Sola

Idag har det varir så vartm så tillomed pensionärerna satt i t-shirt/linne i parken! De som jämt går i tjock jacka! Otroligt.. jag skulle dö.
Ifa i dag har jag varit en sväng med Flisan. Vi å mamma åt lunch på Masten. Efter det var det jobb som gällde för mamsen. Jag å Flisan kom på den briljanat idén med att sola bakom hennes lägemhetshus. Det finns ett storst vad ska man säga, gärde?? Ah iaf har det stått ett till lägenhetshus där för många år sen men det har nu rivits. Där lade vi oss iar. Extremt varmt å så in i helvete skönt! Vart faktiskt röd på axlarna.
När klockan blev 2 skulle flisan å hennes kille åka å fiska. Jag skulle hem å väcka min bubbe, å så skulle hans farmor komma på besök. Tyvärr så mådde hon inget vidare idag så det fick bli en annan gång. Jag drog med mig mig älsklig ur till parken där vi satt på en filt å fikade å bara prata skit :) Myyyys!
Sebbe skulle iväg till Ivan å sen skulle han spela match. Jag skulle hem. Min gooa mamma hade klantat till sig, hon skulle tanka å råka ta fel kort, då hn skog in fel kod 3 ggr så spärrades ju henner visa kort. 24 timmar spärr tid... så jag fick åka å handla åt henne idag eftersom hennes kort var spärrat.
I morgon ska det ju vara häst loppis hemma hos oss i Labbsand! Då hon skulle köpa med en massa fikia å mat till allt folk.
När jag kom hem hjälpte jag mamma med å måla staketet till rundcorallen. Efter 2 timmars målning så var jag äntligen klar. Jag å mamma tog oss sedan en lååång skogs uteritt! Riktigt skönt å mkt kul :) När vi ridigt klart å sadlat av fick jag se att det var blod på sadelgjorden... Suck! Hon hade fått gjordskav. det får hon varje år!! Sedan efter ett par veckor så förvinner det å dyker inte upp igen för ett år senare! konsikg!
Så nu blir det ingen sadel på ett tag. Så det blir väl barbacka som gäller. Kul. Trist när man nu börjat å allt går så bra. 
Även en kompis i stallet fick idag veta att hennes häst fått spatt. E ledsjikdom som är ärftlig. Hon kommer aldrig att kunna träna å tävla i hög dressyr. Aldrig kul. Speciellt inte kul när man vet att hästen verkligen skulle kunna gå så långt! Usch sådana här tråkiga nyheter får mig alltid att tänka på Nordica. Min älskade Nordica! (mamma till min Nobla :P) Ingen häst var så duktig som hon, Hon kunde gått då långt! Det var så nära till nästa tävlig som låt i tyskland så så... pang. Hon blev halt. Kronisk halt. Blev aldrig bra. Nära avlivnig flertal ggr. efter 3 års behandlingar, sprutor i knälederna, kortison, glucosamin, allt!! Inget hjälpte. Men Sedan när vi skulle få ta sista möjliga sprutan, ( så hade vi bestämmt innan att  om hon inte är bättre så vill vi att hon ska få somna in, hon är inte värd att få gå å ha ont!) Så sade vetrinären"- Hon är faktiskt mkt bra nu :) Hon behövde alrdig en sista sprutan. Det var som julafton för mig å mamma. Ända sen sommaren 2002 har hon bara stått i hagarna som gamal pensionär. Idag är hon 23 å jag hoppas hon har många år kvar å leva. Som sagt hon betyder så grymt mkt. Hon är mamman, mamma hästen. Mammornas mamma :)
Är så glad att jag har mina hästar. Utan dom skulle jag fan inte kunna leva. :)

Usch nu är det nog dax att jag lägger mig. Kuligt nog så ska jag upp tidigt i morgn för att ta hand om frukten på mitt kära jobb. kl 8:00 börjar min arbetsdag. Kul... Men vad gör man inte för lite pengar :P
Ha´t 

Sommarhetta

Idag har det verkligen varit supervarm!!! När jag gick upp i morse slängde jag en titt på termometern, det var exakt lika varmt ute som inne!!
Ändå var det inte klarbli himmel med sol!
I love it!

Idag har det inte blivigt mkt gjort... Handla å laga mat, tvätta å bara slappa. Fast sådana dagar behövs faktiskt.
Det blev storhandel på Kronhallen iaf, kul å knalla runt å handla i en affär med lite bättre utbud :P
Men annars så gillar min ekonomi Willy´s lite bättre:P
 En snabbprommenad fick det bli i dag. Är så himla skönt å få komma ut å gå om dagarna. Men i dag var det så jäkla varmt så då blev det nästan lite jobbigt.
Kom å tänka på en gtej när jag var på min prommenad. Att när man var liten ville man alltid vara stor, man längtade att få växa upp å bli vuxen. Jag kommer ihåg att morfar sade alltid att "- Njut av tiden då du är barn, det är den bästa tiden!" Ja du morfar, det är ju helt sant!
Sommarlovet då jag skulle fylla 14 har en speciell plats i mitt minne. Jag och Johanna ummgicks var å varannan dag, Även om hon bodde i Dfs, å jag i Kga så var det inget problem. Vi cyklade! Fram å tillbaka!! Johannas pojkvän Magnus som är älde än oss hade ju såklart sommarjobb (vilket vi inte hade). Han å en kompis till honom kom alltid hem till mig på eftermiddagarna, då vi badade hela eftermiddagen, kollade film å annat skoj!  Det var verkligen en så himla rolig tid! Att man var så ung, man var så fri. Att vakna på morgonen å bara "-ah va ska man göra idag då?? Mja kanske bada å sen sola, cykla å köpa glass kanske??"
Även den första fyllan, å första riktiga kärleken fick de vara med å bevittna :P Jag tror nog igentligen att de varit med överallt! Stranddagerna, gyllende tider, att möjligt :)
Tänk att få ha det så igen!
Ah suck, va gammal å menigslös jagh känner mig nu :P hehe
Det känns ju iaf så himla kul att jag fortfarande har kvar mina älskade vänner!
Som sagt Johanna å Magnus är fortfarnade ihop idag å det finns alltid till hands i vått å torrt!
Gammal vänskap rostar aldrig.

Nej nu ska jag gå å lägga mig. Får rycka med mig kissen i till sovrummet så jag slipper vara själver. Bejb jobbar natt.
I morrn är jag åxå ledig :D

Lycka!!

Strömavbrott

Idag var det en så super varm dag :) hehe precis som det var för ett år sen!
Jag kan ju inte direkt säga att vi har det sämre här i Sverige än vad Jessica å de lyckliga satarna som är i Cypren å svinar!

Ah en händelserik dag har det iaf fall varit, Började med att vakna, sedan trycka i sig frukost. Åka till stallet, påväg dit stå i bil kö för någon jävla sopa bestämmde sig för att backa mitt på E18 för att vända!!! Blir så trött!!! Tur att jag inte stod först, då hade jag tutat som en galning.
Ridnin på banan i detta super varma väder var ingen direkt höjdare... En kortis fick det bli,sedan duscha häst som msedan lade sig i värsta damm/skit stället i hagen för att rulla sig, tackar för den!
Äta lunch, å sedan åka å jobba! Fick mig skjuts ner då min bejb ändå skulle iväg på möte. Arbetstiden denna dag är 4 timmar. När jag äntligen skulle få gå hem, Stod i kassakontoret å räknade lådan var bara de sista sedlarna kvar... så  pofff... Allt var SVART!! Jahopp, förvånad som jag var så frågade jag Marita
"- duu nu är bra svart va!!
-jaaa sa hon å det ser det ut å vara i butiken med...
-Vaaa??? Är det möjligt??
Jag luska mig fram i mörkret å hittade dörren, tog mig ut å fick se att hela Willy´s var mörklaggat!
Å det finns ju ingen ljuskälla alls i Willy´s, inga fönster, inget, allt var svart!
orienterade mig fram till en ficklampa å började å hjälpa kunder fram till kassan. Ingen kassa fungerade! Inte ens de som har backup server på. Suck! Något var grymt fel. Då fick vi veta att De som gräver å grejar vid Max hade grävt  av den centrala el kabeln, kabeln som leda all ström till hela kulan, jc å alla andra affärer, tillomed Kronhallen hade avbrott! Grattis!
Tiden gick iaf  å kund efter kund lämnade sina överfyllda vagnar å gick hem, vilket är förståligt.
Efter många samtal å krångel, securitas hit å dit så kom strömmen tillbaka efter ca  40 minuters väntan.
Eftrsom det var mkt folk kvar på Willy´s så var det bara för mig å rycka ut min låda igen å sätta mig för att röja undan det sista. Efter det hjälpte jag snäll som jag är till med å lägga tillbaka allt som kunderna lämnat. Tyvärr gick ju inga färkvaraor prudukter å rädda :S 2 timmar efter min ordinarie tid gick jag hem.
Bubben kom å mötte mig vid sibylla, där vi även stannade å åt :)gott.

Nu är han på jobbet å sliter.
En annan är nog taggad för att sova snart, är så jäkla trött. Men det kanske man kan få vara efter en sådan händelserik dag  :P


See ya!

28/5

Idag har det varit en sådan dag som allt bara funkat perfekt! Jag har hunnit att göra stallet, rida långtur, jobba, handla, å laga mat, äta å diska. Inte nog med det så fick jag ju även som ganska länge i morse :)
Tror fasen att halva kga var på willy´s idag. Jag hade kolonial idag, med kassajour, å jag satt nästan alla timmar jag jobbade! Kul, jag kom liksom till jobbet med motivationen "-ah va skönt, idag slipper jag nog kassan..." Men icke.
Kom just å tänka på Jessica, fy fan va kul dom måste ha!!! Jag kan nog säga att det lätt ver den roli´gaste veckan i mitt liv :) Har inte sett några party bilder än från grabbarnagrus på efterfesten !!??
Lite lamt i så fall, det är ju alltid kul å få följa deras resa på så sätt :P

I morgon ska jag jobba kl 14:00, innan dess blir det stallet, med hård pass på banan. Det är verkligen så super kul att rida igen :) Inte för att det är tråkigt någon gång men man har ju sina upp å ned tider. Men just nu känner jag mig bara glad å få träna.
Kännde mig extra duktig idag, sebbe tog cykeln till jobbet så bilen var helt mig... å jag gick till jobbet :P Duktigt vaa?? :p
Kom dock på senare innan jag slutade att fan, jag skulle ju handla efter jobbet :S så det var bara å gå hem å hämta bilen å åka raka vägen ned till Willy´s igen. Jippi! Men en massa gott följde med hem :)


Snart kommer min bubb hem. saknar honom. Vill mysa!

Mors

Länge sedan!!!

image12

Vi är gjorda för varann     <3


                                       

Lite å skratta åt   ;P

Måndag

Nu är det måndag.. Den dagen jag hatar mest av alla dagar! Måndag betydde att nu börjar en ny lååång skol vecka, Det är 4 dagar kvar till helgen å det är allmänt tråkigt på måndagar!
Men nu när man jobbar på Willy´s så är jag för dte mesta ledig på måndagar :P

I morgon skulle jag vara ledi igentlifgen men icke. Krister ringde i morse. Även förlängt på Torsdag. Så nu blev det endast måndag å fredag ledigt denna vecka. Igentligen skall man väl inte klaga, det är ju faktiskt en vanlig "arbetsvecka".
Mina planer inför i morgon gäller iaf ändå, jag sk ut å rida med Katarina å sen blir det kvä'llen på Willy´s. Hoppas det blir fint väder!!

Idag som sagt så åkte jag å Elin hem till mig. Det blev långprommenad å hund bad. Tur att Billy å Wilma gick bra ihop. Så det får bli fler ggr! Efter vår prommenad så blev det fika, å sen var det dax för mig å fixa stalllet. Sedan åkte vi hem å lämnade Wilma å sen blev det raka vägen till Mcdonalds!! Mums!
En runda på stan vart det även. Ett par vita 3/4 byxor blev det, lagomt sköna nu till sommarhettan! Elin fyndade en klänning. Efter det blev det lite shopping på apoteket.

Nu sitter jag här alldeless lamslagen... träningsvärk både ifrån gårdagens prommenad å ridnig. Så nu blir det en stilla inne kväll för min del.
Synd att det bara är SKIT på tv.
Fy...


pliing

Prommenad/jogg??!

Min första lediga söndag på 4 veckor :D
Sov till nästan 10, åt frukost å diskade all disk ifrån igår.
När klockan blev 2 så var det dax å skjutsa bubben till jobbet.
Tog med mig katten å åkte sedan hem. Hem till Labbsand.
Åt jätte god mat hos mormor, älgstek å massa grönsaker :D
Sedan fick syster agera kattvakt. Jag greja stallet, fixa med vatten å så red jag :) Hon var såå duktig idag. Är nog bäst å hålla igång henne nu, innan "magen" kommer å sen även med tanken på fång. Duktig var hon iaf min underbara vackra häst! Hon är min dröm!

Efter stallet kom mamma på den briljanta idén att -" jaaa kan vi inte gå ut å gå??"
Ja det kan ju vara mysigt tänkte jag så jag förljde med staffan å mamma ut i skogen. Å herregud, min kondis har ju blivigt dessevärre sneppet sämre sedan jag flyttade hit å staffan som nu tränat upp sig tyckte att jag å han skulle jogga en bit, å herregud!!! Jag kan ju säga att jag trodde jag skulle dö!  För det första så att jogga i ridbrallor var ingen direkt höjdare, å plus på det så var jag redan trött efter de 5 km vi redan gått. Men jag klara iaf målet vi hade, även han. Det känndes som att mitt ansikte hade samma förg som min willy´s skjorta :p
Som jag å mamma sa så är det fan inte kul å jogga som tjej när man har brön som hoppar å dunkar vid varje steg.
Efter vår jogging tur vart det yttligare ca 6 km.
Efter vår prommenad så åkte jag iaf hem.
Å nu sitter jag å väntar på att färskpotatisen ska koka klart. Mums!!
Finns singet godare än färskpotatis å gräddfil :P
Blir nog dipp å grönsaker ikväll, ska även föröka tvinga min bubbe å kolla film med mig :)

i morgon ska jag å elin å wilma  trampa  prommenad i skogen, hoppas inte jag har träningsvärk bara :P
Det ska bli trevlans!!
Å nya däck på bilen fixas i morgon åxå, gött!!!

Nepp åter till  teet å tv/misse!

:D

Lördag natt

Nu är det allt natten, men här sitter jag :P
Min älskling har däckat i sängen efter en helkväll med Tacos, spel å Eurovision men Flisan å Jocke!! :D
Kul kul, tyckte dock att det sög så jävla mkt att vi kom på så dårlig placering!!! Så dårligt var det faktiskt inte!  Bättre var hon ju i alla fall än dom dära hotten tottarna som sprang omkring å lekte pirater! Hur kunde de vara bättre??
Så är det. Undra vad sverige ska ställa upp med nästa år??  Thomas Dileva??

Det blev jobb för min del iaf  idag... Skulle igentligen vara ledig men Willy´s behövde lite backup.
I morgon är jag iaf fall ledig, SKÖNT!
Ska hem till familjen, som vi alltid gör så äter vi middag allihopa å firar morsdag/farsdag eller andra saker vid de högtiderna. Min bejb är på jobbet så jag blir ensam... Ska nog rida en sväng på kvällen då åxå :D

På Måndag fåt vi nya däck till bilen, å jag å Elin ska åka hem till mig å rasa hennes vovvsing. Jag tänkta att jag ska visa henne lite av min urskog :P Ska bli kul iaf :)

 Fy... Nu festar Jessica arslet av sig nere i underbara Ayia napa. Blä, å suck. Det var tider det när man åkte ner dit! Att åka tillbaka är ju iaf ett måste, någon gång! Tur att jag ska till Grekland snart så jag får njuta av värme å sol snart! Hehe nu är det ju bara 1 å en halv månad kvar :D wiiee!!
Till hösten/ vinter blir det nog iaf en sista minuten, ev med Johanna å Magnus.
Gött de!

Nää nu ska jag nog ta å natta mig, ska nog väcka min bubbe snart åxå, han ska nog hem till Ivan å kolla nhl hockey tror ja... Tur att min misse håller mig sällskap :)

God natt!!

Drömmar

Ida har det varit en sådan där "splittad" dag, som i morse gick jag upp klockan 10, diskade å städade å grejjade tills jag kände mig nog duktig... Sedan gjorde jag mat å glös lite på tv. Sedan var det dax å väcka bubben som jobbat natt  å  sen åka till vetrinären med lilla Bumbisen. Dax för första vaccinationen. Satt där i 40 min innan vi fick komma in vilket inte hon tyckte var kul!!! Kul å sitta i vänterummet med en liten kattunge som bara skriker å skriker :S suck...
När vi väl fick komma in å sprutan togs fram så trodde jag fasen att jag skulle svimma!!! Hon, Min lilla kattebarn skulle ha en lika STOR dos som en hel HÄST!!!!! Å det är mycket !  Jag har iaf aldrig hört en katt skrika så högt å länge, det måste gjort mycket ont! Å inte nog med det så stack han dess utom IGENOM hela huden på henne!! Altså rätt igenon, som en pearcing typ!!! Fy fan...
Efteråt så var hon iaf fall som innan, glad å sprallig  helt busig vilket var mkt skönt.

Det blev en tur till sandviken för å hämta mitt Halens packet som kommigt, å sen blev det en tur till Mcdonald´s för lunch. Kom hem släppte ut min duktiga misse å gav henne massa godis!  Sen blev det åta på 5 min, byta om på 3 å sen åka till jobbet!!!
Fick lära upp en tjej idag. Jag kommer ihåg när jag själv satt där å var helt rädd å nervös! Hehe Kul faktiskt å få lära ut :)
Efter jobbet blev det stallet, å sen hämta lite post hemma. Fick lite nybakat bröd :D Gott! Sen gosa jag med deras katt som väger 5,5 kilo!!!! omg!!! Å han är ej fet!
Kom hem å bubben hade lagat god kyckling å ris å även hade han hittat en ny "lägenhet", Inte för att vi vill flytta eller så men det skulle alltid vara kul å få något större...
Man kan väl inte kalla det för lägenhet eftersom det litte i rosendal å där tycker jag att det kallas för radhus! Men det var iaf fall en bostadsrätt, skit fina rum, fint kök ( inte finare än vårat då :P ) men inte fult, sen skit fint sovrum, utrymme att göra bastu, stor altan osv. hela bostadytan var 75 kvm, å det är ju en stor skillnad till vad vi har nu (50).
Å som sebbe sa att priset är ju igentligen skit samma det får man ju alltid tillbaka sen när man säljer det är ju hyran som är viktig. Då tänkte jag det att va fasen får man betala för den där då typ 5 00 minst.. 2 657 kr i månaden!!! Vi betalar ju typ det idag! Hehe då började Emelie komma i drömmarnas land.. :P

Men efter mkt funderarnde så kom vi faktiskt fram till det att det kanske är lite tidigt, vai har ju faktiskt bara varit  ihop i 1 1/2 år. Å sen vill ju varken han eller ja bo i sandviken :S Men man kan ju alltid drömma!
Sen vill jag nog åxå flytta härifrån innan jag kan tänka å komma tillbaka å bosätta mig i kga igen.
Jag är så förbannat lycklig som det just nu som det är, inget kan bli bättre :D <3

Nej nu ska jag kolla lite tv :)

Slingor

Idag har jag varit hos Mickis Å lilla Alva :) Hon är såå sööt!!!
Klipp, färg å slingor blev det :)
Bra vart det iaf!
Ska bli några fler slingor sen i framtiden!!! :D

Bejby är å spelar fotboll mot KB så jag är hemma å diskar å lagar mat!
Potatisgratäng å kött är vad som bjuds på ikväll. Yuummie.

I morgon ska vi till vetrinären med lilla gumman, då hon ska vaccineras. Sen blir det jobb kl 3. Så hela dagen i morgon är uppbokad!

Pliing

Lördag, söndag...

Söndagar brukade vara den jobbigaste dagen på veckan,det var då man visste att i morgon är det skola... sista dagen på helgen. Fy men nu tycker jag att söndagar är helt underbara :)
Eftersom jag jobnns bar varannan helg minst, så känns det nästan som att det kvittar vad det är för dagar!
I morgon är jag äntligen ledig!
Får mig en liten sov morgon iaf, jag ska skjutsa Flisan till dfs, hon ska med tåget. Sen blir det stallet för hela slanten. Kl 3 ska jag å bubben till mickis, Tommy å Alva. Lite klipp å fårg osv. längtar :) Ska bli så kul med en ny fÄrg i håret :D Få se vad mickis har tänkt ut denna gång :P
Allt blir nog bra iaf!

Personalfesten igår var okey men verkligen inte över min förväntan! Många kunde ej komma, å viss skulle upp tidigt eller bara var trötta så de åkte hem, visst var det kul iaf men verkligen inte som den förra :P
Det var iaf en lättnad att känna att vi ska inte på statt iaf! Å vart slutade min kväll??? Jo på statt!
Jag var där iofs i typ 20 min sen gick jag hem.
Min snälla man kom å hämtade mig utanför citygrillen. Jag gick in å köpten pommestallrik somk alltid är så satans god! Men denna var så grymt äcklig!! Pommesena var helt sladdriga å typ bara upptinade i fritösen, å såsen smaka bara massa konstia kryddor. Fy, så det blev istället ett äpple när jag kom hem sedan tandborsten å sen sängen. Så så blev min lördag kväll.

När jag fyllde 18 så var det fest som gällde varenda helg, både fredag å lördag. Aldrig var jag bakis, aldrig mådde jag dårligt av att dricka. Nu  det senaste året har jag kanske festat max 1 gång var 6:e vecka kanske, å jag har inte haft några dåliga dagen efter problem men just under berusningen så känner jag mig inte alls bra!  Jag känner mig bara (oftast) arg å irriterad, en massa gamla minnen duker upp som är mkt ovälkommna, å min stackar sebastian får vara min slagpåse. därför tror jag att jag ska skita i å dricka på ett tag, jag har ju i alla fall lika kul för det :D  Å då kan jag ju åxå köra så mkt bil jag vill :P
Å dessutom så är det mky nyttigare å låta bli!!
Jessica såg iaf mkt go å gla ut i dag när jag kom till jobbet, hehe den enda komentaren"- ah man mår jag som man förtjänar" hahahah :P

Ohhh va jag vill åka till Grekland nu! Nu NU NU NU!!!!
Bara komma bort, bara jag å bubben!


Jag fixa föräring på min lilla misse miss idag, 450 kr om året tycker jag var billigt! Allt för min lilla tös, hon är guld värd!

Nu blir det film!

hejs

skitväder...

Fy fan, det bara regnar å regnar!
Men iofs så behöves det faktiskt :) nu kommer det ju bara att bli grönare å grönare ute :D
Hoppas bara att det kommer att bli en konon sommar!! Även om vi ska till Grekland så vill jag fasen kunna njuta av sommaren åxå när jag kommer hem!
Börjar ju å jobba på en gång så det blir väl inte så många soltimmar man kommer att vara med om ändå men men.
Att jobba på Willy´s på sommaren är inte så jäkla kul, eftersom man sitter inne hela dagen tex om man jobbar som jag gjorde idag från halv 10 till 6 när ska man hinna sola då??
 Man vill ju nästan gå ut med skräp hela tiden bara för att få komma ut på kajen å få känna lite värme :P
Å jag som ska stå i frysen hela sommaren, jippi!
Det slog mig i dag att fasen va jag trivs på mitt jobb! Inte det att jobbet är kul för det är det verkligen inte! Men alla kollegor är så super bra! Jag trisv verkligen med varenda en! Ah kanske ett undantag å det vet ju alla vem det är ;P
Men grejen är att vi allihopa är verkligen ett glatt gäng :)
I morgon är det dessutom personal fest :D
Lilja-festivalen som det kallas :P
Festen som aldrig blev av förra gången för att hans barn vart sjuker,
Ingen utgång blir det iaf fall inte!
Det ska bli skit kul iaf !! Jag å Flisan ska köpa mat ihop som va kan grilla, hoppas det finns bra flintastekar i morgon :P
gott gott!
Ett problem återstår bara... Vad ska jag ha på mig???


Efter min mkt blöta cykel tur hem från willy´s, öppnade jag dörren å fick se en städad lägenhet :) tvätten tvättad, disken diskad, å sängen bäddad! Ohh va jag älsklar å komma hem då! Tack älskling!
Älskar dig bubben...

Tycker iaf att jag varit lite kreativ idag, bakade en kladdkaka när jag kom hem, åt lite mat å plockade med lite kläder, Inte så ofta jag städar garderoben men nu gick ju för fasen inte ens dörren å stänga så det var behövligt!

I kväll ska nog bebbe kolla på skit hockeyn hos Ivan, så jag blir själver, men inget göt väl det eftersom jag ändå måste klura ut vad jag ska ha på mig i morrn å han hatar å behöva vara den som ska säga tycke å smak!  Å sen ska jag nog bädda ner mig tidigare i sängen, ska läsa min nya bok, Anetts värld! Skit bra! 
Handlar om en dansk prostituerad som berättar sitt liv som glädjeflicka. Den är iaf bra :)

Nepp nu blir jag galen på min lilla misse här som ska upp på tangent bordet hela tiden, å jag vet inte fan va hon trampar på men hon trycker på en massa saker så det ändras å grejer å jag vet u inte hur jag ska få tillbaka det! Data nöörd är nog det sista jag är :P har varken inresse eller tålamod till det! 
'Jag får ta å kasta lite rått med henne, då kommer hon somna en stunde  sen, skönt :D

Nej nu är det bye bye!! 

Torsdag

Efter ett pass på Willy´s som var okey så sitter jag nu här :)
Har precis lagat mat till mig å min älskling.
Ska snart hämta honom.
Jag fick lära mig ett recept av Flisan för ett tag sen..
Jätte gott borde alla testa :)

Jag lade till lite men sähär gör man iaf:
*Inlagda räkor
*Saffran( 1 påse)
*creamfreach, el. matlagnings grädde.
*1 Riven morot
*wok grönsaker eller ärtor
*lök
*vitlök

Stek ihop allt detta, Börja såklart med å fräsa löken med saffranet annars smakar dte ju inget :P
Skit gott å pasta till :D


Nepp nu blir det äta, sen hämta bubben å sen blir det fan sova för jag börjar 09:30 i morrn å det är fasen ingen hitt när man fått sovmorgon nu i 3 dagar!
Men men så är det!

mors

Onsdag

MItten av veckan :)
Yees!
Det är då man tänker åhhh snart helg :P
Men va fan, jag jobbar ju heela helgen!
På lördag är det personalfest iaf :D yeey!! Ska bli skiiita kul.
Jobbar tyvärr dagen efter :S
Men det får gå ändå :D

Idag har jag varit Willy´s ledig. Men inte fick jag sova för det... Jag hade en busig eller jag kan säga galen katt som kuta runt i sovrummet i morse som bet oss i tårna, å hoppa på magen osv. gick inte så bra att sova då liksom..
Sebbe gav upp å gick upp å åt frukost. jag låg kvar :)

Åkte till stallet, å drog ut lite vatten till kusarna, matade dom å grejjade lite :)
Fikade sen hos mormor å morfar :) alltid skoj!
 Åkte ned till ticnet å köpte biljetter till e-type till oss + till Johanna å Magnus.

Bubben hade lagat mat till mig så det var bara att tryckai sig det å sen åka med honom ned till badhuset (han skulle till jobbet). Där jag simmade :)
Efter 25 mins simmning fick jag dock gå hem pga att "omogna" killar simmade under ytan å utforskade alla vi tjejer som simmade v¨åra kroppar! Inte så kul, jävla idioter! ( Dock ingen av dem var svenska...)  Då gick jag hem!
En prommenad hem blev det :)

I morgon blir det jobb, 18:00 till stägning, guuu vilket långt pass! eller inte.... suck!


Nu ska jag busa med missen, som har 110 procent mer energi än vad jag har!
:P
image11 Bumbi :D

Piss

Blir så arg, igår satt jag å skrev ett lååångt blogginlägg å på något vänster så lycakdes jag trycka på något så all text blev mega stor!!! Det gick inte å ändra!! inte heller gick det att kopiera ut det å sen in det igen!!`??? Jävla skit.
Gött idag ärj jag iaf ledig!
Spenderade min morgon med Katrina å Jossan i stallet med att byta tråd i en hel hage.. suck inte så kulans med behövligt!
Jag å johanna sitter å yjattrar lite om resor :P
Skulle vara kul om vi kunde resa ihop vi 4 :)
Lite svårt med Magnus skola..

Ska leka med Moa idag :D
Yeeeeyy!!!!


Nää nu ska jag hitta på något vettigt!
Tjooo

Trasig dator..

Det är andledningen varför jag icke har skrivigt på några dagar... vårt internet hade harvat ihop!
Men nu funkar det, tack o lov :)

Skönt att vara ledig hela helgen :D Det var verkligen behövligt!
Efter mkt jobb å slite så var det guld värt.
Igår var iaf Magnus, Johanna, houng å markus här å hälsade på :)
Trevligt!
Det fanns massor med skoj å prata om!
PÅ dagen så var jag å bubben hemma hos mina föräldrar, jag grejade lite med pållarna men mamma å sebbe var ute å åkte motorcykel med Staffan.
Sen lagade vi mat å ummgicks.

I dag blev det en sväng in till ica maxi. Fick mig en riktig chock attack när jag skulle betala!!!!
 Jag köpte 2 par skor å en eolkräm å lite katt mat, ca 10 varor å det kosta 600 spänn!!!!! Helt galet juh!
Hoppas fasen inte det blir samma priser hät på kronhallen sen för då kan jag ju lova att då blir det willy´s varje gång!
Fina skor köpte jag iaf :)
Nu sitter jag å beställer lite saker ifrån haléns :) LIte bikinis å sommarkläder. Finns så himla många fina!
Känner att jag måste ha lite förnying i garderoben :)

Katten har förresten inte fått någon namn än!!! Vi kallar henne bara "gumman" hela tiden å vi kommer inte på något bra namn till henne som verkar passa! Kanske wilma??
Goo å söt är hon iaf! Ska nog strax ta mig en sväng ut till parken med henne. Litw roligare för henne att få koma ut en svän istället för att sitta i den här hålan hela dagarna...

I mrgon blir det iaf jobb! stägning med Elin å Thomas brukar det vara 1 gång i månaden för min del, vilket det är i morgon .
Nu ska jag gå å aktivera mig med något...

Förresten!! Center med smak av jordgubb/citron å chili prova den!!!!! SÅÅÅ himla goood :D
Säga som  Jessica  brukar säga "- Värsta sommarsmaken" hehe


Mors :)

Oh missen :)

Nu bor det en liten misse här :D
Vad nu hennes namn skall bli är ju inte ännu klart med det dröjer nog inte, både jag å sebbe kallar ju henne för Bumbi :P
hon är sååååå  Söt!
Hon är jätte duktig å går på lådan som hon ska, inte en enda olycka har hänt än!
Äter som hon ska gör hon nu åxå.
Annras är det hon en riktig energi kula som härjar å leker överallt!
Sedan helt plötsligt så pooop så somnar hon en stund :p
Att åka å jobba imorse var inte någon hit direkt! Jag ville ju bara vraa hemma å mysa med barnet!
Men jobbet gick ganska fort ändå med tanke på att det var en riktig "återköps" dag idag tydligen!! Min bunt med återköps kvitton har nog aldrig någonsin varit så tjock! Usch blir så äckligt trött på folk!
Hur orkar man att vara gnällig?
Ah just det... denna vecka har vi ju kampanj på färsk ananas å nästan varje människa köper ju någon så hela armarna är fulla i rivsår. De är ju så förbannat  vassa! Det ser ju ut som jag har haft mig en riktig omgång med katten juh! :S

Fyy ge mig helg!
Vill inte jobba mer...

Tjiiing

Fredag?? eller?

Är det verkligen fredag idag?
Jag är så himla vilsen på dagar!
Eftersom jag var ledig igår så känns det som det är torsdag, men folk påminnder mig hela dagen om att det är fredag! hehe sköönt :) då är det ju helg!
Jobb för hela slanten blir det ju för mig men ändå! En helg är alltid helg!
Jobbade idag 10:00 till 18:00, knalla runt på golvet å plocka upp varor, Jag å Elin kännde oss lite extra duktiga då vi plocka bort en massa skräp å annat äckel.
Jag faick iaf höra att vi gjort ett mkt bra arbete idag :) Det är alltid skönt å få höra :)
Typiska med den här dagen är att jag inte ser min man ett endaste dugg på hela dagen!
När jag gick till jobbet låg han såklart å sov, när jag kom hem var han å kolla på fotboll å sen ska han till jobbet å jobba natt! Hela kvällen är jag själv inklusive natten då. Jag ska iaf roa mig hos Elin ikväll. Ska se hur hon bor, nu när hon har flytta till kga :)
Ska bli skojj :P

Nu ska man väl slänga i sig lite mat, såhär efter jobbet, sen blir det diska å städa. Sen ska jag gå till Elin.

Wiiiiieeee 4 dagar kvar :D


:D
RSS 2.0