29:e september

Sitter framför tv;n o kolla idol...ett måste ju!
Fick spela in idag, kom hem ifrån Mickis för någon timme sen. Hon har klippt mig och färgat mitt hår! :)
Blev super fint! I like!

Var på stan igår och köpte ett par skor (!!) Helt otroligt att man KAN göra det i denna staden! Fick även med mig en tröjja ifrån H&M.
Var även hos Tandis, och gissa inga hål!!! :D Wiiiee! Så det tackar vi för Flux! :)

   

Ska nu kolla på Kungar av Tyllösnad!! Så patetiskt program men ett  måste att se vad dom hittar på igentligen! :P
Annars i morgon blir det IW efter jobbet och stallet!


MORS!

25:e september

Lite kvällsbloggning!!
Sitter i min ensamhet här o bloggar. Tänkte jag skulle börja göre det ifrån telen men har inte orkat ta tag i det än. Är ju så bra o så för jag tar ju bilde med mobilen så kan man ju lögga upp dom på en gång på bloggen eller facebook. Det blir så sällan annars att vi har med oss kameran överallt.

Sebbe jobbar natten och jag körde stägning idag igen. Nu sitter än här o kollar på Transformers :) Jättebra film faktiskt! Suuuper snygga bilar åxå!!! :D

   




Fy fan vilket pissigt väder det vart idag :( Åkte till stallet direkt i förmiddags. Mocka o gjorde iordning i stallet. Tog en snabbfika med Staffan sen åkte jag hem. Åkte till Träningslagret flr att köra lite gym. Det var stängt!! Trodde de stängde 13 men det var tydligen 12. Så det fick bli 2 jogg varv i Nobelspåret istället.
Men det var faktiskt skönt. Hittade ett skönt tempo som jag mojja mig igenom båda varven. Men det verkar som jag har sträck mig i ljumsken..(???) ar skit ont lite då o då. Men hoppas det är borta i morrn för då är det Body Pump realese!!! :)





I morgon blir det några timmars jobb, öppning. Sen blir det stallet o träning som sagt!
Nu är det mys med Bumban :)





Mors!!!

23:e september

Hej hej!!!


Då var det Torsdag då!!
Snart helg igen, tiden dundrer förbi.

Har ju vart hemma idag. Nu är iaf min mage helt åter ställd :) SKÖNT!
Måste få säga att dte vart underbart på sitt sätt att få vara hemma i några dagar!
Så nu är jag helt uppvilad och dax för jobb!!!

Går dagen var verkligen en glädjens dag kan man säga!! Min efetrlängtade mobbe kom på posten, jag fick en riktig lönchock! Och allt var verkligen med mig den dagen :)
Såna dagar är skoj!

På Tisdag ska jag in till Öret med syster. Då blir det shopping! Är så sugen på skor!!! Skor, skor, skor!! Vem kan få för mycket skor!? INGEN!
Jag skulle vilja knata omkring i högklackat, kilklack, låg klack och all dess mode men kul att man är lång som ett höghus så jag tycker det inte passar. men vi får se... kanske hittar man något man gillar!
Har hittat så himla mycket fina skor som jag vill ska bo hos mig!
vad sägs?

                          


    

Tränade idag åxå! Ett Indoor pass utan dess like alltså, att stå på nedersta raden där fläkten inte når lika bra är döden! Tänkte ju ta dte lugnt men det blev lite mellanting! Svettig som svamp var jag iaf när jag kom hem!

Är så himla glad att jag tränat så de senaste halvåret! Det har verkligen gett en bra inverkan på mitt liv!
Jag är piggare, gladare, har inte lika dåligt samvete för allt ajg vill och äter. jag har en helt annan inställning till allt! Så det är ju kul :) Visst har det inte varit lika kul alla gånger att träna men nästan varje gång är det kul!

testade ett par brallor jag köpte på Ginan för 3 år sen som jag inte kommit i sen dess :/ Helt ny eftersom de är oandvända. Dom passade idag! :) KUL!!!! Så hittils har jag gått ner 2 stl i byxor iaf! Så det är ju iaf en sporre man får till att fortsätta :)

Nu sitter än och föröker fatta mig på min Iphone...??? Asså teknikensunder är det jag eller???





Nu kom älskling hem!!! :) Nu blir det lite mys framför Austin Power :)

Trevlig kväll!!!

22: September

Im back! Ett litet uppehåll med brist på ork.


Men nu är en tillbaka iaf!! :)

Har suttit hemma sjuk sen i  Söndags. Sjukdomen är oklar om vilken ?? Har en kraschad mage men ingen annan symptom så det är väl något jag käkat som min mage inte gillar :S
Men idag är jag iaf på topp. Tänkte att jag är hemme en dag extra ifall det är någon form av magsjuka eller något. Blir ju inte poppis om man sprider det på Willan, vi som har så många som VILL jobba extra.... NOOT!


Har inte gjort någon nytta alls dessa dagar. Inte så konstigt kanske eftersom jag vart sjuk. Men lagat lite mat och umgåtts med tv;n har jag iaf gjort :)
I morgon är jag ledig men på Fredag blir det jobb igen! Kör heeeela helgen! YAY!

Fick mig en riktig suprise idag iaf!! Min Iphone har kommit!! Wiie!
Tyvärr så skulle ju Sebbe precis åkå och jobba så jag kan inte pilla på den för ens han kommer hem eftersom den skall uppdateras med massor med program på datorn och det får fasen han göra åt mig! Så den som väntar på något gott!! Ska iaf kila iväg snart och köpa ett snygg skal så den inte blir repig.

Löning är tacka gode gud snart! Dödens månad! Tur säger jag bara som är sambo som kan dela våra problem med varann!
Ska in till Örebro nu till veckan. Ska shoppa med Julia som jag lovat sen våras (!!!) Ska köpa en satans massa så tacka gode gud ( igen!) att denna lönen var bra!! :D
Måste köpa nya skor, kängor, eller stövlar, hellst både och! Behöver även lite snygga tröjjor. Nya vantar! O assecoarer! Även en festblås till Linda o Annses party som är nästa helg!! Gaaahhhh blir dyyrt!
Måste även in på IKEA o köpe 1 gardinstång till datarummet som strax är klart.
Måste åxå in till Biltema ( Kvinnligt va!!?) o köpa nya bromsar till min bil som tydligen vill falla sönder!! Tur att jag har kära Staffan som ställer upp i ur o skur!

Renoveringen är som sagt snart klart i datarummet, så jävla pissigt för vi var klara men då hade färgen som vi målat listerna bubblat sig på varenda kvist så det var bara att slipa av där det var bubbligt o slipa och måla om! SUG! Men men "Gör om, gör rätt"! Oboy oboy!

Nej nu ska jag gå och göra lite kvällsmat!

Sen blir det favvo halv åtta hos mig och ett av världens patetiska program som gjorts : Kungarna av Tyllösand! Hahah dock är väl jag lika patetisk som kollar men kan inte låta bli o missa vad som händer!!!!  Hahaha!! Hej svejjjs!

13:e september

Hej måndag!!!
Veckans segaste dag.
Denna helgen har varigt mer än vilande kan jag säga!

I lördags jobbade jag som sagt extra åt Björn. Var så himla trött när klockan ringde 07:00.
Igår åkte mamma, jag, Julia och hennes pojkvän Jimmy till Göteborg. Det var Liseberg som var mest önskat av Julia men mamam ville åka på shopping. Men det blev tillslut Lisse!! Satan va kul det var!! Det var ju inte super fint väder men det var upphåll och varmt så det funkade bra. Det var mellan 0 till 5 minuters väntetid till alla attraktioner så det var super kul att kunna åka allt! Mamma åkte ju allt utom Balder, och kanonen i princip så hon följde med på det mesta. Så ett antal rundor i Kållerado och Flumride som mamma älskar så var vi kanon blöta. På dagen vann mamma helt otroligt 4 kilo center! :)

När vi väl skulle åka hem så skulle vi spela lite på de sista pengarna och jag vann då 2 kilo kexchoklad och 2 kilo Marabou!! Fattar inte min spellycka!!! Så nu kan jag säga till alla mina vänner att köp inte med något godis när ni ska hit!!! Ni FÅR! :) KJag är iaf helt nöjd med gårdagen! :) Tack mamsen för allt!


Det blev ingen träning idag. Var så himla trött i kroppen så det fick bli pass idag. Men i morgon blir det IW 45.
Ska ju igentligen vara ledig i morgon men ska jobba åt Björn igen. Så några timmar jobb bliré.
Tränng och stallet är vad som står på attgöralistan i morgon!

Ha det!!!

11:e September

Nattbloggning!!!


Sitter uppe (kors i taket) o väntar på min sambo som är ute o röjjer på Harrys! Tänkte vara snäll o hämta honom när han vill hem :)
Och då kan jag ju lika gärna skriva några rader här!

Idag är det fredag äntligen!!! Ska dock upp i morgon eller ja idag blir det ju iofs och jobba lite.
 Ikväll har jag och Flisan bullrat upp med massor med gotti och kollat idol och film! :) trevligt! :)
Vi köpte nya chipsen som kom idag till Willan dessa måste ni bara testa!! Låter inte så inbjudande men de var super goda! :)




Idag har det varigt en riktig seeeeg dag på jobbet! De sista timmarna känndes som evigheter!
Hatar när det väl är så. Jag har hellre 100 saker att göra än att det är seeegt!


Vad har mer hänt..??

Jo bilen är nu såld. :( Vår eller ja min Divvan. Men han får det nog bra där han är idag.
Har ju min gula räääser liksom.. hallå! :P

Vi har även målat klart i rummet. Hoppades på att få inreda nu i helgen men såg att listerna som sebbe hade målat hade blivigt konstiga på vissa ställen så de får vi nog måla en gång till. Måste även till IKEA och köpa gardinstänger.
Så skönt ska det bli när sebbe får in sin dator med mera och han kan packa upp lite lådor :)
Då är det bara att börja med hallen då!

På söndag är det familjedag alá Finnström! Då ska vi åka ner till Götet. Tillbringa en o annan timme på Lisse och sen blir det kanske lite shopping! Mamma pratde om Ullared men det hoppas jag stark på att det inte blir! har varken pengar eller orken till att traska runt där. Det måste man faktist förberda sig på innan! :P
Hoppas vi får fint  väder bara... Det stog att det skulle bli regn och målnigt men hoppas det fint ändå!
ska iaf bli kul! Inte ofta vi hittar på saker med familjen :)

Näää nu somnar jag snart...

Ska väl gå o lägga mig snart, ska ju faktiskt upp 07:00. Ring nu då fullo :P


Trevlig helg allihopa!

9:e september





Idag firar vi ett års förlovning! :) <3


Älskar dig Sebastian!!



09.09.09 <3

5:e september

helu helu!

Nu är det söndag igen... suck tiden går så fruktansvärt fort.
Så nu är det bara att börja om på en ny vecka i morgon...

Hade fruktansvärt kul igår! :)
Vi var först hemma hod Linda på lite föferre.
Hade ju "grundat" inför alkoholen mkt dåligt då jag hade ätit en omelett på dagen. <så 3 cider, en grogg och en halv flaska vin senare så var det full rulle :P
På Harrys blev det många shottar som slank ner, möjligen 2-3 st för många.. ;)
Hade iaf en skit kul kväll med alla mina vänner!
Och Björte var lika bra som vanligt!

I morse vaknade jag vid 9 tiden pigg o alert. Dock när ajg kom upp så rörde det runt imagen, men som sagt man mår ju som man förtjänar... :P
Har firat mamma och staffan idag. Dom börjar bli oldies nu.. :P HIHI nää då men ett år äldre iaf.

Nu ska jag faktiskt gå upp o ta mig en låååång dusch och sen blir det sängen! Är så himla trött.
I morgon är det ju dax för ett dundershift 10-21 eller om jag nu började 9??? Måste kolla upp.


natti!

2:a september

Halloj halloj!!!

Har varigt en riktig tröttis dag! När klockan ringde i morse ville jag över allt annat önska mig att få sova minst en timme till! :P Fattar inte att det ska behöva vara så jobbigt när dte är så!! ALLT känns piss just vid denna stund. Det känns som inget kommer bli kul eller bra på hela dagen, men sen när man väl kommit upp så är allt bra igen! Man har inte en tanke på att känna som man gjorde för en timme sedan typ! :P Mysko!

På jobbet idag har jag varit riktigt kreativ! Jag har mosat ut 5 pallar ifrån frysan! Det är riktigt bra!! Så nu kan man tillomed kunna svänga runt med trucken där inne som Norda sa... Så det känns mkt bra nu när allt är som jag vill!

I morgon är det äntligen fredag!! Skönt med ledighet! Ska jobba till 17:00 sen hade jag tänkt åka ut till stallet en sväng o mocka å ta en tur på banan. Efter det vankas det kräftkväll med mina kära vänninor! :)
Köpte ett paket med kräftisar på jobbet förut som ligger på tining... Jag hade ett pakert med haftkräftor i frysom jag åxå lade fram. Svärmor var inne här en sväng och fick syn på dem o sa men Emelie de där är inte kokta, men det kanske du vet!? Jag bara vaaa??? Hur fan gör man då då!?
Så nu kokar jag kräftor här för fulla muggar! :P Få se om det är något att äta i morgon!?
Annars så ska jag köpa massor med gotti som man kan äta efteråt! :)

 



På lördag får vi se vad som blir. Kanske blir Philipstadsmarken på förmiddagen beroende på hur trött sebbe är efter nattshiftet. På eftermiddagen blir det förfest innan vi beger oss ner till Harrys där vi ska fira Jenny som fyller år! Kul åxå att det är Björn Rosenström på statt! Så det ser jag fram imot! Men mest alkoholförtäringen! :D






Nej nu är dte färdigkokat här så nu ska jag krypa ner i soiffan med en skål nyponsoppa med mandelbeskvier i o kolla lite tv innan det är dax för sängen!

ha en trevlig helg!

MORS!

1:a September

Hej Bloggen!!!

Har kännt ett starkt drag ( hele lite magstarka ord kanske) att börja skriva igen. Så nu är det dax då!
Jahopp vart ska man börja??

Har jobbat massor i sommar, har valt att inte ha någon semester för att äntligen kunna åka till Thailand!
Att jobba hela sommaren har faktiskt gått bra men det har verkligen haft sina motgångar. Att se sina kära kollegor semestra loss o njutit av ledigheten har verkligen gjort en annan avvis :P
Men om några månader får jag åxå njuta (förhoppningsvis!!) !

Här i huset är dte lite ostadiigt eller vad ma ska säga. Varken jag eller Sebbe vet om vi trivs, om det är för att det är oiordninggjort eller om det är bristen på att packa upp allt vi äger eller om det bara är så att vi inte trivs. Vi har kikat lite på andra boenden men vi har i slutändan alltid tyckt att nej vi vill bo kvar ändå... Hum så dte är svårt. Men nu när vi börjat renovera lite så har våra kännslor för vårt hem blivigt bättre. 
Jag kännde precis såhär i början i lägenheten. Så jag vet inte. Tiden får utse! Saknar mitt kök det gör jag, Varje dag! Men Istället för köket så har jag fått ett sovrum jag trivs i och ett badrum man kan trivas i! Så det har ju vissa fördelar mot lägenheten. Så nej vi har bestämmt oss för att börja reovera lite smått med det vi har hemma så att säga.

Just nu är "projekt Sebbes datarum" igång.

Det ska bli lite mörk-vitt på väggarna och en beige-gul-grön fondvägg.
Vitt tak o vita lister.
När det är färdigmålat så får Sebb trycka in sitt skrivbord + datorn där. Min soffa och tv;n vi hade i sovrummet skall ställas in.
Så nu har jag tjatat klart om det...

Träningen då!? 
Jo då den har gått bra. Träningslagret vare ju stängt en vecka i sommras, så det blev lite semester därifrån iaf :P 
Sen var jag sjuk en sväng, Men annars har jag hållit i. 
Och peppar peppar men det har iaf gett resultat. Jag ångrar aldrig att jag började träna. Jag älskar det!
Det första halvåret jag tränade körde jag mest kondition. Men nu de senaste månaderna har vi lagt till Pump åxå i träningen och det har gett mkt tror jag! Så det är kul :D Mitt halvårskort tog slut i Juli så jag tecknade ett nytt helår på en gång! Så nu är det bara att köra på!!



Hästintresset har varit lite vajjit i sommar men det är både possetivt och negativt att Nobla varit skadad. Det negativa är ju absolut att jag inte vill att hon ska ha ont! Givetvis! Men det har ävem varit skönt att inte behöva ha dåligt samvete över att jag inte haft lika mkt tid över till henne mer ridningen. Jobba heltid plus mer ibland har varit mkt tidskrävande. Hela sommaren har jag varvat var varannat som frysansvarig eller fruktansvarig. Plus drickan på det. Så det är mkt synd att dygnen inte har mer timmar än 24! 
Men nu är Nobla "frisk" och vi har börjat att rida igen. I med att det är hennes sena i frambenet som spökar så måste hon sakta tränas upp. Så skogsturer är nästan det enda som gäller nu. 
Anne rider henne fortfarande när hon kan och har tid. Hon är en klippa! 

Vi ska ev. eller ska tävla nu i September! 
18:e rättare sagt. Samma tävling som vi "brukade" åka på. Få se hur det går. Det ska bli kul och se om hon vuxit till sig eller vad man ska säga. Har verkligen inga förhoppningar mer än att det ska bli kul att  komma "ut" lite :) 
Har även funderat mkt på att "ställa" ut henne! Hon har ju som sagt en mkt fin karisma!  
Jessi i stallet håller på mkt med utställningar med sin häst och jag är mkt nyfiken på detta. 
Det kommer en utställning i November  i Nyköping för alla raser som jag vill åka på, även mamma blev intresserad! :) Så vem vet!?
Arabhästen är så otroligt vacker, karismatisk och stilfull. Nobla är ju inte som dessa hästar men för mig är hon finast!!

EN GÅNG ARAB, ALLTID ARAB!

   

   


Min Nobla, min arab! <3





     



Nä nu får det räcka för denna gången!
Ska nu krypa ner i soffan under en filt. Fy fasen va kallt det är ute! NU är det verkligen höst!
Ha det!!


MORS! 
RSS 2.0