Livet går fort nu...

...Veckorna bara flyger iväg, dygnen blir bara kortare känns det som!! Har jobbat som en tok nu en tid efetrsom ingen annan kan ställa upp. Självklart är det mitt eget fel att man säger ja och så men vad gör man, man vill ju hjälpa till o pengarna därtill som tillkommer är ju inte dummt! Förra veckan var nog en av mina värsta på länge. Usch, jag ville bara säga upp mig och gå hem!
Så nu har jag börjat att räkna ner till semestern = 4 månader kvar!

Idag börjar jag kl 12:00 så jag funderar på om man skulle ta en prommenad till stan innan o FÖRSÖKA hitta nått att ha på sig på lörtdag???
Det är ju iofs OMÖJLIGT i denna stad men FÖRSÖKA går ju :P Dessutom är det ju super fint väder ute!
Det blir nog invigning på svensk mark för mina Easy tones!!
Det kan nog även bli svensk årsinvignig av skinnjackan med :D

Nej nu ska jag platta håret så man kan visa sig som männika!

Tjoo hej!

Helgjobb!

Nu är ÄNTLIGEN denna vecka ÖVER! Usch vilken skit vecka!!
I flera veckor har jag fått njuta av att slippa jobba helg men nu var det min tur! Jag kan faktiskt erkänna att jag förtjänade det btw!
Denna vecka har bjudit på extra jobb och ej räknade stall jourer. Jag kan ju säga att det har ju inte vart sömnens vecka, men va fasen vem behöver sova??
Nej nog med gnäll om det!! Skönt iaf att helgen är över och nu får man se fram i mot veckans jobb, stall, träning och gemenskap :)

Gu va skönt att snön är påväg att dö ut! Snart dröjjer det inte för ens man kan ta fram mina Easytones o andvända på prommenaderna istället för träningsskorna!
Slänga in vinterjackan i garderoben, packa ner alla vantar, mössor, och halsdukar som tar upp hela lådan nere i hallen.
TVÄTTA BILEN! Den är i BEHOV jag lovar!! :P

     



I morgon är det Mickis och Jessicas födelsedagar!! :D GRATTIS TILL ER!
Ser gott fram i mot fest!  ;)


Orkar inte fundera mer på vad man ska hitta på o skriva om nu, jag brukar fundera ibland när jag jobbar att "- ja men det här kan jag skriva om i bloggen...
Men nu är dte helt tomt!
Kanske dax att släcka lampan och sova lite. Måndagar är ingen favoritdag och i morgon väntas 10 h jobb och ev. efter det vankas stallet.




Natti natti!

Sovmorgon och avloppsrensning!

Helt oväntat så ställde jag ej klockan igår och försov mig till pållarna!! Som tur var så vaknade jaf halv 8 så det var ju inte brådis iaf! Pjuuhh säger jag bara! Stämningen var iaf lugn ändå i stallet :)
Fick hjälpa morfar o rensa det mkt underbart doftande avloppet åxå snäll som jag är!
Eftersom det bara är jord,hästmat,sand, o spån i så är det rätt okey ändå. Skulle i9nte göra det direkt om det var toabajs inblandat :S Hästbajs är ju iaf som gräs?! :P

Faktiskt när vi bodde i lägenheten så var det JAG som fick rensa avloppet i duschen!!! Sebbe klarar inte va det! Han kan inte ens vara på toan medans jag gräver... Den ENDA anledningen JAG gjorde det var för att allt som fanns där var ju mitt hår!! O det är jag ju inte så rädd för :P



Idag är jag ledig, lovely! Jag ska igentligen vara ledig i morgon med eftersom jag jobbar helgen men vi håller på o bygger om på Willan så jag ska hjälpa till lite.
Igår byggde de om i fruktavdelningen och det blev super fint! Kul med lite förnying i vår håla!

Har även suttit i tele kö hos tele2. Kanon att dom uppfann att dom ringer upp! :)
Kände att jag måste ta tag i problemet nu. Innan jag köpte min Iphone så bröt ofta mina samtal när jag ringde och tog i mot samtal osv. Jag tänkte då att ja jag har ju en stenåldertele så det är väl det, men nu har jag ju en ny och nytt simkort och det håller på än ibland!??
Ibland har mina vänner sagt att det inte ens går att ringa mig fast telen ligger på borde med full täckning!?
När jag jobbar så ligge den ju i skåpet och då har jag NOLL i teckning så då är det ju förståligt men inte annars. Och dessutom så är tydligen min röstbrevlåda eller va det heter kopplad till ett annat5 nr som går till en Erik Berggren i Arvisjaur. Så bland annat min barnmorska har ringt upp honom och trott att han är min sambo!
Så det är ordnat nu!!
Så en grundinställning ska jag göra, skit åxå för då försvinner alla mina appar!!! :/
Men men det är väl bättre att ni får tag i mig?? :P



Igår fick jag min första p-böter! Tjohoo! Jag nästan aldrig ställa mig bakom willan där man bara får stå i 2 h men igår tänkte jag att jag har brottom till stallet direkt efetr jobbet och plånkan hemma på bänken så blev det inte ens en p-biljett så tjiii fick jag med en böter på 300 kr!
Aja men det räknas inte för med "faran" så stog ju mamma som ägare och Sebbe står ju på SOU :) haha

På tal om bil så står det rätt så still nu i letandet... I början var jag helt säker på att jag skulle ha en V40 men har jag börjat att kolla på lite nadra märken åxå. Jag hittade en häftig bil igår som jag kan tänka mig men den har en 2,6 V6:a  motor  och då dricker den ju rätt så saftigt med soppa och sen är den super dyt i årsskatt.
Men den var lite häftig :P



Jag älskar när man har något att se fram imot! Som nästa helg då blir det bastuparty ala Slepickas! Ska dock jobba dagen efter men det blir nog parta ändå, sen helgen efter så ska jessica ha sin 22 års fest! :) Dock min stall-lördag men det löser sig nog! LÄNGTAR!



Nä nu ska jag masa mig ut till köket o laga lite mat!

Måste även förbereda mig mentalt och fysiskt för 1 h Indoorwalking ikväll med Angela!!! Kommer bli DÖDEN!


MORS!

Slaskmåndag?!

Tjoohoo är det verkligen sant??  Det kan ju viserligen ingen svara på men jag tror på det. Att våren är påväg alltså!! :)

Idag är det Måndag igen, skit dag om man frågar mig. Usch har sån jobbångest på söndagskvällen inför hela veckans jobb som skall komma :S
Men nu är denna dagen över!
Mådde dåligt i morse, illa o ont i magen. Det som i slutändan behövdes var lite frukost. Faktiskt mysigt att vi alla äter frukost tillsammans på jobbet, som en liten familj :P höhö
Frosta ur de 2 sista frysarna och sen röjja ut storfrysan. Hann iaf med massor med saker som jag inte räknat med så i morgon slipper jag dundra allt för mkt. Gött!

De senaste 2 veckorna så har jag ju gått till och från jobbet och det är tidsdödande men ganska skönt faktiskt, Gratis motion i slutändan.
I väntan på mten skulle bli klar så drog jag på mig träningskläderna och tog en liten joggrunda mot Nobell och runt. Det var riktigt skönt att få komma ut. Dock mkt slaskigt och isigt överallt, jag var helt blöt om fötterna när jag kom hem.
Men nu kan man iaf gå och lägga mig med huvudet högt ikväll o behöver inte ha dåligt samvete över att jag inte kunnat träna idag...

Träningsvärk hade jag iaf idag på några delar av kroppen, om det beror på uteritten i går eller mördarindoor passet vet jag inte :P Joo rööööva är för sadeln iaf det vet jag! Samma varje gång! :P
Det var jätte kul att få komma ut, vädret var varmt o häligt och sällskapet lika så! Härligt!
Lite för mkt vårkänslor i min lilla arab men det gick bra ändå, kändes där ett tag som hon hade ätit nitroglycerin  eller likande för jag trodde hon skulle explodera ett tag :P Cocobaaaang!Min lilla pålle. Så härligt när man känner sig "trygg" på sin häst trots att hon dummar sig.


I morgon blir det en tur till stallet efter jobbet sen blir det Body Pump! yyyay!
Nu invätas det BB här och mys med sambo!
Dock kommer han åka o jobba extra natt här... suuuuuck!!!



Mors mors

Nattbloggning

nattbloggning via Iphone då :) Kan inte sova ju! Fredagar är alltid underbart att jobba inte det att det är mindre att göra eller så tvärt om; men det är alltid UNDERBART att veta Att i morgon är jag leeeediiiig!!! :D visserligen så är det ju inte så varje helg men ändå! Direkt efter jobbet åkte vi till krillehöla för att käka på resturang, fira Magnus som fyller år här till veckan. Efter det så Blev det lite bowling :) Trevligt trevligt!! :) Näää fy va jobbigt det blir när man skriver bloggen här o all text bara mosas ihop! Inte okey! Så nu ger jag upp! Nu ska jag o Bumban skeda! Saknar min bättre hälft som är o jobbar... Nattis!

Bakdag!

Lite fredagsfiika förtjänar väl min kollegor??
Tänkte redan i Tisdags att jag skulle bjussa på fika men då kläckte min kära kollega Thomas att han åxå skulle ordna! Så det blir dubbel fika = KALAS!!! :P
Skämma bort sig lite är inge fel efter en duktig godisfri vecka!
Brownie med kokostäcke blev det ifrån min sida iaf!




Vi var och kollade på bil igår. Förhoppningarna var väl inte skyhöga men den liten glimt med hopp fanns där iaf, men så fort jag öppnade dörren på bilen var det klart! NEJ! Människan som hade bilen hade rökt i den. VEDERVÄRDIGT! JAg fattar inte HUR man KAN förstöra en bil så!
Så ett nej blev det. Tur att bilen fanns i Kristinehamn så det inte var nån lång väg att åka iaf!
Bara att leta vidare!


I stallet pågår nu en krim. utredning. Inte på riktigt då men det fattar mysteriskt ett nytt täcke för Ida som fanns häromdagen men nu är borta!??  Jag fattar inte VEM TAR? Inte nog med det så fattas det även en repgrimma och ett par back on track skydd även dessa tillhör Ida. Så himla trist att det händer Ida som aldrig gjort någon illa. det kunde väl hänt mig då, jag hade ju antagligen aldrig märkt något... :P skämt o sido men det är väldigt tragiskt. Men den skyldige borde komma fram på ett eller annat vis. Denna person kommer iaf ha DÅLIG karma för detta!
Så nu luskas det i stallet som aldrig förr. Detta har aldrig hänt förut under vårt stalltak vilket är konstigt att det händer nu?? Vad är annurlunda nu mot förr?? Och varför just Idas saker?
hum... ska inte speculera mer om dett här...


Något merr jag måste säga! Guu va bra Big Brother är! haha som en riktig fjortis så sitter jag bänkad varje kväll 22:00!! :P Jag har alltid tyckt det vart så bra! Dock skulle jag inte vilja vara med men att kolla är kul :)

I morgon är det ÄNTLIGEN helg igen! Det blir lite av vardera denna helg! Lite middagsbjudning, träning, stllet och lite fördelsedagsfirande :)
Underbart med ledighet!

Nu ska jag bege mig till den mjukare delen av hemmet = Soffan!


Oo just de tänkte bjuda på lite bilder men det gååååår inte att lägga upp någon! suck...

Tjooflöjt!

RSS 2.0