22:e Juni

Wiie, äntligen lite underbart väder :) Äntligen sommar! (Hoppas jag :P)
Idag har det iaf varigt en snabb dag på jobbat, trots 9 timmar. Dagarna går så himla fort när det finns massor att göra!
Så skönt är väl det :)
I morgon är jag iaf ledig :)
Ska inte göra ett skit innan kl 15. Sen ska jag hjälpa Anne med förberedelser inför bröllopet på lördag. 
Ska bli kul att få se hur det kommer bli :) 
Även ledig på onsdag. Men då är det ljusparty hemma hos Ida som är planerat.

Jag och Jessi tog oss en joggingtur vid Nobel idag. Riktigt jobbigt men skönt! Har ju så himla dålig kondis. Men klarade rundan iaf :) Hehe



Nu äre soffan!! 

See ya 

17:e Juni

Sitter och väntar på min kar ska komma hem så då tänkte jag att jag lika gärna kunde knåpa ner något här :)

I morgon går alla lyckliga jävlar på semester! Men icke jag! Jag jobbar yttligare 4 veckor. Men sen drar vi till Alanya så då kan ni ruttna i Karlskoga :P Hehe
Nej då men som det är just nu med både jobb och väder så känns det som det kvittar. Kan lika gärna vara på jobbet istället än att gå hemma och pilla navel.

Annars så är jag väldans fest sugen! Vill party nu! Men ingen alkoholförtäring för mig på fredag iaf.
Hoppas det drar igång för fest snart :)  Då är jag på!

Nu har Johanna och Magnus lämnat stor staden Stockholm och flyttat till Kristinehamn. Skönt att ha dem "nära". Kul att få börja umgås igen:) Tyvärr så blir det nog inge kommande vecka, jobbar ju mellan 10 till 21 varje dag. Och Lördagen ska jag spendera på Annes bröllop!
Men framöver så finns det ju tid :)

Ska även vara hund/hus vakt i sommar. Mormor och morfar ska på semester. Hel vecka i Labbsand. Ska faktiskt bli skönt! Tur är det ju iaf att morfar lämnar bilen. Annars hade det ju inte gått. Så då mina vänner tycker jag att vi ska ha grillkvällar med massa bad och prommenader i skogen :) Å myys!

Kan åxå betätta en kul grej. Jag och Flisan bor ju mitt imot varann, ca 80 meter i mellan, så hon  ser in i min lägenhet och jag i hennes. Iaf så tog hon och jag sällis hem efter jobbet , och jag gick in till mig och hon till sig. Sen tog det kanske 2 minuter till hon rigde och betättade att 2 asfulla alkisar däckat av utanför hennes port! Var av den ena pissat på sig osv. Där låg de å skrek så hela kvarteret hörde, så jag ringde polisen. Haha så vi satt i var sitt fönster å glodde som 2 pensionärer :P haha snacka om lättroade! Kanske inte låter så kul men det var iaf underhållande!!

Nej nu ska jag ge mig. I morgon är det jobb som gäller. 15:00 till 20:00.


Mors!

RSS 2.0