Annandagen

Dagen i är så är jag ledig!  Yey!
Jobbade igår. Inte mycket att göra men lite städ i kassorna fick det bli.

Nu är julen överför i år. Julen har varit   riktigt konstig i år kan jag lova. Sebbe har legat hemma sjuk tillomed på självaste julafton :S
Stackarn! Har aldrig varit med om att någon har varit sjuk på jul faktiskt.
Julen firades hemma i Labbsand såklart, å tillomed vi fick en tomte :) Lite chockad blev jag faktiskt med tanke på att vi ej haft någon tomte på några år. Men grannen putte fick offra sig. Riktigt kul faktiskt. Mycket paket blev då åxå :)
Bla. Pengar, lite  till hemmet osv.
Av Älskling fick jag en Soda stream :) Å en massa annat.
En bra jul kan man säga i paketväg. Men trist utan älskling :(
Men men så är det!

I morgon är det jobb som gäller, även stallet på morgonen :S Fy fan för dubbelbokning!

Längtar till paket byte åxå med tjejerna!  :D

Puss

God jul allesammans!!

:D :D Säger jag bara!!  Nu är det jul!
Ska fatta mig kort.
Sebbe ligger hemma i influensan :( Piss för honom nu på självase julen.
Men men så är det ju ibland.
Ska uppdate någon dag hur vår Göteborg resa var men orkar ej göra det nu eftersom jag ska upp om några timmar.
Jul frukost i stallet i morrn. OBOY!


God natt mina kära vänner!!



GOD JUL!!

18:e December

Idag är det en sådan dag där allt bara är piss. Då man funderar om man gjorde rätt med alla sin val. Jag är så himla trörtt just nu på att jobba. Det fins inte! hoppas bara att jag är längst ner i svackan.
Även om det var jätte kul att jobba idag med Madde :) Henes första stägnig, gick jätte bra tyckte jag!
Det var kul med mycket folk, inte illa med 4 kassor öppna o full rusch när klockan är halv 8!
Jag kan verkligen säga att jag har ett jätte bra jobb! En bra arbetsgivare, en bra chef o super bra kollegor!!
Men när man sliter arslet av sig rent av sagt o jobbar o jobbar, man ställer upp när det ska bytas å ha sig. Man jobba så mycket så man är bara ledig 8 till 10 dagar vissa månader. Man jobbar helger o sena kvällar. Ändå får älskling ut hälften så mycket mer än jag! Kul...
Men o andra sidan så ska jag verkligen inte klaga! Det finns ju folk som har det mycket värre. Folk som inte har ett jobb alls nu när det är piss ställt i Sverige.  Så så sätt så är jag verkligen glad att jag har Willy´s.
Kanske är jag rädd att det är för bekvämt att sitta där dag ut å dag in så att man sldrig byter jobb. Man blir framtida Marita.
Hoppas faktist att älskling skulle vilja plugga igen, lång bort ifrån Karlskoga. Så att jag kan få flytta med å lämna denna håla.
Det är faktist mycket san som Flisan skriver om i sin blogg att det är hjärtat som håller en kvar.
När man är kär så är man!
Kärleken är ju som en säkerhet!
Även om den driver en till vansinne ibland!
Nej fy va negativ jag är.

Nu ska jag gå å lägga mig. skit trött. Ska fortsätta å läsa Jenna Jameson´s bok.

17:e December

Sitter och kollar på Insider. Det gör mig så otroligt arg det där med övergreppen på hästarna. Djur i all allmänhet! VARFÖR??? Vem är så sjuk i huvudet??  Det är inte det att jag själv har häst men vad är det som är så kul/tändande/spännande med att köra upp vassa föremål i fittan på en häst?? Så den dör!! Varför??
Det som är ,est pissigt är ju att den gärnings mannen/kvinnan kommer aldrig att åka fast!
Hoppas bara att rätt person hittar den vidriga männinskan och dåFörhoppningsvis så få polisen hämta den i en liksäck!

All misshandel och övergrepp tycker jag är värre än vad det är mot människan. Låter kanske dumt men vad har djuret gjort? Finns det något oskyldigare? Vad kan ett djur göra åt saken??

Usch fy fan vilken pissig värld vi lever i!


Tack o hej för mig....



  missebäbis!!

16:e December

Börjar med att säga grattis Izabelle. Min minsta kusse fyller 5 år.
Nu är jag iaf frisk förklarad enligt mig, var hemma ifrån jobbet både idag o igår. Tycker faktiskt att jag var värd det, för jag har bara varit borta ifrån jobbet (sjuk) 4 ggr i år! Så det borde ju inte vara så mkt begärt.
Så i morgon ska jag iväg och jobba.
Sen är det bara 2 dagar kvar tills jag och älskling åker till Göteborg för att hälsa på Moa och Patrik :) Det ska bli riktigt skoj! Sen efter det är det helt sjukt redan jul! Fattar inte hur dte kan gå så fort!!! Poff så var det helt plötsligt jul!
Har iaf nästa alla klappar klara. Måste komma på något skoj att köpa till oss "tjejer" . Jag ,Jessica,Madde, Flisan; Anse och Jenny  ska byta julklappar. Ska bli skoj. Måste bara komma på vad jag slka köpa. Man får väl komma på något man själv vill ha :P
Måsta åxå åka till min far denna vecka för att ge dem min julklapp. Ja ni hörde rätt! Jag har faktiskt köp en julklappa till dem. Men faktiskt inte till honom utan mina syskon, som gladligen sms:ar mig var o varannan dag.  Tyckte att det var en god gärning iaf.
Sen måste ju faktiskt vi julpynta innan vi åker till GBG.!!  :)
Jag har faktiskt tillomed skicka jul kort i år :P
Dock bara till de "gamla" i släkten.

Nu ska jag försöka gå o lägga mig.
Eftersom jag har varit hemma nu ett tag så har vanan blivigt att gå å lägga mig vid 2 tiden o sen gå upp vid 12 så nu måste jag ställa om!
Så bye bye!!

12;e December

Kan ju börja med att säga att jag är riktgt sjuk! Fy fan säger jag bara!
Fick lite ont i halsen i måndags men tänkte att dte brukar ju gå över...
I tisdags blev det bara värre o sen onsdagen var riktig pina. Åkte och jobbade iaf eftersom det var ett så kort arbetspass.
I går var nog den värsta dagen. Fy fasen för förkylning! Inte så kul när dte är kombinerat halsont, feber, snör/nästäppa och öronvärk! Det possetiva är ju iaf att jag är ledig. Men vet inte om jag kommer att jobba på söndag. Få se hur jag mår då.
Fich iaf sova hela natten i natt! Mycket skönt kan jag lova. Annars har min dag bara bestått av kolla film, o sovigt.
Ikväll skulle jag på fest med jobbet igentligen men så blir det ju inte nu. Synd! Fester med jobbet är s¨å himla skojjiga!
Så ikväll får jag väl vara hemma å kolla på Idol finalen istället :P

Måset åxå tillägga Halleluleja för snön!!!!  :D Ca en dec har det kommit idag! Fy fan va gött! Pissiga är bara att det ska regna till veckan. Piss. Men för en stund kan man ju få vara glad!
Tanken slog mig förut att man kanske skulle flytta uppåt typ Arvedjaur. När det är sommar så är dte riktigt varmt, och vinter kan jag lova dte finns rikligt med snö!!!   :P

Nej nu ska jag gå o välja en 5 film å kolla på tills Idol börjar!

Krya på mig!!   Ja tack!

9:e December

Fy fan! Idag har jag ont i halsen :S Vill inte!!!!   Hatar´t.
Som tur är så är jag ju ledig. Igår var det en hel dag i Örebro med mamsen. Vi åkte till Netonnet å hadlade lite julklappar. Sen blev det iväg till Ikea. En tur på Marieberg lev det åxå av. Så nu är det bara ett fåtal kvar att handla till...

Ikväll ska jag va med Flisan, det var verkligen inte igår! Det ska bli skojj!!  :)

Är vekligen inte laddad att jobba i morgon :S  



    <3

7:e December

Att få vakna upp och känna " idag är jag helt ledig"! Fy fan vilken skön kännsla! Fick sova till 11, fick äta en skit god frukost. Lovely.
Går dagen var extremt kul! Kvällen började hos jessica, där pappa Rolf B kom och hämtade oss upp. Åkte en snabbis till Willy´s för att kolla så alla hade skjuts. När vi kom fram till Degerfors var vi alla taggade för julmat :) Riktigt riktigt riktigt hungrig var jag! Maten var skit god! Mycket bättre än förra årets julbord. En enda tabbe var att knäcken var mjulk!! ( ohh ilandsproblem!!) Men va fan!! 
Till maten fick vi två cider och en snaps. :P
Men när cidern var slut och snapsen borta så ville vi ju ha mer! Vafan hela våra väskor är ju fulla mer sprit o cider! Så då kom Elin på den smarta idén "VI går ut till bilen å har bilfest!!!" haha så jävla kul! 
PK o vodka! Grejjer det :P 
När vi väl åkte ifrån julbordet var klockan en del så det blev till att åka till Sofia en stund innan statt. 
Festen hos Sofia var skit kul! 
Även statt var skoj! 
Nej så en riktigt bra kväll belv det för oss alla.  
Älskade Willy´s gäng!!!! 


Snart kommer Älskling hem och då blir det filmkväll för hela slanten! :)

 SES!!

4 December

20 dagar kvar till jul :)

Idag har det varit jobb, soft tid! 10 till 2, plock med snusi två timmar! Hur soft som hellst! Usch det är så pinsamt att sitta i kassan när det är eko i både snus och cigg skåpen!
Jag skulle igentligen sluta 7 men Bumbi skulle bli stereliserad i dag.
Det hade iaf gått mkt bra, men fy va hon måste må dåligt. Hon vaknade när jag klev innan för dörren med henne å då ville hon knalla runt i lägenheten fast hon inte kunde gå! Jag vill ju inte bära runt på henne i fall hon får ont ju så hon fick väl kravla tänkte jag tills hon hittar ett ställe hon vill sova på. Men när hon väl kom fram till toa dörren så... kissade hon på sig :S Hon ville gå å kissa!! Min snutta!  Nu när det gått några timmar så har hon äntligen somnat.
Hoppas hon mår bättre i morgon. OJ. Nu spydde hon åxå! Tur att hon inte ätit något på hela dagen.
Måse ju vara skit irreterande för henne att ha den där tratten på huvudet. Hehe Tratt-Bumbi :P
Så så är det, nu blir det inga Bumbi-junior´s iaf :)
Men hon ska nog få en vän efte jul har vi tänkt oss!

Tog mig åxå en shopping tur inne på systemet för att inhandla all sprit till på lördag. Vodka blir det för min del iaf. Några cider får nog slinka ner med. Gu det ska bli så kul på lördag! Pissigt bara att det inte är bättre planerat med fest efter jul bordet! Vi får väl göra som Lilja sa "- äh va fan det finns väll busskurer??!!" hehe.

Undra vad man ska ha på sig då?? Det är typ den jobbigaste frågan varje gång man ska ut!


Usch mördar tid i morrn, 12:30 till 21:15  :S

hejs!

2;a December

Idag har det varit en halvdag med mammsen. Eftersom jag hade morgon i stallet i morse fick jag slita mig ur den varma sängen i morse :S fyy fan va motiverad jag var  NOOT ;P
Iaf gick det fort idag. Mamma kom förbi en sväng å undrade om vi skulle åka till ridhuset, å klart ville jag det. Så vi hämtade in pållarna, borstade o fixade sen lastade vi å åkte. När vi kom dit så fick vi se att det var "arbetsdag" där :( FAN!
Så vi åkte hem å tog oss en tur i skogen istället.

När vi var klara åkte vi till Kristinehamn. Mamma ville på ICA MAXI, så så fick det bli. Lite shopping mm blev det. Vi åt på något café inne i stan (eller "stan" kanske man ska säga ;P) o jag kan lova att den maten  var nog inte så bra. Både jag och mamma mådde jätte illa när vi åkte hem :S

Det är så himla skönt att få vara ledig idag! Så ikväll ska jag bara slappa och gosa soffa!
Ska nog gå och lägga mig sen stund, är så himla trött!

Just det, Jessica hoppas vi lunchar ihop i morgon :) så himla skoj!!!   :D

Ses i morrn på jobbet mina vänner....

1; December

Då var det bara 23 dagar kvar till jul då...
Alltså  ca 20 dagar kvar att fixa alla juklappar!!
PANIK!!! Har fortfarande inte en aning vad jag skall köpa till vissa. Men o andra sidan så har ju ju faktiskt ganska många som redan är fixade.
Men det största problemet är vad jag ska köpa till Älskling! Vad???

Idag har vi iaf varit ihop i två år :D Två lyckliga år! Tiden hart gått så extremt fort.
Annars idag har jag inte gjort så mycket... Hade morgon i stallet sen blev det att åka akut till jobbet för att köra chark eftersom Johanna gått hem pga magsjukan :S  Tog mig en prommenad hem efter jobbet, när jag väl kom hem var jag trött å hungrig. Mina arbetsskor gör jämt att jag f¨r skavsår under stor tån :S HUr är dte vanligt?!
Iaf så när jag kom hem så fick jag en överraskning, en fin blomma stod på bordet och  en choklad ask :) Tur att jag åxå köpt blomma å choklad :P Blev så himla glad att han kom ihåg "oss" 
Älskar honom så himla mycket!  Ingen har någonsin gjort mig så lycklig! Hoppas vi alltid kommer att vara tillsammmans!
Älskar dig Sebastian!   <3

I morgon är jag ledig, ska till stallet på morgonen, men sen ska jag bara softa! På Torsdag ska Bumbi stereliseras. Fy.
Sen på lördag är det Jul bord och Party!!!  Anna fyller åxå år måste jag tillägga! Stort grattis på 20 års dagen!
Måste åxå säga grattis Linnea som åxå fyller 20 fast den 3:e :) Grattis till dig!  :)


NU ska jag glo one tree hill!!   4:e sesongen nu....

Tjiing
RSS 2.0