31:a Maj

Måndag, ny vecka!
Yes yes!! I like!

Idag måste jag tillägga mig själv några vuxenpoäng! Idag har nämligen jag varigt på Blommsterlandet eller va fan affären heter!? Ah skit samma men jag har iaf införskaffat vårt hem några blommor som jag planterat.
Få se hur måånga dagar de kommer leva! Haha men fint blev det iaf :)

En kul överraskning har vi åxå stött på. Vår tvättmaskin är död. Suck. Bara punga upp några lappa och shoppa ny! Men så är det! Lagom liksom till vi nu ska tvätta allt vi ska ha med oss till Tunisien. Tur att svärföräldrarna bor vägg i vägg (typ).

Idag har jag varit ledig! Underbart nu är det bara några jobb dagar kvar.
Vill åxå gå på bio denna vecka!! SATC 2!!! Men att vi 3 jobbar på samma jobb och ingen av oss kan gör inte saken bättre! Sug men vi får se om det löser sig!


Nu ska jag sätta mig och kolla på slutet av OC avsnittet jag började på! Mega bra serie! :)



Måste även göra mig i ordning nu, ska strax hämta upp min Jessi. Då är dte dax för 60 svettiga minuter med Bodycombat! Yeeey!

Heeej svejjs

30:e Maj

Hej hej!!!

Guu vilken sommarglädje jag får av vårt väder :)
Så gott så!!!


Vart ska jag börja tro?? Hmm jo denna helg har varigt lite sisodär hektisk. Igår var det willys p-fest. Dundrig som vanligt! Men så är det! Hade iaf jätte kul :) Vi spelade brännboll, åt lite, söp, åt lite, söp osv :P haha. Statt blev det åxå, eller nej Harrys faktiskt! Linda fixade in oss :) Skönt att äntligen få gå imellan statt och Harrys!
Blev inte så mkt dans ändå men kul att komma ut lite.
Började jobba i morse vid 09:45. Sebbe skjutsade ner mig. fattar inte jag är alltid dyyyyng pigg på mornarna ´dagen efter jag druckit!? Jobbet gick iaf bra, var4 dock mkt hungrig! Tur var väl det ändå för efter jobbet åkte jag och sebbe hem till Labbsand där det bjöds på smörgåstårta :)
Mamsen fick en statyhäst av mig, en som hon velat ha länge! Då blev hon glad, min lilla mamma <3

Jag och mamma åkte in till Örebro en sväng! Gick in på nya mediamarkt! Kul affär, jävel va stort! Köpte mig en eltandborste faktiskt :) Har alltid velat ha en så nu fick en följa med hem!
En glass på Ikea och sen åkte vi  hem!
Nu sitter jag här!
 Sebbe var inne på öppningsdagen och köpte sig en bärbardator, en dammsugare ( en sån på en "pinne"), en dataväska och några filmer. Vi tänkte köpa en tv åxå men den vi ville ha var slut, som väntat iofs!
  
Sebbe är och spelar fotboll mot Alkvettern. Jag inväntar Johanna och Magnus!
Denna vecka hoppas jag kommer går fort!!
I morgon är jag ledig, på Tisdag blir det jobb och träning, Onsdag blir det ytterligare jobb och stallet. På torsdag är det både jobb och träning och stallet :P
Och fredag, lördag och söndag är jag ledig. Blir då till att packa för på Söndag åker viiiiii :D Wiiie!




Nej nu ska jag gå upp och fixa lite på övervåningen :)

Mors mors

24:e Maj

Hej å välkommen måndag!

Fattar inte vart tiden tar vägen??

Denna helg har jag varigt ledig. Tack vare My på jobbet iaf :p
Men ledig vill jag ändå inte kalla det, i lördags var jag och 42 tanter i varierande åldrar till Ullared :D
Var inte alls mkt folk så det var en riktig kanon dag!
Hittade en massa skoj att inhandla!
Med ett kvitto som var ca 1 meter långt och många tusenlappar mindre var dagen slut! 
Sov som en stock den natten :P 

I går hade julia sin konfermation. Så att gå upp och för att göra sig i ordning för att gå till kyrkan hör inte till det vanliga alltså! Efter det blev det smörgåstårta och tårta här hemma hos oss. 

När alla åkt satte jag igång med att städa sebbes bil. Så skitig så! Det är så skönt med egen gård. Då kan man städa så mkt man vill. Men kom på får man göra det??

Städade och tvättade Sebbes föräldrars bil åxå. Den fick sig en riktig makover kan man säga!! å herre! Fin blev den :)


På kvällen kom Johanna och Magnus hit!
Det blev lite kopps och kolla taxfree katalogen som kom med posten häromdagen :)
Jag ska nog inte beställa så mkt denna gång. Köpte ju en massa ner i Ullared.

Har blivigt en satans massa utgifter ju denna månad!
Så nu får jag börja sparar lite mer så man tar i gen skiten.

Idag är jag ledig :) Såååååå skönt! Så även imorgon!
Idag har jag suttit i skolbänken halva morgonen, nationellt prov. Jippi!!! Sug är det på ren svenska!
Ikväll ska det ble en tur till T-lagret för lite Bodycombat. Ber till gud att det inte är 40 grader i salen som det var sist!
På onsdag, torsdag och fredag har jag utsläpp i stallet. Ska nog inviga mina nya ridbyxor på onsdag! Hoppas det är fint väder då!

I morgon ska troligtvis den "gula faran" styras mot öret! Lite inhöp av kläder och annat skoj. Måste även växla pengar! Kul med en tjejdag åxå! :)


Sitter och klurar på villken mobil jag ska köpa!?? Hattar ingen som faller mig i smaken alltså. Suck jag har en som jag gillar men den knns så överflödig med all teknik på den.
Jag måset noh ev. skaffa abonnomang åxå. Så mkt som jag babblar med Jessica i telen försvinner mina pengar i naffs!! Så vi får väl se vad som blir. Sebbe försöker få i mig att jag ska köpa en Iphone men va fasen...


Nää nu ska jag faktiskt gå ner och hämta posten!
Borde åxå fixa lite käk för dagen!!

ha´de

18:e Maj

Halloj halloj!!


Mycket som har hänt alltså. Har inte alls kunnat blogg :P

Ja vad har man gjort då???? Jo jag har jobbat o jobbat.
Tränat så mycket som bara går. Suck tyckte vi hade ett så bra flyt förut jag och Jessica men nu jobbar jag typ jämt när hon slutar tidigt o tvärt om :( Det är så himla trist! Så nu får man göra det bästa av saken!

Vi har grejjat i huset, bland annat har några gubbar varigt här och tagit ut en oljepanna i källaren. Sebbe sa att rummet, eller skrubben som jag kallade den innan skulle bli stort. Och det var så sant så! Nu är det som ett helt rum! :) Vi får se vad vi kan hitta på atty ha där då! Sebbe tjatar om att ha ett gym där, å det kan han ju få roa sig med haha men  jag föredrar ju Träningslagret!

Vår käre (hehe) bil har gått sönder. Samma problem  som i sthlm. Det är troligen någon kabel som är otät eller så så när man kör i en massa vatten så dör den. Så nu är den på lagning. Men jag saknar den inte så värst för jag har faktiskt köp en egen bil :) :) :)
En gammal skorv :D En knall gul Audi :P Så ni känner allt igen mig när jag kommer :)
Det var igentligen inte behövligt med en egen bil men det kostar mig lika mkt att ha en egen som det gör att jag och sebbe delar på hans. Alltså betalar vi lika mkt för 2 som 1! Sen var den billig åxå :)
Så Gula faran som Jessica säger :P

Ett nytt bord har jag även köpt!        
Ett ekbord med 6 stolar ifrån MIO.
Igen billig månad den här alltså :P
Nej men det var iaf planerat inköp. Så nu väntar jag på att den ska komma. Att det ska ta en sån lång tid, det kan jag inte fatta!
Vi kollade även på en soffa på Mio men tycker alla är så himla hårda, dyra eller små. Så vi får se vad som händer. Vi har iaf inge brottom med en än så länge! Så vi får ta det som det kommer.

Jag längtar till på lördag! Då ska jag till Ullared :D :D
Har längtat som en tok! Då ska det handlas :D



Idag är jag ledig! Är så skönt. Har massor med grejer jag ska göra! Hela huset behövs städas. Tvätta, vika tvätt, sortera tvätt. Laga mat,handla mat?!, plugga lite matte, har prov på Måndag :(.
Suuug! 
Har iaf gjort en sak idag jag aldrig gjort förr! Har tvättat taket på cykel förrådet!! Så jag och en högtrycktstvätt har balanserat på ett tak idag!  Tyckte det var lite bra av mig iaf att engagera mig i trädgården!!
Satan va varmt det r ute!! Sommar?? :)


Nej nu ska jag återgå till pluggandet! Jippi.


Mors!

7:e Maj

Sitter här och väntar på att Jessi ska komma hem ifrån vårt jobb. Vi skulle igentligen åka och träna men efetrsom hon skulle slutat för 1 timme sen och jag ska bort ikväll så räcker inte tiden till. Så det får bli en prommenad istället!!
Igår var vi iväg på Indoor walking. Jag gillar det passet, det är grymt jobbigt och varje gång jag är där och det är som jobbigast så undrar jag "- va fan gör jag här, orkar inte mer!!" Men ändå orkar man till slutet och går därifrån super nöjd :) 
Det enda tråkiga är när man får en instruktör som är riktigt riktigt boring! Å herre säger jag bara suck. 
Tur då säger jag bara att man har med sig si vännina som man kan dundra med :)

Ikväll ska vi in till Krillehålan. Hälsa på Johanna och Magnus (Wiktor). Mat och spelkväll :) Gillas!!
Hoppas det inte blåser lika mycket där som det gör här för då tycker jag att vi tar oss en prommis efter maten :) 


Idag har jag varigt helt ledig :) Så himla skönt! 
Gick upp i morse vid 7 tiden, åkte till stallet. Oj oj oj va laddat det är nu alltså. Alla vill ut först, snabb ska det gå, ge mig gräääääs gräääääs!!! Så himla skönt för dem nu på våren. Det syns verkligen att de får vårkänslor :)
Idag ska även Nobla och Sweetan få nya skor. Hovis kommer på besök! Hovarna växer allt bra fort nu när gräset kommer. Är super nöjd med Hermann. Nobla som är så mesig och skvättig av sig, litar inte på någon främling. Han har inga problem att sko henne. Han ta liksom micro pauser och kelar och pratar en stund innan han tar nästa hov. 
 Det är iaf mkt skönt att ha Nobla skodd. Tänkte på det när jag red i Onsdags, hon går allt bra fumligt utan skor. Det är ju bara i skogen men ändå skönt att hon kan ta för sig hur hon vill så att säga!

På Söndag ska jag ut på kvällen och släppa in allihopa. Dock få Sebbe köra ut mig för jag tänker inte köra!! :P


         Italien på mulen :P


Längtar  till i morgon :D Tjoohhoo! La in en påse cider i kylen förut, Hade god lust att ta en. Undra vad man ska dricka i´morgon, enbart cider eller ska man grogga åxå?? En salig blandning är ju inge super bra kombination men fasen man vill ju typ ha allt :P Ska nog ta lite som jag köpte på båten! 
Ah vi får se, det märks!! 

      




Vore kul om alla dessa fanns på systan, men icke... Man får nöja sig med de få som finns... Morr.

Aja men ha en trevlans helg, det ska iaf jag ha!!! :)

Tjooo
   

6:e Maj

Torsdag!

Så nu har jag tänkt att ta mig tiden och skriva ett seriöst inlägg :P
Nu har jag iaf tiden!

Jag skrev ett bra inlägg sista dagen jag bodde hos mamma men det kom ej upp och det sparades aldrig heller i utkorgen??! Så nu får jag fösöka komma på vad jag skrev då...

... Ah det kommer väl med tiden..


Sitter och väntar på att mina mackor ska tina. Min kära sambo tog ju ej upp några åt mig liksom :P
Sen ska jag ner till jobbet och avverka några arbetstimmar.

Var på stan igår på ett desperat försök att hitta ett par leggings. Ah gick iaf in med att det är kasst med utbud i kgas centrum men jag blev fasen övveraskad! Kollade på H&M men där sög det. Men på Lindex hittade jag 5 par som jag ville ha!!! Liksom det händer ju inte :P
köpte iaf två stycken. Är jätte nöjd :) Lindex har faktist börjat att bli en bra klädaffär. När man var yngre var det ju mest "tant" kläder där men frågan är om de förnyat eller om man har blivigt "tant" :P

Så nu är iaf min klädkod klar till på lördag! :) Turkost linne/klänning, kavaj, svarta leggings ocg ett par högklackade svart skor.  Blir bra!
Vi skulle ju ha p-fest men nu vette fasen. Blir så trött på folk som bangar!! Eller velar, kommer inte den så kommer inte jag osv. Så blir det p-fest eller inte kvittar för mig för fest blir det vilket som! Både jag, Flisan och Jessica är dyyyng laddade! Och vi klarade ju oss bra när vi var i Alanya :) Så det blir nog bra :)
       



idag är det förresten 4 veckor kvar tills vi åker :D Längtar så jag spricker. Dock så känner jag att jag inte vill ta ut någon seger i förväg. Det tar vi längre fram i så fall :) Wiie!
Just det jag har nog inte skrivigt något om det här!!
Vi har ju bokat en ny resa!
Vi ville ta en till Egypten men Apollo som vi reser med hade inga resor dit på sommaren då det är 45 grader i skuggan där. Inte Fritidsresor heller. Så det fick bli Tunisien istället! Ligger på samma kontinen, har ungefär samma folkslag och allt är typ samma som i Egypten. Så det blir Afrika iaf :P
Vi ska åka till en ö som heter Djerba :)
Ett väldigt lugnt ställe med jätte fina vita stränder. Så det är mest en solsemester och inte så mkt party så att säga. Det blir ju vad vi gör det till liksom.
Resan var iaf 800 billigare så lite tjänade vi där. Alla resor är kanon dyra nu dels pga av vulkanjäveln.

Såhär ser Djerba ut!

         


        

Kommer inte ihåg vad hotellet heter så jag ka inte visa det :P


Nä nu är jag hungrig här. Äta lite frulle kanske!

Ha en bra dag!




5:e Maj

Hej hej igen!!


 Sitter nu i rummet där datorn står provosoriskt. (Hur det nu stavas??!)
Lådor upp till taket känns det som :p Nä då men några står det iaf här.
Vi har packat upp ganska mycket iaf. Igår fick vi bergvärmen inkopplad.
Så nu ska vi börja och riva ner golvet i sovrummet så vi får upp sängen :)
Jag tror både jag och Sebbe är lite trötta på att packa upp mer grejer nu än det vi använder så att säga. Det får vi nog ta tag i när sängen kommit upp till våning 3 istället.

Igår köpte vi en grill :) Så den får vi inviga snarast! Johanna och Magnus var här i måndags och grillade lite :) Gott äre alltså!
Vi köpte även ett galler till öppna spisen så nu är det bara att elda på!

Nu kom min sambo hem. Måste hjälpa till å flytta ur grejjer i garaget så vi får in bilen igen. Alla bergvärmesinstallörer lämnade ju aina grejjer där det stod, suck.

Men mårs iaf!
RSS 2.0