31:a Mars

Skönt, nu är det snart April :) Ett steg närmare våren :)
Måste tillägga att det inte har hänt så extremt mkt i mitt liv just nu. Iaf iget som jag har orkat att lägga tid till att påta ner här :P
Har mest jobbat, varit i stallet och ummgåtts med mina vänner.
Några fester har vi hunnit averka åxå :)
I Lördags var i hos Kristin som fyllde 21 år. Kul fest. Kul att få träffa de gamla gänget :) Ska nog dra ihop en liten fest här den 18: kanske :) Några som vill vara med?
Statt var ju iaf lika trist som vanligt. Inget som förändrats där inte..

Idag har jag inte varit speciellt aktiv, vaknade i morse med stans huvudvärk!? Antagligen för att jag har gnisslat tänder hela natten. Verkar inte som att jag gör det så ofta ändå med i natt var nog ett sådant fall. Skulle igentligen åkt och tränat i morse, men gick upp o tog en ipren sen somnade jag om.
Har nu varit i stallet, fanns inte så mkt att göra där för Katharina hade mockat alla mina boxar och fyllt på hö :) Så himla snäll! Att hon alltid lyckas att göra det de dagar som jag är som minst taggad till att göra allt! Tack! :)
Fyllde iaf på 4 kärror torv. Behövligt.
Så nu sitter jag här. Ska försöka fixa lite mat. Sen ska jag nog sova middag. Hoppas att huvudvärken kan försvinna.
Är igentligen min lediga dag, men ikväll vankas det för inventering. Igen. Inte laddad för fem öre...
Ska klä på mig allt jag har och äger inför denna gång, för fy fan va jag frös förra gången.
Hoppas åxå att Lilja har lyckas att tömma ur frysen lite så det inte blir så mkt att räkna.
Så vi ses ikväll då mina vänner!




Tack o hej

20:e Mars

Sitter här och försöker fördriva tiden...
Ska nog aktivera mig med att dammsuga. Bädda sängen och diska lite.
Ska iväg på EL kl 12:00. Ska bli kul att pröva något nytt! Kan tänka mig att det är effektivt.
Så det ska bli kul. Hoppas det inte är så mycket "äldre" på detta pass :P Kan ju vara kul att köra till lite annan musik än Abba :P hehe 




Igår var jag och Flisan på lunch-pump. Skit bra pass!! Jobbigt men otroligt kul.
Det känn iaf i benen idag :P
Annars i helgen så blir det ingen träning. 5 dagar får räcka denna vecka!
I morgon så är det jobb som gäller. Kul med nya tider. Varje lördag jag jobbar slutar jag alltid 5. Men i morgon får jag gå hem 3 :) Skönt! Efter det så ska jag hem till stallet. Rida, mocka och kvällsjouren. Sen på kvällen så är det gottiskväll med Flisan och Madde :) Måste kolla Robinson!

Söndag är det bara jobb och morgonjouren i stallet som är planerat.

Nej nu ska jag ta en sväng med dammsugar´n och sen ska jag åka och hämta Flisan.
Måste ju ladda för kvällens jobb pass åxå. Barnbidrag + Fredag = Familjerally! Woohhoooo!!!!

Ha en trevlig helg allihopa!

17:e Mars

Hallå hallå!
Nu är jag tillbaka!

Helgen som varit har varit super bra! Firandet av Jessica var jätte kul. Äntligen så fick de presenterna :)
Bästa reaktionen av Jessica när hon skulle öppna mega paketet med tvättställningen i "- haha jag vet vad det är!!!"
Tummen upp till det. Något som VERKLIGEN behövdes!!
Kvällen var annars mkt kul. Hamnade på statt innan klockan var 11. Jag och Flisan tog sällskap hem innan klockan blev halv ett.
Klockan 8:00 på Söndagen så var det dax att börja rulla till Selma. 
Vistelsen på Selma var mkt kul. Avslappnat om inte annat! Visserligen så kommer nog inte jag att åka dit igen för ens jag är mycket äldre men någon gång måste ju vara den första.
Behandling nr 1 var mycket bra. Var så himla avslappnad så att jag somnade. Skönt med peeling och aroma bad.
Behandling nr 2 Var väl åxå bra, på sitt sätt så att säga. Djupgående massage :/ Fy fan vilken ren helvetes smärta! Det gjorde så satans ont så en tår tillomed pressades ur mitt öga! Varför denna smärta var inte för att massören var dum i huvdet utan just för min, taskiga rygg! Jag har aldrig i mitt liv fått massage av någon "professionell" massör.
Och givetvis så hade jag ju en massa knutar i skuldror och nacke, med tanke på det jobb man utför. Men jag har aldrig haft några problem med den "undre" ryggen alltså ländrygg eller svank. Men massören berättade att min rygg är sned!
Inte okey! Det kunde bero på en gammal skada som jag fick när jag var yngre då jag skadade ryggen. Så hon tyckte att jag skulle besöka en kiropraktor för att knäcka rätt ryggraden. Tyckte det lät så himla konstigt för jag har aldrig "problem" med ryggen. Jag har sällan ont, visst har man väl träningsvärk iblan och någon knut med det har ju alla någon gång ibland. Men detta var tydligen något jag var tvungen att ta tag i om jag inte vill ha stora problem när jag blir gamling.
Så så är det. Hon tyckte även att människor som jobbar med service yrke, som står, sitter och går mycket borde gå på regelbunden djupgående massage minst 1 gång per månad!
Nog om det!

Annars idag så har jag och mina kära vänner fått reda ut ett stort problem. Jävligt klantigt nog så har vi kryssat fel på semester schemat. Och resan är bokad och klar som alla vet, vi kommer hem den 19:e och vi ska börja jobba detn 16:e!! Inte bra! Krister blev ju såklart inte överglad av detta men tog det ändå ganska bra. (!!!!!) Så nu gäller det väl att ligga lågt ett tag :P Bara vi kan åka så är jag nöjd! Och det SKA vi  :D
Ett gympass för oss 4 blev det åxå! Vi traskade alla till Träningslagret i solen. Riktigt kul! Inte vanligt att vi alla 4 är lediga!

I morgon är det morgonjouren i stallet och lite ridning på det. Efter det blir det nog ett gympass med Flisan på Tränings.

Men nu ska jag lägga mig i soffan och mysa med självaste älsklingen!


Måste åxå säga grattis till födelsebarnen:


Jessica 20 år!!!!




Nobla  13 år!!

12:e Mars

Sitter och i stort sett väntar på att bli trött!
Har haft sov morgon nu i 2 dagar så kroppen har verkligen ställt om sig.
Men i morgon ska jag upp halv 6. Och jag inte att vara pigg och trevlig då inte...
Stallet, och ridning som gäller då. Men det sköna med att åka dit så tidigt är faktistk att man kommer hem tidigt. Men då ska jag åka och träna har jag tänkt .Få se vad kroppen är sugen på. Jag har kämpat med "skridsko"maskinen nu ett tag, fattar inte att jag blir så himla trött! Men igår orkade jag köra ett bra tag och det känns verkligen idag! Gött!
Måste börja ta tag i passen åxå! Har varit dålig på det nu ett tag. Men nu ska jag försöka komma igång med det åxå. 
Blir nog mycket lättare när nya schemat börjar!

Annars idag har jag inte varit så aktiv. Gick upp vid 10 och åt frukost. Kollade tv. Gick till konsum för att köpa lite mjölk och div. kollade lite tv igen. Fick ett ryck att tvätta soffklädseln. Kollade tv. Lagde mat. Åka och jobba! 
Så en sådan aktiv dag har jag haft.
Skönt att det gick snabbt på jobbet iaf! Är så satans seeegt att jobba stägning. Piss pass. Ska köra ett likadant i morgon. Suck.

Annars i helgen så är jag ledig! Wiie
På söndag morgon åker jag och Sebbe till sunne för att besöka Selma spa :) Skojja inte va skönt det ska bli! 
Har bokat in 2 behandlingar. 
Den ena var klassisk svensk massage i 5 minuter.
Och den andra var Selma spa paketet. Det inehöll avslappningsmassage, lerbad, terapibad, ansiktsmask och body scrub. 
Sen innan jag och Sebbe åker hem ska vi göra en varsin sol dusch. Det ska bli spännade! Kul att få lite färg, jag har inte solat på så himla länge! Så jag känner mig vit som snö. Hoppas inte man blir orage bara, inte kul att komma som en morot :P Skär sig ju då med willy´s outfiten ;P höhö 
Nej då, det blir nog bra. Det ska bli jätte skönt att få åka iväg och bara ta det lugnt. Äta gott och ha det gott. bada lite, träna lite och det bästa av alla få ummgås :)
Så nu har jag skrivigt av mig lite, nu bli det ingen uppdatering förens efter helgens bravader!

Måste tillägga: Är så satans Party sugen!!! Längtar till den 28:e, då är det party. Bobbafestivalen -09

Tjing

9:e Mars

ÅÅÅHH Nu måsta jag uppdatera!

Vi har bokat resa nu!!!! 
Och resemålet blev Alanya.
Helt ok för mig!

Ska bli så himla kul! Lägtar som en tok. Att få åka iväg 2 veckor med mina favoriter :) Till sol värme och party!
Trist att det är grymt lång tid kvar! Men nu är det bara att jobba röven av sig rent sagt så vi kan hitta på en massa skoj där "nere" :P 
Så den 5:e Agusti så drar vi. Åhh!!

I morse vart det en tripp till stallet, slängde mig ur sägen för jag trodde att jag försovit mig men yrhuve som jag är så hade jag sett fel, men upp kom jag iaf :P

Annars idag har jag jobbat, 12 till 6 inget jobbigt pass direkt. Fick sitta på chefens kontor i 2 timmar och köra E-learning. Inte kul. Datorn hängde sig ca 10 ggr så jag fick lyssna om på alla grejjer om och om igen. 

Jag och Sebbe var och kollade på en lägenhet idag. Fy fan säge jag bara. Så himla bra! 
Men den är så himla stor! Och grymt dyr. Så det blir nog inget där inte. Men i slutändan så trivs vi ju här. Men snart är det vår/sommar och då är det pott hett här. Plus att jag vill gärna att Bumban ska få en bror. Det har sina nack delar och sina fördelar. Men vi har det bra trots att vi bor på 49 m2!!  Nog gnällt!

Nu är det dusch och tv!
Ses i morgon.
Hat pass i morgon 09:30-18:00

6:e Mars

Sitter och väntar på att kl ska bli typ 7 så att jag kan få börja göra mig i ordning.
Ikväll ska jag, Johanna, Magnus, Sebbe, Camilla och Andreas ut och äta på Harrys.
För att fira Magnus på sin 23 års dag.
Men få se nu vad som blir av, fick just sms av Johanna att Magnus tydligen mår åligt. Hoppas det bara beror på "tågsjuka"
Är iaf väldigt rastlös. Har läst alla bloggar som möjligen går att läsa, varit inne på Facebook 100 ggr. Jag har tillomed sovit en timme!! Plattat håret. OCh städat! Allt för att tiden ska gå lite lite fortare.

Jag, Jessica, Madde och Flisan ska ju utomlands nu i sommar.  Vart vi ska åka har alltid varit Bulgarien men häromdagen så hittade Jessica värsta perfekte hotellet på Kos! 5 000 kr för 2 veckor i heta solen och frukost ingår. Det kan fasen inte bli billigare! Så både hon och jag tyckte att nu måste vi boka! Madde tyckte dte samma, bara Flisan kvar att informera... Så när jag kom hem idag efter mitt träningspass så tänkte jag att jag ska kolla upp lite om hotellet, läsa lite mer osv. Men va fan det är BORTA! Uppbokat redan. Så jävla typiskt. Så det var det. Så nu är det bara att börja leta igen.
Nu finns det bara resor för minst 6 000 och utan frukost. Villket land det än är. Fattar inte hur det kunde bli så dyrt nu helt plötsligt. Trodde priserna skulle gå upp mer i Maj, men nu i Mars!!?? Suck så nu känns det lite hopplöst. Men snart hittar vi väl något nytt som vi kan gå och babbla om om dagarna :)


Nu är det iaf bokat och klart med "familje" resan. Först skulle vi åka kryssning, men avbokade skiten efetrsom det bara är "suparresor" på Påsk. Mamma kom på den briljanta iden att åka till Sälen, ja jo visst mamma men lite sent då va??
Och sen bara 3 dagar. Plus att det bara är jag och mamma som åker. Nej så bort med den.
Så idag ringde jag och bokade en natts hotell i Göteborg. Då har jag planerat att vi ska gå ut och äta god middag på kvällen, dricka någon drink oav. Bara umgås! Hotellet har en jacuzzi som jag har tänkt att vi alla ska bada i :)
Sen dagen efter så ska vi gå på Universeum. Jag var ju nyss där men det var skit kul och jag tror att min familj skulle tycka det var en kul grej. Även en tur på stan blir det nog åxå av innan det är dax att checka ut från hotellet och åka hem till kga igen. Så 10- 11 April blir jag borta.
Lagomt då sebbe åxå åker den 10:e.

Får se vad som blir av med Ullared nu åxå!



Haha det mesta går i en Ullared "påse"   ;)




Nej nu har jag fått skriva av mig lite. Och klockan har inte förflyttat sig så mycket! Va fasen, är väl lika bra jag går och kollar vad jag ska ha på mig, det kan ju ta ett tag som sagt, suck!
I morgon är det jobb som gäller. 7dagar i rad som gäller nu. Men ska inte klaga, har ju varit ledig länge nu!
Och efter jobbet ska jag ha lördags mys med Flisan :) Sebbe ska på P-fest och spela innebandy med bland annat Flisan karl, och sen ska han på Harrys (igen). Fan va deras jobba bjussar på grjjer! Avis!!


Ses i morgon!
Tack o hej

4:e Mars

Jahopp hej hej allihopa! Dax att skriva några rader igen :)

Har ju varit ledig sen i Fredags förra veckan :) Har varit så himla skönt!
 Har gått hemma och lagat mat, städat och fixat. Varit i stallet och tränat.
Har även ummgåts med Flisan och Emma.
Det har blivigt matlagning och shopping turer till Örebro.
Jag och Flisan var på stan igår för att fixa lite ärenden, en fika med Jessica blev det åxå :) Jätte lyxigt... NOT
Kebab tallrik på Picasso!! haha Men gott var det!
Efter stan följde jag med Flisan hem. Där blev det kolla på hal 8 hos mig och den rätte för Rosing.
Lagde även mat, Skit gott! Ugnsstekt kyckling file men pommes och tzatsiki!! Älskar!! Så himla gott!Ett måste i sommar!

Idag har jag jobbat, 4 sega timmar. Efter jobbet kom sebbe och hämtade mig. Blev lite handel på Willan!
Ett träningspass blev det åxå när jag kom hem. Skönt! men jobbigt.
En kort tur i skogen blev det åxå med Nobla.
I morgon är det morgon jouren i stallet som gäller  igen.  Annars ledig ändå till på Lördag :D Wiie

          

Nej nu har jag tacklats av msn konversationer och samtal till Jessica så det är därför det inte blev ett så bra Blogg inlägg!
men lite uppdatering iaf :)





Bilder ifrån Mobilen

Bejbybarn inte gammal

                       


       

1:a Mars

Nu ska jag ta mig lite tid att uppdatera.
Kan börja med Fredag. Madde och Jessicas 20 års fest!
Jag och Flisan hade planerat att gå på stan och fixa lite smått och gott inför kvällen men olyckligt vis så blev hon sjuk!
Det bästa blev då för hnne att ligga hemma och ta igen sig. Bättre att bli frisk istället! Mkt synd, men så är ju livet ibland.
Jag, Madde och Jessica åkte till örebro på förmiddagen för lite shopping. Både Madde och Jessica skulle hitta en outfit för kvällen vilken inte var lätt!!! Så himla taskigt utbud! Vi var på både Gina i Marieberg och i stan men inga fynd. Tur att jag redan hade fixat min party dress :P
Men både jag och Madde hittade ett fynd iaf, en varsin skinn jacka! Jätte fina! Kunde inte låta bli när det var så billigt! :)
Själva partyt var riktigt riktigt kul! Alla var fulla, ingen mådde dåligt. Inge bråk eller tjaffs. En skit kul fest! Längtar till nästa :)
Själva wickan var sådär. Tur att man har roligt och underhållande vänner :) Tack tjejer för en underbar kväll!

Skulle vara kul att se lite bilder!!!

Lördag morgon var som den brukade, vaknade kl 07:00 skit törstig, gick upp och slurkade ramlösa. Sen blev det soffan i 4 timmar tills Sebbe kom hem :) Värsta latot :P
På eftermiddagen åkte vi in till ICA MAXI på jakt på en resväska. Men struntade i det så det blev bara lite mat.
Var så himla förvirrad, eftersom vi festade på fredagen vilket jag aldrig gör! Trodde det var söndag hela dagen!
På kvällen blev det lördagsmys men Flisan. Melodifestivalen och Mio min Mio :) Kul!!  :)

Idag har inte mycket hänt. Städat, tvättat och fixat lite smått. En lång prommenad med Emma blev det åxå.
Nu ikväll ska jag bara slappa och ladda för stallet i morgon bitti! 
Ska även vara med Flisan i morgon, laga raggmunkar! Gott!! 
Så hoppas ni haft en kul helg för det har jag verkligen haft! 

!! 
RSS 2.0