Ett riktigt sjukdomsår!

Usch det är piss!!
Var ju sjuk i sommras strax innan vi skulle till Rhodos och nu igen!
Jag har haft ont i kroppen ett tag men inget direkt överdrivet och jag har ju mått bra. Men i Torsdags kväll fick jag hög feber. Jag gjorde som jag brukar göra... 2 Ipren och sen gå och lägga mig. Det brukar alltid gå över då.
Men icke! Vaknade kl 01:00 att jag hade 39.5 i feber. 1000g Alvedon och 4 h senare så hade jag 40.2 graders feber!!! usch, panik!
Men idag är det mkt bättre!
Nästan feberfri men ett skallebank som aldrig förr :/

Inte nog att jag lyckats att vara sjuk så är Nobla en vinnare på den fronten. Suck :( Nu har hon iaf fått flytta till den vanliga hagen men en avstyckad bit. Så tro det eller ej så längtar jag faktiskt nu tills det bli kallt och hårt i marken så hon kan bli bra!
Hennes tid på banan är ju iaf uppenbart över! :/


Har inte uppdaterat här på ett tag. Blogglusten försvann ganska snabbt då bloggappen harvade varje gång jag skulle uppdatera.
Men men nu får det bli några rader :)

Har pjöjjt igenom 1 1/2 sesong med Desperate housewifes nu på 2 dagar!
det är en sån himla rolig serie!
Lägntar tills jag kan få börja med sesong 7! :D




Har även beställt min vinterjacka nu!! :D wiiiiieee!!
Hittade den på Intersport när jag var i örebro sist men jag blev lite för snål. När man inte jobbar så mkt längre så får man ju prioritera.
Men jag har iaf beställt den!!
;D


Kvällsgott!

Mkt gott tips på en god kvälls tallrik :)

Yoghurt med valfri smak, jag föredrar vanilj. Sen lite frysta bär som är lätt upptinade i micron. Denna gång körde jag på körsbär! Jätte goda!
Garant såklart :D

Sitter fast...

... I sängen, under täcket! Vaknade för ca 30 minuter sen men har ännu inte gått upp! Regnet smattrar imot rutan och det gör mig inte direkt mer sugen att gå upp :-/ magen skriker efter frukost! Men trots detta är jag fast under mitt varma täcke!
Dagar som detta uppskattar man att börja jobba sent på efm.
Bumban ligger här bredvid mig och purrar för fullt. Morgonmys!
Men jag ska nog satsa på att gå upp snart. Elektrikern kommer snart o ska ordna vår handukstork i badrummet... Se måste det ju bli lite "Desperate" innan dagen tar fart!

Kom nu Bumban nu hår vi upp!!

Övning....

Ohh Jisses är precis de ord jag vill beskriva min träningsvärk av 1 h ridning av Sweetan! Har skit ont i ljumskarna, insida lår och mage! Idag är den självklart bättre men igår var det hemskt!
Med utvecklingen går iaf frammåt! :)
Idag blev det en uteritt med Katharina/Knubben.
Blött o härligt! :P

Lite bildbevis här då....

23 år nu då...

Jahopp då var man 23 bast då!! Ett steg närmare 30... :-/ hihi nej nu ska vi inte vara bittra här!
Har iaf vart ledig hela dagen lång. Har grejjat massor med huset och stallet. Kom just hem ifrån fika hos familjen. Nu ska jag med tårta i magen bege mig till träningslagret för 50 mins Iw!

Grattis till mig, å tjingelling!!

Har bara en sak att säga....

Tjooohhhooooo äntligen helg :D

Utmaning!

Nu kommer en riktig utmaning för min del!
Eftersom Nobla är skadad så är det Sweetan som får ställa upp!
Så ny häst, ny utrustning, och ny "sport"!
Jag är iaf taggad :)

Kallt!

Okey... Kylan har anlänt!! Vaknade just och när jag tittar ut så ser jag att det är ett frosttäcke över gräsmattan. Igår när jag åkte till jobbet så var det ynka 2 grader ute!! Att det blir så kallt så fort!?  Det är väl bara att ta fram vinter kläderna snart!  Då var det söndag då iaf! En av veckans bästa dagar enl. Mig iaf :) Är ledig åxå så det kan ju inte bli bättre!  Har absolut inga planer heller!  Ska väl plocka o grejja lite i källaren. Skulle nog åxå behöva besöka affären en sväng...  Noblas skada står just nu o stampar på samma ställe. Vissa dagar är det riktigt fint o andra är det sämre.  Med råd ifrån vet. så ska hon (så vida inte benet blir super svullen/halt) fortsätta sitt liv som vanligt. Dvs hagvila. Vi vill ju ogärna behöva ställa henne på box/sjukhage!  Så det är bara att avvakta o se ytterligare en vecka...  Men hon är iaf pigg och glad! Hon markerar ju inte ens.  Igår fick hon iaf "back on track" skyddet  på sig så vi får se om det kan ge en push på traven. Hon har iaf börjat äta glucosamin nu!  Min lilla skrutta! 

En blomma i Afrikas öken...

Är helt slut i kroppen!! Helt sinnessjukt! Träningsvärk i axlarna och triceps från gårdagens bodycombat, och nu idag blev det dubbelpass med bodybalance och bodycombat. Mina armar var som smör på hela combaten!!! Helt sjukt! Det är endå en häftig känsla när man pressar ur all kraft ur kroppen. Inte så ofta ändå med tanke på att man faktiskt orkar mer än vad man tror :P

Har iaf bäddat ner mig här bredvid Bumban. Ska börja läsa "En blomma i Afrikas öknen" nu. En sjukt läskig men bra bok!! Hemskt! Läs!!

Natti natt :)

Linser

Var iväg till Specsavers idag för en rutinkoll. Sist köpte jag glasögon då jag blivigt närsynt. Idag nu ett år senare så har det blitt lite sämre :(
Men som optikern sa så är det inget större synfel. Men trist ändå :(
Så jag fick iaf pröva ett par linser!
Och dessa hade lite större styrka vilket var skönt. Helt okey faktiskt! :)
Så nästa vecka ska jag dit på linspröving. Så man kan sätta i o ur säkert!
Så så är det med de...

Milea

Ett stort grattis till Felicia och Jocke som igår äntligen fick sin Milea!!!
Grattis grattis :D!!!!!
Längtar tills jag får komma o klämma o känna! :)

Jag älskar pesto!!!

En liten oro...

... Jag och mamma har märkt att Nobla vart stel i kroppen de senaste dagarna. Hon har vart trött på mornarna och idag när hovslagaren var ute och skodde henne så var hon superstel i bak! Hennes överben har vart av o ann bra. Idag var hon fin innan Hermann börja sko men efter hade hon en lätt svullnad!
Hon haltar inget, har ingen feber. Men kommer det fortsätta så får vi åka iväg till veterinären o kolla igen vad det är.
Vi ska iaf börja med glucosamin.
Nordica fick ju artrox (stavning?) när hon var 17 och Nobla är ju idag 16 år. Hur illa ärftligt det är vet man ju inte.
Så lika bra o börja med glucosamin på Nobla åxå! Om inte annat ett förebyggande syfte!!

Köpte ett ulltäcke i Ullared, fanns endast 1 färg!! Förlåt Nobla!!! ;) haha Meeeen det värmer iaf i vinter!


Fina fötter fick hon åxå idag :)
Min lilla skruttis.

Nu äre natten!! :)

Bloggapp!!

Åhh finally har blogg.se kommit med en bloggapp!! Då kan man dra några rader på Iphonen istället gör att dra igång datorn varje gång :)

Tackar nu för mig. Är super trött efter 2 härliga dagar i Karlstad med Madde, Annsi och Jessica :)

Mors

RSS 2.0