Nya gardiner!

Har nu äntligen köpt lite ny gardiner till vardagsrummet!
Man borde igentligen skicka efter lite oftare, som i lägenheten då hade jag massor med olika o byta med, jag bytte säkert i köket 4-5 ggr per år men nu när man gått ifrån att ha 3 olika fönster till 13 så är det varken lika ekonomiskt eller kul längre...
Vårt vardagsrum har 3 stora fönster som jag vill ha breda gardiner i efetrsom de är så vida eller hur man ska förklara. Och hittils har jag andvänt panelgardiner och det blir ju 6 olika 2-pack.
Men jag beställde ne jeansjacka ifrån Ellos och klickade då hem 3 par nya olivgröna gardiner. Såhär blev iaf resultatet.

Innan:
     





Efter: (jag fick sätta upp en panelgardin bakom, de blev så genomskinliga annars..)


     




Som sagt jag klickade hem lite skoj ifrån Ellos, det fick bli en ny vattenflaska, sebbe tar ju min varenda gång och glömmer den jämt i sin bil... Sen ett par "string" skor tofflir till honom i Adidas. 2 st farfarströjjor som visade sig vara lika långa som tunikor!! Men men rea vara så det orkar jag inte retunera...
Det är riktigt kul och bekvämt med internetshopping men det är alltid så mkt krångel när man skall retunera osv. Igentligen så är det ju bäst att åka och handla då man kan prova o så innan...
Jag måste gå in på Hööks eller Börjes o klicka hem sporrar,skor,och en ny sadelgjord åxå!  
Men det får bli en annan dag!
Nu ska jag krypa ner till kojs med men min älskade man och min katt!
God natt världen!!
:)

Träningsdagbok!

... jag och min kära vän Houng diskuterade detta ämne härom dagen på gymmet att det är så kul och följa såna bloggar som handlar om träning mm. Det är så kul att följa andras liv, hur dom tränar o lever osv. Houng har börjat lite lätt att blogga om sin träning och jag klurade lite om jag skulle göra desamma men jag kom på något bättre!
Inte så kul kanske för många av mina läsare men för mig så är det skoj!
Jooo att börja en TB (träningsblogg) om Nobla!
Jag har ju faktiskt börjat att "sätta" igång henne igen.
Och tro det eller ej men med fri tillgång och ej så aktiv motionerande så har hon via ett viktmåttband gått upp 60 kilo sen i höstas!
Nobla ärvde som tur inte "päron" magen som Nordica hade och ser ju inte gigantisk ut när hon är tjock men det är ändå mkt vikt som skall bort.
Jag vill nog faktiskt att hon ska hamna runt 380-410 kilo beroende på hur mkt muskler jag får henne att sätta på arslet i år :P
För dom som inte vet så är Nobla ett Arabfullblod som med sin lilla storlek 148 cm i manken inte väger så mkt.
Tills skillnad på sweetan som garanterat väger runt 500-600 kilo. 
Inte undra på att man får ont i fötterna när dom stampar fel!! :P

Kosten då! Tja Nobla har gått hela vinter på fri tillgång på hösilage där hon stått all dagtid och mumsat och ätit. Inne har hon bara fått minimalt med hösilage ca 1,5 kilo. Något foder behöver hon ju inte få över huvudatget igentligen men sammanlagt 2 dl Hippo musli som är en blandning av vete,korn,havre och majs. Sen får hon 1 dl linfrön om dagen. Nu får hon även B-vitamin för att pälsen ska släppa bättre!
 Vi har alltid kört på endast Lusern men jag tycker muslin är kanon! 
Nu i sommar får jag nog ge henne lite Betfor innan ridning så hon inte är så trött :P 

Pållarna går iaf just nu ute på natten, skönt för dom när det är så varmt :) 
Men som sagt April är ju alltid April o snart kan ju ett kylväder dra in så man får ställa in dem igen. 
Ridningen då??? 
Joo jag har inte tänkt att vara så avancerad uten skifta banan med skogen och massor med konditionsturer! 
Ingen hoppning blir det iaf what so ever! Jag är livrädd att hon skadar sitt framben igen. 
Jag tror och hoppas på att den skadan inte visar sig igen men man vet ju aldrig. Än så länge så har underlaget i hagarna vart så bra året om att hon inte mjuknt upp leden! Men men man vet ju aldrig så man får ändå ha det lite i bakhuvudet... 

Men iaf ridningen här senast skedde förra veckan (ons), banan, förra veckan (fre) banan, sön skogen och idag banan. 
Idag var hon ingen rolig hästa att rida, inga sporrar hade jag så det gav ju resultatet till att få banka, banka, oo banka! suck- Hon är ju annars himla lätt att rida. 
Men jag måste faktiskt köpa mig nya skor nu och kanske ett par egna sporrar? 
Jag upptäckte idag att ridskorna jag letat efter heeeela vinterna hade visst mamma lagt beslag på och är nu både för stora och trasiga :P 
Så nya tack! 

Här är min lilla ponny som är nyfiken i en strut!

        



Jahopp annars då?? Nja inte mkt sliter på jobbet och försöker sen efter det hinna med både gym och stallet. 
Även livet och matlagning, tvätt osv. 
Alltå livet som vuxen är ju inte alltid kul! 
Nu måste jag försöka sova lite, jag sov så dåligt i natt. Jag hade en dödskelig katt kl 04:10 och 06:30 som absolut skulle vara under mitt täcke och ligga o tugga o dra i min percing!! (Navelpercing för er som ej vet) 
Vaddå obehagligt! 
nej nu hoppas jag på en god natts sömn :P 

Hej hej
  

Påskhelgen!

Det kan vart den bästa helgen på mkt länge!! För det första så har jag vart ledig heeeela helgen, haft mkt trevligt umgänge med mina kära vänner och familj, jag har grejjat o fixat i stallet, inte tala om detta underbara väder vi har!! Helt sjukt!! Det är ju för fasen lika varmt här som i Rom!!!

I fedags så kom Moa, Houng, Johanna, Magnus o Henric hit på lite grill o alkohols mys med sällskapsspel. Mkt skoj dock är inte TP mig grejj alltså, men party alias är ju så himla kul :D
Innan på dagen var det påskmiddag hos mormor och morfar!

Lördagen var det dax för middag hos mamma mf. Åt man ute på altanen för första gången! Inte illa :P
Efter det blev det en kortis i skogen på Nobla.
På kvällen åkte vi upp till My´s föräldrar o drack lite gott och åt räkor mm. Efetr det blev det utgång med sikte på Harrys men kön var helt oändlig så tro det eller ej men vi vände och gick upp till Night Shift!
Vilken skiiit! Alltså inredningen och ytorna, barerna och allt var ju mkr fint o så men musiken var ju vedervärdigt! det känndes som jag var i Alanya där ett tag på en lokal phub?? Hahah Nej ett besök dit blir det nog inte på ett bra tag :P

Idag blev det bikiniinvigning för i år! My och Jessica kom hit på förmiddagen med sina bikinis i högsta hugg o var solsugna. Så vi bunkrade upp på baksidan med solstol, dricka, o tidningar! Alla tre brände sig på ett o annat ställe och mitt bröst o face är willysrött just nu men det ärlá gött ;)
Jag smörjde faktiskt tillomed in mig idag innan stallet då jag brukar bränna mig mest o gud vilken sommarkännsla jag får av den lukten! Den är gudomlig!

  


Sebbe drog igång grillen och ordnade lite hamburgare och majskolv, gott!
Jessica ringde och berättade att det var kubb/brännboll ner på näset o visst var jag på!
Där nere träffade jag Johanna o Magnus :)
Himla kul o hitta på såna där saker! man känner som som 13 igen :P
Lite BB hos Jessica men en skål popcorn fick avsluta kvällen.
I morgon börjar den nya arbetsveckan... Suck, men men jag får se fram imot nästa helg då jag är ledig igen  :D

Måste bara lägga upp en bild på "Jessicas" katt Saga, visst är hon en copy på Bumban!!!!?? :P



 Bumban???




 Saga???



Nu ska jag slänga en titt på H&M:s sida om det kommit in något nytt skoj man kanske kan klicka hem :)
Sen äre faktiskt natten!
Blir ju att hojja till jobbet i morgon, får dock sällskap av min solstråle Jessica! <3
Nattis allihopa!

Samlar vuxenpoäng...

... genom ao grejja att faktiskt frosta ur frysen :P
Väl behövligt faktiskt! Hittade en massa skit som gick till soperna. Helt sjukt att man låter mat gå ur datum när det är fryst! Hur länge har det legat där då liksom?? Aja men så är det iaf!
Sitter här o lyssnar på tjutet av frysen o väntar på att den ska bli kall så jag kan ställa in alla varor.


Jahopp Onsdag är det idag o jag är ledig! Skönt! Vaknade vid 9 i morse pigg o hungrig så det var bara att gå upp o äta frukost.
Ska snart pallra mig iväg till stallet en sväng. Det är så himla skönt att vara där nu när man slipper ha på sig 10 tröjjor (typ:P)!! Igår hade jag insläpp och jag åkte ut vid 19 tiden o grejjade lite och red innan och sen tog jag in dem vid 21 tiden. Så himla skönt för dem att få vara ute så länge som det går. Och fatta nu nu när INGEN har täcke!!! :D Wiihhoouu!! Det är UNDERBART!
Jag red även i Söndags och då var hon seg o trött. Hon är ju inte igång så jag kräver ju inte så mkt av henne liksom men jag tänkte iaf då att nu får det fasen bli sporrar nästa gång!
Så igår fick jag dra på mig mammas boots, har ingen aning vart varken mina skor eller sporrar är?? Så så fock det iaf bli. det gick kanon! Det blev ett kort hårdpass på banan i ca 35 minuter. Svettig o goo blev hon som i vanlig ordning.
Hon är så go min lilla ponny!






Vi har även fått en ny pålle i stallet!! Ett halvblod på 170cm! Jisses vilken pålle!! :P Mkt trevliga både häst o pålle så välkomna till stallet :)

Men med något gott kommer oftast något tråkigt... Ior vår stallkatt gick tyvärr bort i Söndags :(
Han blev plötsligt dålig på fredagen så vi avvaktade till Måndag med att åka till vet. Men på Söndagen somnade han in i Idas armar. Lille plutt. Ingen vet ju hur gammal han är eftersom han kom till oss för ca 5-6 år sen?! Och redan då var han ju "stor" Så vi alla misstänker att det var åldern som var boven. Hans tänder var ju tydligen bruna och av på vissa ställen och det är ju typiskt för en gammal katt. Innan haqn kom till oss så misstänker vi att hans liv inte var så lätt heller så det tar ju även stryk på livet. han var iaf en mkt goo katt med ett stort hjärta!
Han kommer bli saknad av oss alla!
 R.I.P Ior! <3



Nu ska jag försöka ställa in alla frysgrejjor o ta tag i lunchen. Tror det får bli fläsksnitzel (egengjord) idag o potatis kanske?
Sen blir det stallet o senare ikväll blir det BodyCombat! :D
Ha en bra Onsdag!

Äntligen :D

Wiiihhoouuu!! Nu har jag äntligen hittat min bil! Och på uppfarten står den :P
Känns så himla skönt att slippa leta! Nu kan jag strunta i o boka in biltitt på helgenrna...
:)


Här är min pärla! :)



      


Idag har jag vart ledig, himla skönt men mitt humör denna dag har inte vart av denna värld! Jag har vart irriterad på allt. Skön att få komma bort o få lite på combaten! :P
Igår blev det dubbelpass för mig och Jessica. Pump o Combat! Skönt!
Känns i magen idag kan jag lova :)
I morgon blir det combat igen och sen ett core pass efter :)
Sen är det helga!

I helgen är jag ledig, så himla skönt!
Grillning och biltvätt står på schemat. Även stallet får det bli! :)
Hoppas på fint väder!!


Nu måste jag koncentera mig på BB Här :)
Mors  mors!!


Värme och storm!!

Asså shiiiit vilken storm det är ute!!
Det är galet!
Lite läskigt när man tittar ut o ser alla stora städ som svajjar på baksidan...
Men men blåsten tillför ju för det mesta bara gott= det torkar upp ute!
Varmt är det faktiskt åxå, eller varmt o varmt det är väl att ta i :P
Men det är iaf skönt att äntligen få slippa den tjocka vinterjackan o mössan osv.

Nu är iaf äntligen helgen här! Dock inte så mkt att hurra för min del eftersom det är min jobbhelg. Men det känns rätt så okey ändå. Hade stägning igår och så även idag. Dock så får jag sovmorgon idag så det är riktigt skönt!
Jag åkte hem till Jessica igår efter jobbet, där kollade vi på "Vingar av glas" En riktig ungdomsfilm! Jag kan nog inte säga hur många gånger jag sett den men guu va den är bra! :P
Ett annat filmtips, Vi var på bio här förra veckan jag o jessica o my på "Hur många lingon finns det i världen?"
Jag säger bara vilken film!! Den berörde hela filmen! Jag skrattade o grät precis lika mkt!
Ett måste att ses!!





Nu är även sommarens resa bokad!!!! Lite otippat så blev det faktisk Rhodos stad!
Det var ju Bulgarien som stod på planeringen men det fanns så dåligt med hotell och sen så kännde vi att det inte lockade så mkt. Så det fick bli Rhodos! Ska bli så himla kul! LÄNGTAR!
Vi som åker är iaf: Linda, Annse, My, Jessica o jag då såklart :P

    



Sebbe har köpt ny bil åxå, eller ny o ny en ny begangnad :P
Han fick iaf en ide här i Februari att han vill ha en stadsjeep eller va de kallas för... O så dök den här upp.
Så han slog till.
Men BMW:n ska säljas i sommar så jag letar fortfarande bil!
Jag letar o letar men alla billiga o fina försvinner så fort eller så är dte något fel på dom. Jag vill ju inte ha vilken som hellst heller!
Just nu är jag lite kluven på vad för bil jag vill ha. Billig o försäkra o skatta o framförallt billig i drift!
Det är bara att leta på!!

       

Nu ska jag ta tag i städningen här i mitt hem. Behövs  dammsugas, dammas o tvätta lite. Lite matlagning står åxå på schemat. Lax o Bulgur!! :)
Sen blir det prommis til jobbet för lite stägning!


Trevlig helg!!


Ps. När "får" man ta fram utemöblerna o grillen??? :P

Aldrig mer kycklingklubba!

Usch, sebbe hade lagat god mat igår. Kycklingklubba med ris o beasås. Gott! dock var det nån goo bacilusk i det hela så jag har idag legat hemma ifrån jobbet o spytt.
Ah jag spydde 2 ggr bara men tänkte dte är bäst att stanna hemma.



Även mamma är sjuk nu igen!! Suck! Blir så trött varför ingen kan hitta var felet är på henne!!
Nu hade hon iaf fått penecellin utskrivet för lungkatarr eller va det nu hette?
Ah vi får hoppas hon blir frisk snart iaf!
Jag vet ju själv hur det är när man är sjuk i lungorna o har ständig hosta, det är inge vidare!

Annars då så fick jag spel i morse när jag hör kl 07:00 att komungubbarna börjar såga ner trän 15 meter ifrån sovrumsfönstret med motorsåg!!! HALLÅ!!?? KLOCKAN SJUUUUU????
Hur fan kan dom börja att göre det då?
Suck det var iaf min morgon...


Nej nu ska jag styra arslet mot soffan!
MORS!


Nattbloggning!

Det hör inte till vardagen iaf fall i mirr fall att jag bloggar 2 ggr på en dag men nu ligger jag här i sängen och kan inte sova. Har ju haft sovmorgon hela helgen så nu måste jag ju ställa om mig.
Ligger o lyssnar på Yellowcards nya album. Jag lyssnade alltid på dom när jag var yngre. Och fortfarande tycker jag dom är bra men dom tilltalar mig inte på samma sätt som innan. Jag lyssande alltid på "sån" musik när jag var ledesn osv. texterna stämde alltid in på vissa kännslor jag kännde.
Tex deras låt "Empty apartment" är ju helt klockren!

- It's okay to be angry and never let go
It only gets harder
The more that you know

When you get lonely
If no one's around you know that I'll catch you when you're falling down

We came together but you left alone
And I know how it feels to walk out on your own

Maybe someday I will see you again
And you'll look me in my eyes and call me your friend "

<3

Aha nog om det, det jag faktiskt hade tänkt skriva om är smink osv!
Jag har ju kommit på nu att dte är bara att lägga ner att andvända foundation osv tillsvidare för min hud är inte okey!
Jag är så himla torr och foundation gör ju bara den ännu torrare!
Så jag ska nu byta ansiktscreme o se om det bli bättre. Men jag tycker det är lite komiskt för den jag andvänder är ju absolut inge höjdar creme eller märke eller så emn jag ahr fasen andvänt den halva livet! O aldrig haft något problem?
Johanna tipsade mig om att skaffa en fuktgivande creme under sminket, så jag ska pröva med det, Men nu är det fan som att jag lika gärna kan ta Idomin o kleta in fejjan i för så torr är ja! :P

 

Jag brukar då och då andvända denna för att göra rent i porer osv men nu ser jag efter jag duschade förut att jag har fått "torr utslag" i hela ansiktet så nu åker denna i soperna!



Därimot ska jag testa o se om även denna ger samma utslag för den har jag inte andvänt på länge.



En produkt jag vill hissa om man får uttrycka sig så så är det min sminkborttagning!! Jag köpte dne på Ullared för kanske 3 år sen och nu är den snart slut och den är kanon!!!
Man blir inte torr av den och den är skonsam mot både ögon och huden. Sminket försvinner lätt o gott luktar den åxå :P
Dock har jag inte sett den i nån affär!?? :/




Jag har som sagt en sån torr hud i ansiktet och har ju då mkt svårt att hitta en bra Foundation. jag har köpt o provat en massa men alla är dåliga. Jag minns inte att jag tyckte illa om foundation för några år sen så jag undrar vad som är fel nu?? Dessa har jag avverkat under ett år ungefär!
Tips på bra märken?

   



Därimot så har jag mkt lättare att hitta Mascaror som funkar bra! Alla dessa har jag vart nöjda med! :P


   





Nää nog om det, nu ska jag nog sova så jag är "männsika" på jobbet i morgon!
Tack alla för en höjdarhelg!
Längtar dock inte till nästa för då ska jag jobba :/

Natti natt^^

Regnsöndag!

Låg och drog mig länge idag, gick väl upp vid 11 o tänkte att nu har halva dan gått, men det kvittar kan jag säga för fy fan vilket underbart väder vi har!! Nej men det är faktiskt lite bra med regn nu så all snö försvinner!! :D 

Har vart ledig hela helgen, har vart så skönt! Har inte gjort något speciellt faktiskt. plockat o grejjat lite här hemma, tvättat, lagat mat o så. Lite trist igentligen att så fort man är ledig så måste man ta sig ann allt det där tråkiga som man inte hinner med på veckan. Men men så är det ju! 





Tvättade bilen igår som vart svart/brun i några veckor :P 
När jag tankade i fredags så fick jag tvätta reg. skylten i bak för tillomed den var helt igenkleggad...
2 timmar och 1/2 L avfettning och massor med bilschampo senare så vart bilen gråmetallic o fin :) 
När jag var färdig  med ena långsidan så tänkte jag att va fan jag förstår att folk skaffar sig vinterbilar för fy fansen va repor o skavanker det blir med all asfaltstjära  som fastnar i lacken och små repor av snön.
Mitt i allt kommer Sebbes mamma o berättar att dom ska lämna in sin bil på tvättbehandling för 350 kr. Hade jag vetat det så hade vi lätt gjort det med!!! Haha men men nu får man lite träningsvärk för mödan iaf :)

    

Och mitt i allt när jag står o skrubbar så kommer mina grannar ut ( dom som har poolen bredvid) o hajtar o skriker med en varsinn öl i handen och ut kommer en hel näck kar med snorren svängandes i vädret o ska bada!! Där står jag som ett fån med tvättsvamp och slang o vet inte vart jag ska ta vägen!?
Asså inte okey!!!! :P

Ikväll ska jag ut till stallet en sväng. Mamma tog ju mitt insläpp förra helgen då jag var "bakis" så nu får jag ställa upp. Vi har även hand om Knubben då Ida är bortrest en sväng.
Inget ridväder iaf så det blir lite mockning bara.

Ikväll kommer Moa, Houng, Johanna och Magnus hit :) Kul! Länge jag träffade både Moa och Houng!
Johanna och Magnus träffade jag igår iofs men kul att ses igen :P

Undra vad man ska hitta på nu då? Blir nog lite House avsnitt :)
Film-mys-väder :P
Sak gå in och hämta hem min älskade hårboll som fick sova hos svärföräldrarna igår. Har en kännsla att hon vägrar gå ut i´dag :P

     

MORS!

RSS 2.0