25:e Januari

OBOYYY!!!
 Idag är det löning!! Underbara lön åxå denna månad. Skönt att se att det lönade sig att jobba lite extra!
Så idag har jag betalat räkningar. Skickat pengar till Sebbe för hyran. Lagt undan pengar inför flytt/resa/spara. Så nu är det bara halva lönen kvar. Den som spar han har... eller inte :P


Igår var Tove, Andreas och Marcus här på besök. Tove och Anrdeas hade med sig sin nya lilla valp. Eller ja lilla och lilla är ju absolut att ta han är ungefär lika stor som Billy. Jätte go iaf. Lilla pudeln Vilgot :)
Han var jätte rädd för Bumbi :) hihi fast att hon bara fräste åt honom en gång. Men det gick iaf bra.



I lördags kom Johanna och Magnus som sagt och hälsade på. Vi bjöd på helstekt fläskkotlett, potatisgratäng och tillefterrätt blev det pannacotta med färska fukter :)
Lite vin och alkoholhaltiga drycker blev det åxå. Vi satte oss och laddade ner låtar till singstar. Så nu har vi ca 30 låtar som är super bra! Så vi gick upp till Emma en sväng och sjöng lite med henne och hennes vänner. Sen gick vi alla ner hit och fortsatte. Emma CO gick på statt men vi stannade och fortsatte sjunga.  Johanna och Magnus sov hos oss. Dagen efter blev det mysfrukost. Sen var de dax för mig att åka och jobba.
Hel kul kväll iaf!!

Idag har jag fått sovmorgon :) Åkte till stallet runt 12 tiden och mockade och grejjade. Red ut i skogen en sväng på Nobla. Gick jätte bra fast hon krånglade allt lite väl tyckte jag men så är det ju ibland. Men både skritt, trav och Galopp blev det iaf.



Nu snart ska jag bege mig till Willan. Ska jobba stägning idag. Kommer nog bli mkt folkt nu när det är löning å allt. Jipipe!! 

seee ya! 

22:a januari

Å min favvodag!! 

Gillar verkligen Fredagar! Vet inte varför igentligen men gillar den dagen bara. Så är det.
Jahopp gårdagen på jobbat gick jätte bra :) Det var kul att få jobba lite. Fick faktiskt mina allra "hat" kunder att vara trevliga!? Då blir man liksom lite gladare. Inga krågelkunder heller för den delen. Gött!

Idag fick jag mig en riktig sovmorgon! Men icke. jag gick ju å lade mig igår runt 11 tiden så jag var jätte pigg i morse och ville upp. Så jag gick upp och gjorde mig god frukost med ostmacka och yougurth. Kollade på några lyxfällan avsnitt som jag missat under året -09. Sen drog jag till TT och körde kondition.  Började med att springa 2,5 km. Sen körde jag rygg och mage. Avslutade med 10 min på crosstrainern. 
Igår var jag ju på Easyline killer och fy fan va jag tog ut mig! Har aldrig i hela mitt liv varit så svettig tror jag!! Det bara rann av mig! Vi skulle köra höga knän i andra varvet och det gjorde vi förr förra veckan åxå men då orkade jag att göra medelhöga knän runt hela varvet men igår alltså jag okrkade knapp lyfta på benen till slut!?? Benen vägde bly! 
Antingen var jag bara trött i kroppen eller så kanske det var att jag vaccinerade mig i onsdags. Men idag var jag iaf pigg!

Idag ska jag roa mig med att jobbastägning åxå. Som alltid på Fredagar. Tänkte att jag skulle ta en prommenad till jobbet och besöka systemet innan jag börjar.

I morgon ska jag ut till stallet innan jobbet och släppa ut alla pållar. Sen blir dte jobb till 15:15. Johanna och Magnus skall komma hit om inte deras bebis (vovve) är allt för sjuk. Då ska vi äta något gott och dricka lite. Vi är bjudna på fest en våning upp där det bjuds på singstar :) Moa är även i stan så jag ska försöka få med henne åxå :)

Nu ska jag ta och äta lite lunch. Pasta med pastasås + blomkål och broccoli.

Ha en trevlig helg allihopa!



20:e Januari

Hej hej!!!


Min sista lediga dag är det idag. faktiskt 1:a gången på 1 år som jag fått vara ledig alla mina 6 dagar. De har varigt skönt men nu vill jag jobba!!! Tur att jag får det i morgon :)

Idag gick jag upp vid 9 tiden och åt lite frulle. Åkte till stallet till halv 10 och fixade och grejjade. jag, Katarina och jossan tog oss en lååång uteritt! Med både galopp trav och mkt skritt. Riktigt kul. Som på gamla goda tiden. Fick se att de avverkat skogen uppe vid Namnhällra. (Trollskogen) :( Fy fan. Så till sommaren får vi hitta en nyväg då...
Nobla var mkt pigg och glad. Hon blev tokrädd när vi skulle¨gå förbi en lastbil med en massa rör som stack ut ur flaket fick då gå av. Jag bara skratta. Hon skrämer mig liksom inte. Chaffören baar titta på oss som om vi vore tokiga. Kan tänka mig att det sett skit kul ut. Jag som sitter och skrattar och en hästa som flåsar och snurrar runt som en galning. Men förbi kom vi :)  Nobla blev som vanligt riktigt svett. Inte så konstigt kanske med hennes mummutpäls. Hoppas att hennes ben inte är svullet i morgon :)



  
Annars idag har jag legat på soffan tills nu. Har haft ont i magen. Anledning?? 

Nu har jag precis kommit in ifrån en prommenad med Emma och Edwin :)
Mycket skönt, trotts snöovädret!

Var iväg idag och tog svinifluensan åxå. Suck. Ville inte men jag tog den bara för att jag ska utomlands. Jag kan ju säga att allt snack om att det ska göra så ont osv. Fy fan vilket skitsnack! det känndes inte ens när de tog sprutan!! visserligen så är väl alal olika men för mig så känndes det inte ett smack. HAr inte ens ont. Hoppas att jag mår bra i morgon iaf. När jag ska jobba å allt. Ska även på Easyline Killer på kvällen så då vill jag även vara i topp!


Igår körde jag och Jessica Bodycombat och MRL. Dubbepass. Det var faktist en bra kombination. På combaten kör man ju mestadels armar och på MRL är det bara ben. Så vi orkade oss igenom passet jätte bra :) Dock lite svårt med stegen i MRL men det får vi träna på tills nästa gång.
Så idag hade jag träningsvärk i magen och låren. Axlar och skuldror! GÖTT!
Det är så himla skönt med träningen. Jag är alltid pigg och det är faktiskt roligt. Det bästa är att det faktiskt gett resultat :D


Nu ska jag ta och hänga upp min tvätt.


MORS!

18:e Januari

Hej hej!!!

Då var det ännu en ny veckostart. Välkommen vecka 3.
har fortfarande inte jobbat än. Faktiskt lite skönt men jag kommer nog känna mig rastlös i morgon om jag fortfarande är ledig då. Gillar att vara ledig men inte allt för många dagar :P

Idag var det jag som hade morgonjour i stallet.  Var mkt trött i morse men piggnade till när jag satte mig i bilen. Slängde ut alla pållarna och började mocka å grejja. Katarina kom ut och skulle rida på Knubben. Följde då med med min Nobla :) Jätte kul faktiskt! det var inte ett dugg halt för henne! Så jag ska nog rida på onsdag igen. Lagom kyla ute nu åxå!  Vid 11 tiden åkte jag Jessica och Sebbe till Träningslagret. Blev ett kort gympass på 40 min. I morgon är det dax för bodycombat. Ev MRL efterår beroende på hur trötta vi är :)
 
Började med ett nytt plugg ämne idag. Måste plugga upp mitt Matte A betyg, eller ja måste å måste. Kan ju lika gärna göra dte när jag ändå bara jobbar. 

Efter det åkte jag och Sebbe och handlade och nu är Marcus här. 
Jag ska äta lite kvällsmat nu. Ska nog bli en skål soppa och en god macka! Mums!

Juste det... vi har lagt ut vår lägenhet idag! 
 http://www.blocket.se/orebro/2_a_pa_Tegnervagen_1B_25535747.htm?ca=8&w=1


Tänkte bjuda på den här bilden! Denna lilla sötisen stod 1 meter ifrån bilen när jag skulle lämna av sebbe på hans jobb. Söt va!! :D
   


Mors!

15:e Januari

Thank good it friday!

Min favvo dag av alla dagar! Idag är jag åxå ledig vilket gör det mycket roligare :)
Jag hade utsläpp i morse i stallet så klockan stod på 07:00. Jag fick ändå vakna utan larmet och fick iställe lyssna på min chefs ljuva stämma.
-Kan du komma och jobba??
Tyvärr så kunde jag ju inte det idag. Stackarn. Så tröttsammt när det är en och samma person som alltid är är sjuk!? Varje månad! Borde man inte tröttna på det?
Aja idag blev det iaf inte mitt problem men man förundras...

Jag är iaf ledig nu ända tills Torsdag :)

Att släpp ut hästarna idag gick mkt bra. Alla var pigg o glada och min "kåta" hästa var som galen. De har börjat och bryta sig ut ur sin gamla hage så vi fick ställa dem mellan 2 boy´s och fy fan va hon går och glassar! Kåtboken Nobla!
Tur är väl det att de inte är lika intresserade av henne som hon är av dem! hihi

När jag kom hem så tog jag och Emma oss en morgon prommenad igen :) Jätte skönt! Edwin var så glad idag! Han sprang omkring och busade i snön som en liten hundvalp! Gu va glädje ett djur kan ge en männsika!! 
När vi prommenerade så kom jag och tänka på att fy fan va hunskit det ligger överallt!  Fan vilka idioter vissa hundägare är! Man tar väl för fan upp efter sin hund eller?? Det är ju inte så kul för de hundägare som alltid plockar upp efter sina hundar och så dras de över samma kamm som alla andra hundägandeidioter!
Så ett tips om man ska ut och gå mot Noblel sen via dagiset och tillbaka vid flygfältet: AKTA HUNDBAJS ÖVERALLT!!!!!! 




Jag och Emma tog oss en tur till Open sun åxå :) Tog mig en 10 minutare. Somnade som en stock!
Sen dess har jag faktiskt bara slappat och kollat på några avsintt av House. Gick ner och bokade tvätt tid i morgon 07:00! Passade ju ypperligt eftersom jag ändå ska till stallet då! Så i morgon blir det tvättdag!

I eftermiddag eller ja snart... ska jag och Jessi iväg på Party spinning! Få se om det är intressant. Jag har aldrig varit på spinning så vi får se om det är såjobbigt som många säger. Men med tanke på att det är näradödenuppleverser att cyklar hem ifrån jobbet så har jag väldigt låga förhoppningar :P hihi nej men det ska nog gå bra!

Ikväll kommer åxå Johanna och Magnus  hit :) Vi ska kolla på lite film och så ska jag bjusssa på marängswiss :) Gott va!! Bra topping efter ett spinningpass! Men vafan det är ju heeelg :)


Nu ska jag gå in och hoppa på min käre sambo som tydligen ligger i koma efter nattpasset! Nu är det dax att vakna! :)

Hej svejs
 

14:e Januari

God morgon!

Just hemkommen ifrån en morgon prommenad med Emma och Edwin :) Skönt väder idag! Känns nästan som plusgrade ute fast att det är -7 grader. MAn är ju liksom van med att det ska vara runt 20 minus.

Idag är det jobb som står på schemat. 12:00- 18:15. Efter det ska det bli Easy Line Killer. I morgon har jag bokat in mig och Jessica på party spinning :) 
Är från och med i morgon ledig i 6 dagar :) Ska bli skönt! 
I morgon kommer Madde hem! Då ska vi alla ses på lördag och gå ut och äta. Det ska bli så kul och få fräffa henne :) 

Denna helg är även vår (min o mammas) helg. Så jag har stallet både lördag, söndag och måndag. 
Ska se till och rida lite då :) 

Nu ska jag göra mig i ordning och äta lunch innan jag tar min en prommenad till jobbet! 

SES!  

11:e Januari

Idag är jag ledig :D Underbart!
Denna vecka kommer iofs inte blir så jobbig (arbetsmässigt) iaf. Jobbar bara 3 dagar.
Skönt.
Då var det Måndag igen då! Veckorna bara springer iväg.
Idag var jag tvungen att åka till stallet för att ta ut några pållar. Inegn kunde ta jouren i morse så då fick alla ta ut varsin. Åkte vid 06:10 tiden. Var faktiskt ganska skönt att komm ut. Kom hem vid 07:00 tiden och var rastlös. Gick och lade mig igen och då kom Bumban och var dundrigt myssjuk. :)

Igår var jag ocj Jessi på bodycombat. Skit kul!!! Det är riktigt jobbigt faktiskt att skutta omkring och sparka här o där. Idag har jag träningsvärk i rygg, armar och axlar.
Ikväll ska vi iväg på Combat igen. Förhoppningsvis så kan vi stegen liiite bättre än igår ;P
  

Nu ska jag roa mig med disken, tvätten mm.
Så hej svejs

10:e Januari

Blir lite kvälls bloggning här då...
Är på tok för pigg för att sova med allt för trött för att hitta på något annat... Mysko!


Dagen började med att klockan ringde i morse 08:40. Morrrr var min första tanke. 2 sekunder senare kom Bumbi och lade sig brevid mig och började spinna. Så himla mysigt! Ville inte gå upp! Men men så är livet.
Åt iaf en god frukost te och 2 ostmackor.
Prommenad till jobbet i -25. Helt okey faktiskt! Såg väl dock ut som en ekimå när jag kom fram men frös gjorde jag inte.
Åkte till mormor & morfar efter jobbet för att äta kalkon :) Så himla gott! Mysigt med hela familjen Finnström, Backman & Persson under samma tak. 
Fixade i ordning håret på Julia. Gjorde lite nya slingor osv. Behövligt! Så nu är hon nästan lika ljus som jag. 
På tal om det så var jag och besökte Mickis och hennes familj igår :) Trevligt må jag säga! Trevligt att få träffa henne och Tommy och deras goa ungar :)
Så nu är jag nyklippt och ny färgad. :)

 Jag och Sebbe var till EM möbler igår. Skulle kika lite på matsalsbord. Mamma hade fyndat ett skit fint för 7 000 kr som jag skulle kunna tänka mig men det fann icke kvar. Hittade dock en matta som fick följa med hem. Lite komisk faktiskt. Sebbe vill inte ha en sån matt som jag tänkte mig och jag ill inte ha den vi har nu. Och på EM fanns just den matta som var mixad av vad han vill och min vilja! Var ju bata tvungen att köpa! Var ju iaf ett bra pris. Hade kostat    3 000 kr men var nu nersatt till 1500 kr :D
Så den ska få invigas i huset!

Annars idag, tja vad har jag gjort...  Mjo jag kom hem i från Labbsand vid 22 tiden. Poppade lite popcorn, satte mig framför tv;n för att kolla Wallander- Tjuven. Och nu sitter jag här.

I morgon blir det jobb för min del. Min favvotid. 09:45- 14:00!! Efter det ska jag och Jessi på release bodycombat!
Skoj! Sen blir dte nog plugg för min del. Ska lämna in sista skiten av historian på Måndag. Ska bli så jävla skönt ren ut sagt att bli klar med skiten!!!!!
Det var mina planer!!

Ohh nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mih i sängen och läsa min nya skvallertidning som kom med posten idag :D
Undra när min käre sambo kommer hem?? :P

Ha en trevlig söndag!!

Mors

7:e Januari

Torsdag!

Idag har tiden flytit på bra. Fick motvilligt dra mig ur sägen o morse 07:00. Dock var det inte kallt som jag trodde det skulle vara så det var skönt :)
Åkte till stallet och fixade allt. Sen åkte jag hem för att byta om snabbs och sen vidare till Willan. Jobb 10 - 17. Hem och avpynta vårt hem. Nu finns det inte en endaste julpryl eller något som påminner om julen. SKÖNT!
Äta lite och nu ska ajg strax åka till TT (Träningslagret). EL KILLER är dte som står på listan. Undra hur det kommer att gå, jag har fortfarande svin ont i bröstet! Men men jag får köra mer mage i så fall. Hoppas på det bästa!


I dag bokade vi även vår resa :D 18-25 April kommer jag att befinna mig i Egypten men min älskade sambo och mina bästa vänner Johanna och Magnus :)
Vi kommer att ha det så underbart! Älskar´t! Ska lägga upp lite bilder någon dag :)

Men nu ska jag faktisk gå ut till bilen och uppvänta Jessi. Sen brummar vi till TT. Oboy!


MORS!

6:e januari

Hej hopp!!
Då var det nytt år då! Shit va fort år 2009 var... Tänker inte summera allt som hänt men några ditaljer kan jag ju nämna :)

*Kan ju först säga att både jag o min käre sambo har jobbat och jobbat!
*Vi hade inte en endaste vecka semester ihop :(
*Jag, Flisan och Jessica åkte till Alanya i 2 veckor :D Madde bröt fingret och kunde tyvärr inte följ med, sån himla otur.  Därför måset vi se till att åka någon mer gång så Madde får följa med :)
* Jag och Sebbe åkte till Selma spa och njöt av all relax!
*Sebbe åkte till USA
* Förlovning blev det för mig och Min älskade 09.09.09 <3
* Min älskade häst, min bästa vän somnade in 04.08.09 R.I.P Nordica!


Lite av 2009!



Ja nu är det ju som sagt nytt år, nya tag och nya saker att längta till.
En massa jobb jobb och jobb. Just nu längtar hag mest till våren :)
En anledning är att få slippa -20 kyla! Men jag måste faktiskt säga att det har varit en underbar vinter :) Hoppas att nästa blir likadan!
Vår flytt blir som planerat av i mars. Längtar som en tok!!
Och i April ska vi åka till Egypten med Johanna och Magnus :D
( Vi ska boka ikväll :) :) :))
Oboy Oboy OBOY :)

Så just nu sitter jag funderar på hur året 2010´s ekonomi ska gå ihop. Vi ska inhandla en ny soffa, ett matsalsbord, ett barbord, en fin matta, en tvbänk och sen lite renovering. Toppen på det så planerar vi att åkte till Thailand Januari  2011.
Hum, så viu får nog lägga upp en redig bra ekonomi plan här jag och min sambo :)
Sen samtidigt finns det ju möbles som kan väntas inhandla. Vi får se :)
Just nu prioriterar jag resa! Man är ju bara ung en gång! Bästa att passa på nu medans man är "barn" fri :)


Jag har tagit ett halvårskort på Träningslagret nu! Jag och Jessica ska köra så mkt vi bara kan! Om någon med är sugen på att hänga på eller åka någon gång så¨säg bara till så är jag på! :)
Vi var iväg på MRL i söndags och satan vilken träningsvärk både jag och jessi hade i magen!! Har aldrig varit med om värre!!
Vi gymmade igår armar och kondition. Och idag har jag nordens träningsvärk i bröstet! Oboy! :)
 


Min mobil gick även sönder idag. Suck. Även det blir en utmaning på ekonomin. HAr ingen vidare lust att köpa någon ny som jag "typ"  vill ha utan då köper jag den som jag vill ha och dessa kostar ju inte lite tyvärr. Så därför har jag lagt den tanken på hyllan ett tag... Min Oldie Nokia får duga ett tag. Haha nu lät det som att jag har en Nokia 3310 :P Men nej så farligt är det icke!  Nokia N73.
Nu har jag iaf precis duschat. Ska ta mig ett mål lunch nu. Ska diska och kolla på något avsnitt med House. Sen blir det jobb mellan 16-20. Röd dag idag! Gött dubbelt betalt!
Efter jobbet åker vi till Kristinehamn för att boka vår resa! Jippie!

I morgon ska jag olyckligtvis ha stallet, skulle inte förvåna mig om det är typ -30 då! Men men vi får allt se. Jag hoppas på det bästa!
Nepp nepp nu ska jag dra mig!
Vi ses!
RSS 2.0