30:e November

Hej och hå, nu är det Måndag igen! Ny vecka och nya tag!
Blev inget Örebro idag. Ska ta det i morgon istället. För min del blir det bättre eftersom jag är ledig då :)

Så idag ska jag ha en "fixar" dag. Har just kommit hemifrån stallet. Haft morgon. Kan ju säga att det var ingen hit i morse när klockan ringde vid 07:00 :S Men men det är baar att gå upp! sen ska jag diska, laga mat och div.Klockan 17:00 börjar mitt kassahelvete pass. Suck. Men man får ju se fram imot att vara ledig i morrn :)

Annars i helgen har det varigt skit kul!! Vi åkte härifrån vad 16 tiden, det bara vräkte ner regn :S Men fram kom vi iaf! Då fick jag komma hem till Madde för första gången i hennes lägenhet :) Jätte fin, mysig och stor! Riktig hemtrevlig. Mitt i stan. Kul för Madde!
Vi blev bjudna på klyftpotatis, fläskfilé med svampsås :) Mycket gott!!
Efter det fick vi kladdkaka me grädde.
Vi tog bussen till stan för att se New moon på bio :) den var faktískt över all förväntan må jag lova! 
Nu ser jag fram imot när 3;an kommer.
Efter bion gick vi till en pub/biljardhall. Där vi alla tog oss en drink. Riktigt trevligt. Det måste vi göra om mer.
Tack så himla mycket Madde och jessica för denna underbara helg! Det var riktigt kul. :)

Sebbe som fick sova ensam här hemma chockade mig med att gå på fest och Harrys!! Hehe!!!! Mycket ovanligt må jag säga, det bor liksom ingen party djur i honom som det gör i mig ;)
Men det är kul att han roar sig iaf.

Nej nu ska jag slänga migt in i duschen.

Mors

27:e November

Hej hopp!!

Tjohoo, äntligen fredag :) Älskar fredagar! Jag vet inte riktigt varför men jag gör det! Pissigt bara att jag får spendera fredagkväll på jobbet :/
Men men det får man leva med!
Jag får ju trösta mig med en hel kul helg!
Jo dte jag inte skrev om i förrgår är att i morgon ska jag, Flisan och jessica åka till Madde i Karlstad. Där jag och Flisan bli bjudna på Middag och bio :) Mysigt!! Ska bli så himla skoj. Var så länge sen vi såga allihopa!
Så det ser jag fram imot jätte mycket! :D

Annars i helgen ska jag jobba och så har jag stallet.

Nu ska jag och sebbe ta en tur till affären. Ska skjutsa hem mamsen sen åxå :) Kul att hon mår mycket bättre nu!
Sen blir det plugg och äta innan jobbet!

Obs!! Är i stort behov av att färga håret!! :P
Någon som har lust?? hehe.

mors

25:e November

Mångas favorit datum, 25:e = Löning!!
Jisses va många som tydligen inta haft pengar denna månad, Willan var full proppat med galna familjer och div. folk :) Kul att jobba när det är så må jag säga!
Dock började dagen en aning stressigt, hehe Jessica hade kollat fel på schemat och började en timme senare vilket inte var så populärt ;)
Det märks att julen är på g. Folk har börja handla olika ostar, glögg, madel och annan baktillbehör och tillomed julskinka mm.! Mysigt!

I morgon blir det en lång dag känner jag på mig. Ska börja jobba 10 istället för 15 eftersom folk är sjuka. Så det blir upp tidigt i morgon och åka till stallet. Hoppas det är lika mycket folk i morgon för då går dagen undan!

Annars har jag varigt duktig och betalat räkningar, och annat sånt där tråkigt idag. Men nu är det över för denna månad. Längtar till på Måndag! Då ska jag och Flisan in till Örebro och shoppa lite :) Lite Marieberg, Ikea och sko punkten :) Skulle behöva ett par skor och en mascara. Lite ljus ifrån Ikea ska jag nog köpa åxå :)
Får se vad som får följa med hem. Fasen man kan ju inte spendera allt för mkt, ska ju köpa julklappar åxå!
 
Dock längtar jag med till helgen :) Men det ska jag skriva mer om i morgon kanske ;P


Nej nu ska jag krypa ner i ett par mysbyxor och äta maten som Sebbe lagat :)

Just det tog lite kort på lägeheten härom dagen!

Här är vår lilla kojja :)


        


    

Mors!!

24:e November

Lediga dag 4! Känns så konstigt att ha varigt ledig i 4 hela dagar!! Men ska jag vara helt ärligt så ska det bli skönt att få jobba i morgon. Hela livet styrs ju av jobbet, och när man inte behöver en "längre" tid känns det så konstigt (?). Aja jobba ska jag nu ett tag framöver, går på 8 dagar i sträck.
Gött de...

Jahopp, vad har en annan hittat på idag då..?? Joo i förmiddags åkte jag iväg till Nobel en snabbis för en jogging runda, hittade Sandra där så vi tog sällskap. Mycket trevligt! :)

Efter det åkte jag och Sebbe för att  besiktade bilen. Gick bättre än förväntat!!
Efter det tig vi oss en tur till ÖOB. Sen åkte vi till stan. Fyndade en ny foudation på HM, Hoppas den är bra!
Lite shopping på Willan blev det åxå, dock ingen kollega på golvet?!

Och nu har vi precis ätit god mat som jag exprimentarat ihop. Färskpasta med saffransräk sås :) Gott!

Nu ska jag pallra mig härifrån.!!


Mot soffan och Sex and the city!!!  :D

23:e November

Hallå hallå!

Ännu ett blogginlägg!? Hoppas jag håller upp takten!! :)
Tack till er förresten som tipsat om resemål :)

Sitter här och bloggar lite kort. Har en ugnspannkaka i ugnen :O!! Hör och häpna! Tänkte laga lite husmanskost för en gångs skull. Var ju 100 år sen jag åt det över huvudtaget! 
Tänkte göra den lite nyttigare så jag tog grahamsmjöl istället för vanligt. Få se vad det smakar!  

 :)   Detta med lite linogonsylt borde ju inta vara allt för illa!?


Måste verkligen ta tag i att börja äta ordentligt! Jag är verkligen kass på att äta frukost tillexempel. Önskar att jag verkligen gillade det! Men fasen på morgonen är det ingen hit direkt att för det första ställa mig och göra i ordning maten och sen för det andra äta det... Men måste verkligen!
När jag är ledig funkar min mat cirkel (om vi ska kalla det de) bra. Då äter jag frukost, lunch och middag. Men när jag jobbar som jag göra hamnar mina mål olika. Ibland äter jag lunch iställer för frukost och ibland middag istället för lunch. O vissa dagar äter jag bara 1 gång per dag. Jag har ju visserligen ingen "problem" mage men det är ju bäst att ändra på den onda cirkeln innan det är försent! Så nu ska jag ta tag i livet och gå upp tidigt för att äta frukost! ( Hehe få se i morgon bitti om jag ändrar mig :P).

Har iaf motionerat idag. Jogging runda på Nobels barkbana. Och en prommenad med sebbe. Skönt! :)


Känns så konstigt att vara ledig! Det var så länge sen jag var ledig länge. Det var som Sebbe sa idag "-att det känns konstigt att du är hemma samtidigt som jag"! Och det är helt sant! Vi jobbar ju vanligtvis helt olika. Men det känns faktiskt mycket bra att vi får spendera lite hemma tid med varann :) Trivs mycket bra med den mannen.
Eller rättare sagt, jag älskar honom! :)

 Mina sambos!




Nu ska jag strax åka till Kristinehamn och hälsa på Johanna och Magnus!! :-)
Måndagsmysfilmkväll!
Dock utan min man som ska jobba natt :/

Mors!!

22:a November

Redan söndag! Helt otroligt hur fort tiden går!
Aja, igår var det en riktig soft dag för min del. Låg och drog mig i sängen hur länge som hellst. Sedan blev det mest soffhäng för min del resten av dagen :)
För att få lite umgänge gick jag till Jessi och kollade på Robinson. Myckte trevligt! Glöggdrickande med henne och Flisan.





Idag har det varit full rulle!
jag och sebbe tog en långprommenad i regnet, då gick vi förbi svärmor och svärfar. Kollade deras resultat av renoveringen i deras kök. Nu börjar det verkligen ta fart! :)
Om 2 veckor kommer de och gräver bergsvärme för både dem och oss.

Jag och sebbe har haft oss en storstädardag! Man kan tro att det  inte blir så skitigt när man bor på 49 kvm2, men det är fasen värre kan jag lova! Så mycket skit man drar med sig in utifrån och alla smulor och div. skit som blir. Jag kan nog lova att vi dammsuger här minst 1 gång i veckan!
Och att Bumban sprätter kattsand då och då underlättar ju inte direkt :P
Men iaf idag har jag varigt aktiv och bytt gardiner i vardagsrummet och sovrummet. Köpte nya blommor till vardagsrummet. de jag hade innan hade liksom vuxit sig enorma så man knappt såg in utifrån :P
Så det är lite spännande att ha fransgardiner när man har katt :P

Johanna och Magnus har varigt här en sväng. lite pizza häng och prat! Vi måste komma fram vart vi ska åka i Maj. Tunisien och Egypten är resemålen. Egypten är lite dyrare och varmare men det finns inte så mycket att göra där som inte kostar multum! Vissteligen kan man se pyramiderna men då ska man sitta på en buss i 12 h för att komma dit och 12h för att komma hem. Och det känns inte som att någon av oss är itresserad av det just nu...
Dock har så himla många rekomenderat att åka till Egypten!
Tunisien då, joo super super fint hotell, all inclusive! Finns en hel del aktiviteter vi kan göra, men dcok inge vidare värme i havet :( 25 grader i luften och 17 i havet :S
Så frågan är vad vi ska ta...
Men än så länge är det inte brottom att bestämma. Det är ju långt till Maj :)

 Tunisien??     Egypten??


I morgon har jag inga direkta planer. Ska njuta av ännu en ledig dag!

Nu ska jag lägga mig i soffan och plöjja igenom några avsnitt Sex and th city! Älskart!

20:e November

Regnet smattrar mot fönsterbläcket, vinden viner och temperaturen visar 8+. Detta är inte okey!
Suck, men vad ska man göra? Det är ju bara att acceptera att det aldrig kommer vara viter som när man var liten.
Igentligen ska jag inte må dåligt för detta väder, för vad kan jag göra?


Har iaf nyss kommit hem ifrån jobbet. Jobbade ett kort pass idag 10-14 :) Skönt! Skulle igntligen vara ledig men varför inte gå dit och tjäna ihop några kronor :) Vi fick dessutom smörgåstårta :) Där ser man!!

Srax ska jag gå ner i källaren och byta om för att sen åka till stallet. har insläpp ikväll, men måste dig och mocka och rida innan. Ska nog ta mig en tur med Nobla idag. Katarina skulle rida Sweetie idag.

Sen ikväll ska vi ha tacos/idol mys här hemma hos mig, med Jessi och Flisan :)

Saknar Madde!


I morgon är jag ledig :) tjoo! Få se vad den dagen erbjuds på!?


Hej svejs
RSS 2.0