i bilen.
* Alkohol!!
*Nån festblåsa inför ikväll kanske??
* Dragkroksskydd!



Se vad som nu förljer med en hem, det är väl som vanligt att man inte hittar något vettigt men men det är iaf kul att ta en sväng in! :)


Nej men nu måste jag ge mig för nu tror jag jag blev liiite trött!!v :D Natti natt!

Vaken på natten men sover på dagen...

Det börjar se ut som min vardag... Kan inte sova :( Suck! Ger det ett försök till annars ger jag mig fan ut i spåret som "straff"! God natt!

Ångestsöndag!

Usch som vanligt att man har fet ångest när man hela helgen  har svinat med god mat, godis och sen en massa alkoholhaltiga drycker.... usch usch till veckan blir det dunderträna!
Jag har haft en helg med lite blandade aktiviteter, i Fredags så åkte jag hem till Labbsand, fixade mat, hö o vatten till pållarna... Efter det mosade jag ner mig i soffan med en påse chips och Big brother.
Lördagen började med jobb 06-14. Efter det blev det en tur på stan. Hittade 2 linnen som blir kanon inför sommaren, även ett par jeanshorts. Snabbdusch och sen iväg till Annse på husfest!
Husfesten slutade på Harrys där det var vi och ca 15 personer till... Men kul hade vi iaf!! :)
Tackar så mkt för en hejdundrandes underbar kväll! :D



   


Idag har jag faktisk vart aktiv måste jag få säga! Iaf om man tänker på alla alkoholceller som nu bor i min kropp, jag passade på att sola lite på fm, sen tog jag och Jessica en prommis ner till Willan, efter det blev det fotboll i Bråten. Sebbes spelade med B-laget :) , Efter det blev det bakismat på Mcdonalds! Jag fick även genomlida filmen Dear John, å herre! Fin film jovisst, men lite väl seeeeg?



usch jag är så fruktansvärt trött... inte så konstigt kanske med tanke på att denna helg haft få sovtimmar, nu är dte bara att ladda om inför en 5 dagars jobbvecka! Längtar redan tills på fredag!! :)

Nu äre natten!

Natti natt!

Bikini: Check!!

Wiihhooouuu nu är äntligen det fixat!! Jag satt och kollade på H&M i lördags och funderade på om jag skulle beställa men som vanligt så vill jag ju gärna prova o så först vilket man inte kan om man skickar efter...
Men så sa Jessica igår att "- gå upp till H&M dom har hängt fram alla nya bikinis o så!
Så jag åkte dit idag. Och tur var det för det fanns inga bra fina underdelar i svart bara i stl 43-38 och min röv är ju aldeless för stor för det så jag fråga när dom fick in fler och svaret blev... "- vi får inte in fler badkläder för iår!!
VAAAAA!!!! det är ju för fasen bara Maj! Men men nu kvittar dte ju eftersom jag köpt mina :)
Det blev iaf en röd badeauöverdel med ett par svarta trosor till, sen en enkel svart i badeau, sen en tupöverdel i en härlig rostfärgad färg. Och sen ett par enkla svarta trosor med lite konstruktur i. :)





Nu är det bara en massa sommarkläder som skall köpas, linnen, shorts, klänningar osv... Yeeey!


Nobla:

I morse hade jag utsläpp, Katarina kom efter en stund o hjälpte till alltid lika trevligt :)
Hovis skulle komma vid halv 9 o sko på Nobla 4 nya dojjor! Så fint det blev!
Han är så himla bra vår Hovis! Kommer alltid i tid, är alltid tillgänglig, super trevlig, och han gör alltid ett bra jobb!
han tyckte att jag kunde ta en liten bebis på Nobla med hans quarterhingst... ingen som vi skulle kunna göra dock då jag inte har tiden till det men visst intresserar det liiiite i bakhuvudet. Man vill jag ha en lite avkomma ifrån Nobla och Nordica.

Jag kommer ihåg när Nobla föddes, hon var en livligt och spralligt föl med mycket motor i. Hon busade runt i hagen och hittade på massor med bus.
Nobla var ändå ett mkt snällt föl, hon bet eller sparkade oss aldrig som vissa hästar kan testa att göra i uppväxten.
Därimot kommer jag ihåg en gång, mamma hade glömt att hänga in ett träningsöverlag som var Nordicas efter en ridtur, hon hade råkat glömma det på Noblas boxdörr och dagen efter hittade vi det halft uppätet och söndertrampat!!! hallllååå!! Hur är det möjligt!
Så hädan efter blev det "förbud" att hänga filtar, täcken, frylar och div saker på hennes dörr när hon var inne...
Nobla hade en period när hon växte upp då hon ständigt gick om kring i hagen och bar på hennes mat hink! Pucko tyckte vi då men lite kul när man tänker tillbaka :)

Usch va jag älskar min häst, hon är enligt mig faktiskt den finaste av alla, och hon är min drömpålle. 
Jag älskar hennes Arabiska drag som alltd gör henne smäcker och utsrålande. 
Speciellt nu på sommaren då man ser att hon är apelkastad så blir hon ännu finare! :)

Sen vi stängde av "betet" så har hennes galla blivigt betydligt bättre! i morse hade hon endast en lite bulle och det var ej heller en värmade bulle! kanon! 
jag och Ida tog oss en ridtur i skogen i Söndags, vo tog den vanliga rundan men red in en lite extra bit så vi fick med lite mer trav och så. Vi gick igenom skogen för att slippa den vanliga vägen som det nu har fallit ett träd över stigen, då jag inte vill att Nobla ska behöva hopp för att skydda sitt ben. Men iaf så tog vi en annan väg och den var lite halvblöt och geggig men ändå tyckte jag att hennes ben var "okey" när vi kom hem.
 Jag har nu varje gång ridit med benlindor ifram, men jag har ändå slängt på lite kyllera efteråt. 



<3


Just ja, STORT GRATTIS TILL IDA SOM FÖRRA VECKAN FICK SITT KÖRKORT! :D



Idag är jag äntligen ledig!! Lovely! har inga planer what so ever och det känns underbart! 
Ska äta lite lunch nu och sen bara softa tills det är dax att åka och träna! 
Få se vad dte bli idag, jag skulle igentligen kört Pump igår men min rygg är crap efter frysavfrostningen i Mån-Tis så det blev istället Combat. Idag är det Combat igen som gäller men vi hoppas på en plats på Angelas 1 h IW istället! 
:)


Just ja, jag har inte velat skriva om det för ens nu men jag vill gratta Felicia och Jocke till den lilla tjejen som vilar i Flisans mage!!!!! :D den 13:e Oktober kommer hon men det tror inte jag! Jag tippar på 17:e såklart, och varför jag tror det är för att när vi gick i gymnasiet så sa Flisan en gång att "-jag kommer får barn före dig och den kommer på din födelsedag!"
 :) Hur häftigt skulle det inte bli om det blev så!!??? 
Iaf ett jätte grattis till dom! :)
Det  helt overkligt att ens barndomsvänner börjar få barn osv, men på samma sätt så är jag jätte glad för dom! 
Ska bli så kul, längtar till Oktober! :)



     



   

Haha nu dröjjer det ett tag innan det blir sånhär fester med dig! ;)



 
   

Trött och snorig...

...Så känns livet just nu, eller ja denna vecka iaf ;) Jag funderade på om man kanske hade en släng av pollenallergi med tanke på att jag hade det när ag var mindre men om man tänker efter så är dte väl inga konstigheter om jag blir förkyld med tanke på att man växlar dagen mellan kallt o varmt! Men det är iaf inget som stör på något sätt i vardagen eller träningen så det är ju bra!

Jag har inte vart så duktig på att just blogg har jag märkt, jag har faktiskt tänkt mkt på det att "- ja detta ska jag skriva om eller nu kanske man skulle gå o skriva några rader..." Men om sanningen ska fram så orkar jag inte "starta" datorn och sen ta mig tiden att skriva allt. Det blir ju alltid på kvällen då jag är hemma och då vill jag ju spendera tid med Sebbe :)
A så så är det iaf!


I morgon är det redan Fredag, helt galet va fort veckorna går. Tur är väl det så det snart blir helg ;)
Är leeeedig och det ska bli så skönt! Det har bara blivigt tidiga mornar nu i många dagars tid...
Veckan träning har vart kanon!!

Måndag- 50 mins Indoor Walking
Tisdag- Bodycombat
Onsdag- bodycombat
Torsdag- 45 mins Indoor Walking + 30 mins Core
Fredag- Ev. Body pump

I like!


Nobla!

Var ute i Måndags och grejja lite, Anne har vart ute i helgen och ridit o grejjat. Vi kör som sagt på att det kan vara fodergallor eftersom hon nu inte heller är varken varm eller halt eller markerar i gångarterna... Dock är hon ju gallig!
Igår red jag och Kristina ut en liten tur i skogen, på hård grusväg i alla 3 gångartena. Så himla mysigt! Nobla var mkt pigg och frammåt men ej het på tygeln, utan lugn på sitt sätt om man får säga så :P
När vi kom hem och tog av benlindorna var gallorna bättre, men jag kör ändå på kyllera efterråt!
Vi har sen igår stängt av hela "travbanan" bort tillsvidare för att kunna se om gallorna försvinner då betet avtar och gräset "försvinner", Avtar dom så kommer vi öppna upp på nattetid då sockerhalten i gräsroten inte är lika hög som på dagtid.

Hon har nog iaf gått ner några kilo, inte för att jag vägt henne men hon ser ut att format sig lite men det kan nog likväl vara en synvilla nu när vinterpälsen nästan ör borta :P
Får testa att väga henne snart igen!

Min one and only! <3



     


Nu är det sova som står på schemat, klockan ringer i morgon 07:20... Jippi!
Natti natt!
O just de.. trevlig helg!



Snö och regn...

...usch vintern vill inte riktigt släppa taget än men det är väl så det är nu i April/Maj. Man blir ju så bortskämmd med 20 grader varmt och sol!! :P
Längtar tills nästa värmebölja!!
Jag älskar att sola! Det är så himla underbart! Den enda gången jag känt att det är "olidligt varmt och nära döden" var i Alanya där det var högsesong när vi var där, då var dert hett!!!
Även i Tunisien så var det riktigt hett, men det var på två olka sätt. I tunisien var det mer som i Sverige riktigt hett, men i Tunisien var det mer kvaft, så då på natten när dte blev ca 45 grader mitt i natten!!! Häftigt! :)

Jag älskar att resa! Det är så himla kul! Längtar till Rhodos! 
Jag längar riktigt till semestern nu... bara 3 månader kvar lite drygt! Yeea!

Tunisien -10
     






NOBLA!

Som jag skrev i mitt förr eller förr förra inlägg så har Nobla en gammal överbenskada i vänster framben, och givetvis när man börjar tänka på det så har det blivigt svullet. Suck.
Dett är tredje året irad nu! Men jag och mamma klurade på en sak, -" tänk om det är det nya gräset?"
För på många hästar sätter det sig i hovarna (fång) men nu tydligen kan det ge hästen ömma ben!!
Så vi tänkte efetrsom hon inte haltar eller markerar och är endast lite svampig så tester vi och rider henne en kortis på banan... och tro det eller ej om det är som vi tror eller om det  är slumpen men gallan på benet har gått ner!
Jag har inte ridit henne sen i Måndags men Anne har vart ute i både fre-lör och grejjat.
Idag var hon lite varm så jag smörjde in henne med kyllera. Det måste jag säga är en kanonprodukt, andra kylsalvor/balsam har börjat att fräta på hennes stackars ben :S
Men leran är kanon!
I morgon ska jag ta mig en tur såvida hennes ben inte är värre... Och förhoppningsvis så är det inte spöregn/snöfall heller ;)



Jag har även hittat ett nytt huvudlag jag har kärat ner mig i som jag bara vill ha :) men snål/sparsam som jag vill/försöker vara så får jag klicka hem det på nästa löning!
Man blir ju lite snål åxå när man vet att det finns många fina huvudlag i sadelkammaren men nästan alla var Nordicas och dom vill jag inte röra... <3

      
Jag och mamma måste verkligen ta en dag när vi städar "ut" delar av hennes grejjer som vi inte vill/kan andvända oss av längre... Det är svårt att "sålla" bort henne. Det går inte. Även om hon fortfarande finns på gården så vill jag att allt ska vara som det var!
Hon är dagligen saknad! <3




I morgon är jag ledig! Underbart! Känns skönt, jag har inte heller direkt några planer, ska till stallet på fm och sen köra combat på kvällen. Därimot så behövs det i vanlig ordning storstädas här hemma!! Har dessutom nu samlat på mig en hög willys skjortor som ska tvättas, inte så ofta man tvättar rött liksom ;)
Skulle även behöva tvätta bilen så vi kan vaxa iordning den, nu är dte iaf bestämt... den skall säljas!




Men nu är det dax att sova, natti natt!!

Valborg och 1:a Maj

Äntligen så är det Maj! Kan nästan vara årets mest uppskattade månad :)
Nu är det inte långt kvar tills sommaren är här, härligt!!

Jahopp nu har ännu en jobbfri helg passerat! Som sagt tiden går ju så fort när man har roligt! Det har vart en "spontan" helg kan man säga... På Valborg så var inte spikade planer planerade så det fick bli lite grill/chill på kvällen men My och Jessica. Hel mysigt, vi satt o drack drinkar och spelade "jag har aldrig" hela kvällen. På något sätt så hamnade vi på Red brick och kvällen slutade på Woodys!!!!! Hur fasen blev det sååå?? :P Hihi men kul var det iaf! På dagen tänkte jag och Jessica bättra på brännan lite så vi ställde upp solstolarna i högsta hugg på baksidan, men vilken miss!! Moln efter moln drog in och istället för att ligga och njuta så höll vi på att frysa ihjäl!
Så då kom vi på att "- vi åker till örebro"!
En liten tur till Marieberg för lite shopping blev det. Jag köpte inte så mkt, ett par korta träningsbyxor, ett nagellack, en hink, och en kasse mat på Willan.

Idag har det vart slappar dag, värdet är ju svinkallt så jag har faktiskt mest legat framför tv:n o degat :)
Åkte till stallet vid 7 tiden och släppte in och kvällsfodrade.
sviiiin kallt!!

Nää jag tänkte blogga om Novblas ben osv men nu försvann orken och lusten plus att min älskling kom just hem så jag vill vara lite social med honnom istället :)



Natti natt
RSS 2.0