30:e April

Hej å välkommen igen! Nu har jag äntligen internet!
Nu bor vi som sagt i huset!
Det är skönt faktiskt!

Men någon ordning är det inte. Men det kommer ju!

Kom just hem ifrån stallet. Fixat å grejjat. Nobla är så go :)

Tänker inte vara så långvarig här med min uppdatering, måste grejja nu!

Men inventering ikväll blir det iaf! Jippi!



MORS!

21:a April

Lite nattbloggning!!
Ligger nu nerbäddad, Bumbi ligger och skedar mig. Hon är så goo. Hao är ju här hos mig i Labbsand för att vårt golv i huset är ny slipat/lackat. Luktar inge vidare alltså.
Först när hon kom hit var hon helt fövirrad- Inge konstigt med det om amn tänker på att hon endaast varigt här någon enstaka gång och då hon var liten men nu var hon helr reserverad!! HUm hon brukar ju vara så modig. Aja jag trodde iaf att hon skulle var mig tillgiven hela dagarna men neeeeeppp!!! Hon ligger nere i källaren! Hur kul är det! Har gått ner å hämtat henne flera gånge om dagen.
Fattar inte heller vad som är fel på henne, alla katter och då säger jag alla katter jag vet älskar värme! Inte Bumban! Vi har  ju en kamin som står å gassar värme hela dagarna å när Nisse levde så låga han framför den tills det blev lite väl varmt. Men nepp, bumban går ner i källaren där det typ är 18 grader. Miffo!
Ah hon får ju göra prescis som hon vill, det går ju inte precis å lära en katt annat men ville bara spekulera.

Jo just ja, gick ju till vc å kollade upp min harre. Hade en grov infektion i kroppen, en som drabbade mina stämmband= stämmbandskatarr!! KUL!!!! Får inte prata på en vecka hellst. Hur fan tänkte dom då??? Jag pratar ju liksom tillomed innan jag vaknar!
Prata är jul iksom min grej  :P hehe nä då men det fövärar dagen. Hoppas jag frisknar till fort nu!
Är sjukskriven ifrån jobbet i en vecka. Äter ju antibiotika så inget ansträngande aktiviter heller. Suck.
Positivt iaf att jag sparar min semester!


Var  hundvakt idag. Flisan skulle på p-möte. Får ju ändå inge betalt så va fasen skulle jag göra där?? VAr iaf roligt, lite konstigt att träffa sina vänner utan att kunna prata!!


Fick smsa med min man idag. Vi brukar ju alltid ringa när vi inte ses osv. Hehe men nu får vi 14-is smsa!
I morgon ska jag med in och hälsa på Magnus å Johanna. Vi ska kolla på en ny resa. Få se om vi hittar något lovande!!


Nu ska jag stänga av darren här. Undra va det är för mördar bakterier i min kropp?? Innan jag började med antibiotikan hade jag bara lite lätt feber och halsont. Nu är ju jag snorig och har ont i örat!!??
Läkaren sa att en normalfrisk kropp skall ha sin sänka på under 8. Min var igår på 51. När jag hade lunginflammation var den på nästan 200 kommer jag ihåg. Coolt att de kan se sånt på blodet! :)
Hoppas jag mår bättre i morgon!

Sov gott allihopa!

MORS!!!!

20:e april

fy fan jävla skit.
Har inte skrivigt på länge nu just för att det varigt 100 grejjer som vart viktigare att göra.  Flyttnigen, jobbet, stallet, träning  osv. Nu är det dax för uppdatering!

Sitter just nu i min gamla säng hemma hos mamma och staffan nerbäddad med datorn i knäet.
Idag skulle jag igentligen legat på en strand med en parasolldrink i handen men inte nej, Islands jävla vulkanjävel har utbrott för full styrka så inga plan kan flyga. Hur jävla oflyt får man ha???
Allt började med att 10 dagar innan vi skulle åka ringer Johanna och säger - Jag är sjuuuk!!! Va!!! Men va fan tänker jag, aja du frisknar nog till! Några dagar går och Johanna verkar bli bättre. Tur!
Sen onsdags ringer Johanna och säger "- Magnus har gått hem ifrån jobbet idag med magsjukan!
Näääee tänkte jag å sebbe aja men magsjukan brukar ju inte vara långvarig så det löser sig nog till på lördag. På kvällen vi 11 tiden får jag ett sms av Johanna. "-Är på akuten, Magnus ska bli inlagd! Antagligen blindtarmsinflammation :( 
Jahopp det var det de! All hopp å längtan försvann. Nu är det kört! Johanna och Magnus kommer inte att följa med på resan. På Tordagen fick vi veta att Magnus hade ingen taskig blindtarm. Det var en infektion i hans kropp som gjort att lymfköttlarna i magen svullat upp där av smärtan i magen. Han fick då alltså hoppet tillbka och skulle nu åka på resa! yeeey frid å fröjd! 
Då får vi veta om all denna skit om vulkanen! Ringde Apollo och se sa "- nää men det är ju 4 dagar kvar tills ni ska åka, det hinner nog lösa sig tills dess. Oroa er inte! Pjuuh kände vi alla.
Åkte upp på lördagseftermiddagen, sov på rest and fly och satt 8 timmar på arlanda och väntade på vår information om de fick flyga eller inte. Klockan 14 fick vi beskedet. Er resa är tyvärr inställd. Vi beklagar! / Apollo
Jaha!
Visserligen får vi tillbaka alla pengar osv men det kändes ändå skit! Riktigt skit!!!!!!!!!

Vi tar våra väskor och knatar till bilen. Vad ska vi göra nu?
Bilen fullladdad och vi börjar vår tripp hemmåt. Då kom vi på att vi kan väl kolla om det går någon rolig kryssning eller så ikväll! Bättre än inget liksom, vi börjar å planera att vända de 100 meter vi åkte för att ställa oss på arlndas parkering igen för att ringa Silja line. Då harvar bilen ihop!!!! Bilen hoppade fram och gasen tog varnnat. Aeehhh va fffaaaaannnnnnn!!!!!!
Vi hittade inget synligt fel iaf så vi kopplade bort batteriet en stund och startade och prövade att åka vidare. Felfritt. Pjjuuhh!
Det blev en kryssning iaf! Till Finland och tillbaka. God mat buffé och taxfree shopping! 
Docj blev jag sjuk den natten. Låg i feber och halsont. Dagen efter kunde jag inte få fram ett enda ljud ifrån min hals :(
Så gårdagen levde jag på Ipren och tekenspråk. 
Handlade iaf en ny parfym och ett halsband, sprit å godis!

Ringde idag vårdcentralen för att se till att få hjälp med min sketna "harre".  Så vi får väl se vad de säger. Ringde även chefen idag och lät honom lyssna på min ljuva stämma!

Så så är det! Ingen resa, ingen solbränna, ingen semester. Bara skit. Kul! Livet känns nu inte så muntert.

Men vi får se om vi kanske drar någon stanns i Juni kanske??!!
Nu vill jag bara bli frisk så jag kan få prata!

Antar åxå att jag kommer attt bo här hela denna vecka. Vi tajmade ju in att golvsliparna och taklagar gubbarna skulle komma denna vecka när vi ändå inte är hemma. Suck.

Saknar min sambo, vår vardag, vårt liv! Men det kommer väl tillbaka förr eller senare.
Nog med beklagande nu ska jag krypa ner ännu mer och slå på Ps. I love you! Så lite HS Gerard ;)

Mors!

7:e April

Då var det Onsdag då!
Veckan har rullat på som vanligt, kanske lite extra fort med tanke på att Måndag gick som Söndag!?
Iaf så är det jobb ikväll och i morgon sen är jag ledig ända tills Måndag :) Skönt!

Var till stallet idag och mockade. Longerade Nobla lite i corallen. Blev en liten prommenad åxå. Funderade lite på om hon skulle få följa med ut och sprina lite. Det är ju bra och springa med sällskap av en hund, då får man ju mer motivaton och blir mer peppad men va fasen det ser väl helt koko ut om jag kommer och joggar i släp av min häst!! :P

Åkte och hälsade på Flisan efter stallet. Åhhh fick se deras lilla bejjjby barn! Sååå söt. Dör! 
Jätte gulllig o go. Det finns inget bättre än djurbarn alltså.  Jätte söt o go iaf :) Längtar tills jag får vara hundvakt. Gärna nu alltså ;)






Fick mina grejjer ifrån HM idag! Allt blev bra. Eller ja förutom en klänning. Inga former där inte!! Haha ah det är väl något man andvänder någon gång, kanske...
Kanske går att piffa upp med ett skärp eller så! 
Skorna blev skit bra, dock höga som hus så dessa får nog stå i hyllan oandvända tills jag dör :P
Kuddforalen var bäst. Ska bara nu hitta kuddar till dem. 
 Sen t-shirten var åxå bra! Mysig!








Nä nu ska jag diska, slänga i en tvätt, duscha, göra mig i ordning och sen åka till jobbet!
MORS!

3:e April

Hej hej!

Nu va det ett tag sen jag uppdaterade. Har inte haft någon ork eller lust. Men nuuu!

jahopp vad har hänt då?
Inget direkt.

Men den här veckan har gått med raketfart. Har jobbat och stått i. Det kom en ny häst till stallet, Foppa som han heter. En mysig pålle på 170 cm i mankhöjd. Alltid lika kul att täcka på å av när man inte känner hästen eller vet vad de är rädd för :P Men det gick iaf jätte bra :)
Har dock inte hunnit träffa ägarna än eftersom jag bara varigt där 2 ggr denna vecka och då innan 09:00 på morgonen.
Det har även inte blivigt någon ridning denna vecka. Suck. I Torsdags när jag var ute vräckte det ner! Men borstat henna har jag iaf gjort. Jag får undansätta det lite nu innan flytten osv. Men ska ta några turer innan jag åker till Egypten iaf.




På tal om Egypten så är allt bokat å klart inför resan. Taxfree, parkering, flyghotell och pengar.
Blev som vanligt en massa skit man köper på Taxfreen men det hör ju till! Lite sprit, godis och solkrämer.
Att växla till Egyptiska pund var inte det lättaste alltså! Ja det går inte att få tag i nu sa kassörskan. Vaaa??? 
Men nu är det iaf ordnat. Vi ska även ta med lite Euros eftersom man måste betala med den valutan om ma ska på tex utflykter osv. Sen får man förresten inte ta med mer än 5 000 in i landet! Men jaha!!! Ah nu är det iaf ordnat. Tack Johanna som ordnade!! :) 

              


Sebbe har varigt hemma hela veckan. Skönt! han har ju tagit ut några lediga dagar för att kunna grejja med huset osv. Men i Onsdags så skulle han till vårdcentralen för att ta bort en levefläck han har i hårbottnen. Å kul det är en procedur på 10 minuter liksom. Men nej. Sebbe låg och blödde i 2 timmar och det slutade aldrig. Tillslut svimmar läkaren!!! Hallååååå????!!!! 
Efter 2 timmar på en hårdbrits, 3 bedövningssprutor, 3 olika läkare, och 5 stygn så slutar det äntligen.

Men nu mår han iaf bra :) Hoppas att de inte klantar till sig när han ska ta bort stygnen. Morrr.


Nu i påsktider så är det jobb, jobb, å jobb. Men det klirrar till bra i kassan alltså! Många röda dagar å så.
Har börjat 07:00 nu i några dagar. Inte har jag heller kunnat lägga mig tidigt. Så idag är jag död. Skojjar inte DÖD!
Moa var här igår och hälsade på och jag ville ju inte att hon skulle åka tidigt eftersom vi inte ses så himla ofta längre. Så när jag ställe larmet i natt så var det lite drygt 4 timmar kvar innan klockan ringde. Å herre!
Men jag var förvånadsvärt pigg i morse alltså.
Nu är jag dessvärre dead.
Jag och Jessica tog oss en långprommis direkt efter jobbet. Skönt!


Idag har Sebbe och Henric flyttat lite lådor å grejjer till huset. Så nu är det ännu minre grejjer här.
I morgon ska vi flytta lite mer grejjer. Får bli större grejjer till veckan!
Ååhh vill bara att allt ska vara klart nu.


Nä nu ska jag slänga mig in i duschen. Sen ska jag antaga soffläge för resten av kvällen. Är bjuden på filmkväll med Henric, Lina och Sebbe men jag tror inte jag tar mig ur soffan... Eller?? ;)


Glad påsk! Trevlig helg (e) ! :p

RSS 2.0