Lång lång torsdag...

Jahopp, denna dag trodde jag aldrig skulle ha något slut! Knatade iväg till jobbet i morse kl 10:00 med stans skoskav, tänkte att "fasen va skönt att jag ska sitta hela dagen iaf" jo men visst, direkt när jag kom inanför dörren så kom min chef å sa "- Emelie du ska köra frys idag!" Ja men va kul! Det innebär 8 timmar all stå och gå!
Men jag klarade det iaf!
Efter jobbet drog jag å Flisan på stan. I hoppet om att hitta något snyggt att ha på sig på lördag men icke!
Fyndade bara några underkläder.
Så vi får se vad jag ska ha på mig... Suck.

Nu ska jag lägga mig i soffan å kolla på tv, jag tänker inte röra mig 1 meter! ONT I FÖTTERNA!

Sebastian berättade en läskig grej när jag kom hem att tanten längst ner i lägenheten hade dött! Hon hade tydligen ramlat å sedan dött på lassarettet. Känns så konstigt, Jag som tyckte hon var så jobbig å dum som stod å glodde hela dagerna i sitt fönster när man kom hem... Men men så är det, livet är orättvist! R.I.P iaf till dig.

Nu blir det soffan!

ÅHHH

Kul men Fotboll istället för Top Model...  jävla skit!

Solen

Japp idag klockan 09:00 vaknade Emelie! Jätte vaken å pigg var jag! Jag gick upp och gjorde mannagrynsgröt å så satt jag å mumsa framför tv, sen gick jag ut och gick en långis utt mot Karlberg å vidare, till min förvåning så kom den en stor Shäfer framrusande mot mig så jag klappade på sen å den var jätte nyfiken :P Sen ploppa jag ut ipoden ur mina öron då jag hörde ett rop från skogen om å om igen, jag tog vivven i halsbadet å traskade mot ropen, där fann jag en jätte oroligt å hes ägare! Hennes lilla vovve hade varit lös en stund i skogen då hon fått syn på en lite kisse som hon jagade iväg sen försvann hon berättade ägaren. Inte så smart kanske å ha vovven lös mitt i stan. Tur att det var jag som kom å inte någon hundrädd pansionär! :P
Det påminner mig om hur mycket jag saknar min hund!

Sen efter min prommenad åt jag lunch, å sedan åkte jag hem. Hemma tog jag mig en tur i skogen med Nobla i det underbara vädret! Mkt kul :) Ska försöka rida en massa nästa vecka då jag år ledig en massa :)

Sen när jag kom hem gade Älsklingen vaknat till liv så då hade han gjort mat. Sen fick jag skjuts till jobbet eftersom han ändå skulle åka å handla.
Å nu sitter jag här :P
I ugnen står nu iaf fall en banan kaka, å en lax paj :D Mums!!

Nu ska jag sätta mig å kolla på Top Model som bubben spelat in åt mig :)

Hej!!!

Ikea

Idag har jag å älsklingen varit i Örebro.
Ikea å marieberg blev det.
På Ikea vart det en massa köks grejjer, bland annat lite gångjärn å nån kniv å så :) Alltid bra att ha!
Lite handdukar å ljus å en fin blomma :) Måste dock in å köpa en till eftersom den andra var tydligen mkt minder :S
Att pengarna sticker iväg så mkt på Ikea är fasen skrämmande :S
Efter att knallat runt på Ikea i 2 timmar så åkte jag älsklingen till Marieberg. Där unnade sig bubben  sig med med ett par nya skor :) Fina!
Jag hittade dock INGET! INte änns på gina tricot! Då är det fasen dårligt. Eftersom jag var mkt besviken så gick jag å bubben å tog oss en glass. Jag var så laddad att det skulle finnas massor som var fint eftersom det alltid gör det där ju! iaf någon tröjja eller linner men icke. Suck så vad ska jag nu då ha på mig i helgen? Jag tror allt att det ska bli en runda på stan här i stan innan lördag. suck.
En kissebajs låda köpte vi, å en transportbur. Längtar...

När vi nästan kommit fram till Karlskoga så ringde mamma å ville vi skulle hämta Julia hos en kompis vilket vi gjorde. Sen bärde det av hem till morder :) Där hon bjöd på en massa vofflor :) Muuums.
Nu är bubben å jobbar så nu sitter jag här å tråkar. Är faktiskt ganska trött så det blir nog en tidig nattning för min del. Jobbar i morgon, men börjar 5 så det blir ju allt sovmorgon :)
Annars är det inte mkt som hänt.
I morgon ska jag till stallet, å sen blir det väl kanske gymmet å efterdet kanske det blir stan en sväng. Annars måste jag ta det på lördag å då ska det ju storstädas här å sen har jag även stallet å sen är det ju big party så då vet jag ju inte hur det ska hinnas med :P men men det löser sig!
Nu ska jag gå å grejjsa lite...

hejs

Påsk

Japp nu är det dax för en liten uppdatering :)
Har haft massor att göra, men inget jag vill dela med  mig här.
Påsken blev bra iaf, nästan likadan som förra året. Äta äta äta, dela ut påskägg, villket i år jag fick lite smått å gott. mormor hade gjort iordning en massa gott. På kvällen så hade jag insläpp i stallet så Sebbe åkte hem till sina föräldrar å jag stannade hemma å kollade på film med min familj :P
Sönadgen var det jobb för min del.
Eftersom Flisan å hennes man var till Arvika för att hälsa på flisans släkt så var jag å Sebbe kissbarns vakt.
Så det roade vi oss åxå med :)
Annars har vi inte gjort mkt.
Tapetseras har det gjorts, 1 vägg kvar :) Så på lördag blir det stor städning!!! :D ÄNTLIGEN.
Antar att det kan bli städdag på söndagen mitt i bakfyllen åxå :P  Kristin fyller ju 20 :)
I morgon är jag ledig å då ska iaf jag å Sebbe till Örebro å shoppa massa på Ikea å marieberg :P
skoj skoj.
Pratade med Moa idag å igår :) dom hade det alldeles underbart! :D Fick se bilder! guuuud va gyyyyyttt!


Nu ska jag moffa ner mig i soffan undertäcket å kollapå wallander.
Ostbågar :)

Saknar

SAKNAR!!!!!    VILL GÖRA OM!!!!






image11

Spakväll

Nu sitter jag här med ansiktsmask å hårinpackning :) Hur skönt som hellst :P
Borde fasen görat oftare hehe
Jag å moa brukar ha "spa" kvällar ihop, då vi kör hårinpackning, ansiktsmask, fot"mask" å så bastar vi :) Sen en bra film å en massa popcorn på det toppar kvällen stort :D Saknar det...

Älsklingen är på träning så ensamt är det!
Satan vad det snöar ute! trodde fasen att våren var här men nej...
Nej nu ska jag hitta på något vettigt,  Diska??





mors

Kanintesova!!!

Älsklingen har gått å lagt sig för länge sen.. Jag sitter ännu kvar här. Efter 3 avsnitt av House å lite msn så är jag inte trötter än!?
Eftersom jag är ledig i morgon så behöver jag ju inte få panik iaf.
Vi har (eller bubben) har äntligen valt tapet, dock är vi oense om bård. Han vill ha men icke jag!
det ska iaf inköpas i morgon alltihop så vi kan nog börja greja till helgen :)
I hope so!

Nu ska jag gå å borsta tänderna å sen ska jag lägga mig  å plöjja igenom en bit till i min bok "äcklig"
En skit bra bok, en självbiografi om en tjej som växt upp i ett helvete. Liknande boken "om en pojke".
 En bok som berör kan man ju säga.

image10


God natt

Avundsjuk

Fy fasen va avundsjuk jag blir!!!! Jag vill åxå åka till thailand! Jag vill åxå ta dykarcertifikat, jagt vill åxå simma bland fiskar! fy...
Jag TÄNKER iaf uppfylla dom målen vare sig älsklingen vill eller inte! hehe

Saknar som allihop! Jag bombar en massa mail till Moa å jag blir inte alls svartis när jag läser svaren :P
Jag längtar tills jag kan få resa åxå, Kanske näst år??  :D

Det jag ser ifram mot just nu iaf är Kristins 20 år kalas. Sen är det väl lönen då, sen är det väl dax för oss att åka upp till Johanna å magnus i stholm, blir väl lite shopping å mys där. sen är det god tid att mickis ska klämma ut sin barn :)  ska bli spännade att se va det blir för någon söting :), Sen är det evig längtan, kanske kan klämma in någon fest i mellan, sen kommer kissen :D
Fy va tiden går sakta.

Måset dock bestämma tid för min semester innan den 30 mars!! inte en aning hur jag ska välja!?? 3 veckor? suck det blir ju i juli iaf, eller ska man ta skit sent typ september?
Jag känner mig en aning förvirrad, men men det återstår ju att se.
Nu ska jag göra mig i ording å knata ner till jobbet, Kör stägning ikväll så så kul jag ha.

ha det!

tjiing

Södagen

japp nu var helgen snart slut... Men en kanon helg har det absolut vartit! Väl värt det!
Jag förklarade inte så bra i mitt förra inlägg så jag gör det nu.
I fredags när jag kom hem efter jobbet, (21:30) så är man ju inte så motiverad att hitta på något men det ahde redan älsklingen täkt på! Vi lagade mat ihop, jättmysigt sen smög han ivag till sovrummet å grejjade med något ?? Sen ropade han på mig å när jag kom in var hela rummet fyllt med en massa ljus å han hade satt på lugn klassisk musik åxå. En helkropps massage fick jag! Väl behövligt! Helt underbart... Vi låg å pratadeom en massa saker, om allt kan man säga! Jag älsklar dig så himla mycket Sebastian! Du betyder allt .

lördagen som vi riktigt läge hehe, gubben brukar alltid få dåligt samvete vid 10 halv 11 å då brukar han gå upp, men denna gång sov vi   faktiskt båda till halv 12! en super god frukost unnade vi oss å sedan ringde jag till hon som hade kissarna som vi eller (jag) ville kolla på. Vi fick komma när vi ville så otålig som jag är började jag tjata på gubben å vi åkte iväg :D kissarna vi var intresserade av enligt örebroskatthems sida trodde jag var ca 3 månader gammla, men så kom hon bärades på 2 små kissar som nyss blivigt 1 månad!! Jag höll på att dö!
iaf så gosade vi å pratade med henne, å när vi åkte började vi diskutera.
frammåt kvällen bestämmde vi oss!!
VI SKA HA HENNE :)
Så det blev till att ringa henne igen å tinga henne å sen ringa till kontakt personen för örebrokatthem. de vart mycket glada och vi pratde länge. den 10 Maj  kommer vi att hämta vår lilla tös. :)

kvällen då spenderade jag framför melodifestivalen, Sebbe var med Markus så de var inte så talbara. När den äntligen var slut tittade jag på några avsintt av House.
sen blev det sängen :)

Nu i morse väckte älsklingen mig vid 10:00 å vi låg å gosade en stund, nu är han till nobell å ska spela en match(fotboll)  mot flyktinförläggningen eller vad laget heter har jag inte en aning om iaf :P
När ha kommer hem vet jag inte cad vi ska hitta på men titta på tapetar ska vi göra iaf, måste bestämma oss inna påsk! Vi har så många fana att välja på. Kaklet är iaf klart nu! skönt!  nu ska jag äta frukost, kolla på lite house å sen ska jag väl ta mig en prommenad, kaske upp till Nobell å se hur det går för honom ;) hihi

I morgon är det jobb som gäller inte en aning om villken tid men till stägning är det iaf. så är det :)

Hej svejs

Kisse

Idag har jag å Älsklingenvarit och hälsat på den sötaste varelsen någonsin!!
Ett litet kisse barn! Eller ja rättare sagt 2. pratet och funderingarna  har nu kanske blivigt verklighet! En kisse vill vi ha! Eller ja ett kisse barn :)
Hon var så söt, knappt 1 månad gammal, blågrå med vita tassar, vit haka, å klarblå ögon. Både jag å bubben kände på engång att det är hon vi vill ha. Så nu är det en evig väntan :S

Iväll är det melodifestivalen. Hoppas Perelli vinner, fast det känns som det kvittar, det ända jag kan tänka på är vår "ev" kisse :)

Fredag :D

Äntligen är det snart helg!! I morgon å på söndag är jag ledig. Gud va skönt! Inte för att jag ska hitta på någon vettigt men ändå :P
Idag för ett år sen fick jag körkort :) Å i dag fyller Mickis år!  Grattis på dig!
Älskling har nu åkt till jobbet å jag sitter kvar här själv å väntar på att jag själv ska åka å jobba. Stägning med My ikväll.
I morgon ska vi foga kaklet, å sen sitter vi fortfarande å funderar på tapeter :S Inte så lätt när jag å bubben har mkt skilda meningar! men vi har iaf fall ett alternativ. 
 Sen ska vi eventuellt åka å kolla på en liten kisse :D Jag längtar! Inte så kul kanske å kolla på den nu å vetat att vi inte ska ha en på en  månad iaf. Jag kommer ju vilja ha en NU! :P hehe

nu ska jag dammsuga lite å diska lite sen ska jag fixa något å äta, å sen är det väl bara  att knata ner till jobbet!
Hoppas bubben kan smita ifrån Ivan en sväng ikväll så jag kan få skjuts hem ikv'll ;) det är fasen läskigt att gå hem själv :/

Hejs

Rent hus

Fy fan att det finns så äckliga människor!!!!! Det är nog det vidrigaste jag sett!!!!  Shiit att man överhuvud taget vill ställa upp på att hjälpa sånna menlösa äckliga människor, å hur fan kan man vilja visa hela sverige  hur äcklig man är???  Sök hjälp..

helt plötsligt så rent här :P

Softis

Äntlihe är det dax för sovmorgon i morgon!!! :D
Gud vad jag har längtat!

Annars hr vi fått veta lite om semesterar på jobbet, jag ska vicka för Lilja, villket då innbär blocka massa fryst å inte sitta kassa. Beställa hem varor å sköta jouren. Det ska bli mycket kul att få göra något annat ett tag! Plus att det blir en massa mer timmar varje vecka än vad jag brukarfå :)
men det är ju iofs behövligt nu när jag å bubben ska bestämma utlandsresa:)

Jag sitter å kolla för fulla muggar på en massa katthem för att hitta vår kisse :) Jag längtar varje dag!
ett litet barn, kisse barn :D

Vi var å hämtade tapet kartor idag iaf, så ett steg till närmare köket.

Nu åter, til tittandet av sjukhuset, sen städprogrammet å sen Tpo model :D sen kommer älsklingen hem å då blir det super mys!
Han är saknad!

mors

Födelsedagsbarn /sova

Ojjj ojj oj, hinner verkligen inte skriva här varjue dag.! Mitt liv inehåller inte så mycket händelser ;P
Men nu har jag lite å berätta.
Fredagen bestod bara av massa jobb, efterjobbet var dåde jag å bubben helt utslagna men vi tvingade ändå oss igenom en Beck film. Vi sa det att fasen det känns som vi är pensionärer! Vi äter o sover å inte så mkt mer.
Lördagen började jag att jobba kl 10:00 så det blev en kort mysmorgon för mig å bubben, Tog mig en prommenad till jobbet i det underbara vädret! kl 17:00 kom bubben å hämtade mig, en snabb bilfärd hem till stallet å till föräldrarna blev det bland annat  för att hämta singstar :)
Fort till sibylla för lite mat, sen kom Johanna å Magnus ( Magnus fyllde 22 år :)) . Fort in å duscha sen föna/platta hår! Smink å välja kläder allt det på rekord tid! Sara å Jocke anlände vig halv 8 tiden.  En till kompis till Magnus som hette johan kom lite senare. 
Magnus öppnade våra paket som jag  sebbe köpt till honom (skämt) inget seriöst iaf, hehe men jag hoppas att det provas iaf ;)
Vi bestämmde oss alla för att spela sing star, men smarta jag hade ju förståg glömt själva "spelet" fan!!! Vi ringde runt till halva stan för att få tag på det, å eftersom alla vi hade druckigt kunde vi inte åka hem å hämta det. Men turen var verkligen med oss!!! SPELET SATT III!!!! :D så hela kvällen/natten körde vi sing star, å jag kan ju lätt säga att tjejerna var mkt bättre :D även om alkoholen förstörde lite för sara ;)
Skjuts fick vi ner till statt, som var en besvikelse som alltid. Bara en massa 14-isar... suck.

Dagen efter var lika bra som vanligt, jag är så sällan bakis. Jag började jobba kl 4 så det blev en av bara slappande å lite städande. Svärmor å svärfar var här en stund å hjälpte oss med några "underlådor".
Jobbet lika trist som alltid!
När jag kom hem var sebbes kompis arkus här å dom nörda så det blev halva wallander å sen sängen.
Dock är jag ju ledig idag men kl 07:00 ringde klockan å det var dax att åka ut till stallet. 11 hästar som ska täckas å släpas ut till alla hagar är inte så motiverande. men men det är ju ett måste. Eftersomjag hjälpte Flisan idag så tar hon åt mig i morgon det är ju i allafll jätte skönt :)
I morgon är det jobb hela dagen så då antar jag att jag är heldöd, så det blir säkert inget inlägg i morgon.
ni ska jag spela lite sims tror jag :P hehe


ses    :D

Kanon dag :D

Åhh va underbart detta väder är!
Vore konom om det kunde torka upp nu.
Hela förmiddagen har jag varit i stallet, red en långis på Nobla. Sitter här å väntar på att bubben ska gå upp. Klurar lite på vad man ska äta till lunch... suck jag har verkligen sån dålig fantasi!
men men nu ska jag gå å få något gjort.
Åka å hämta tapet kartor???   YES!

Ciao

Tisdagen

Eftersom jag inta haft tiden eller lusten att skriva i helgen så gör jag det nu.
Jag var ju som sagt ledig i helgen så det blev bara massa softa å mys.
Fredagen slutade ju jag sent så då blev det ju bara en kostmyskväll å sen sängen, Lördagen var jag i stallet, å sen på kvällen kom Johanna hit. Vi pratade massor å åt en massa gott :P Riktigt kul å prata massa gamla minnen :) Det måste verkligen göras om gumman!
Även en del kakel hann vi sätta upp :)
Hela söndagen var jag i stallet, red Nobla å städade riktigt fint :) Jasg hade även kvälls jouren så jag kom hem ganska sent så det blev bara lite tv å sen sägen. Å eftersom älsklingen var sjuk å inte behövde åka å jobba natt så fick jag sällskap :P hihi.

Igår var jag faktiskt ledig, 40 mins pass på gymmet blev det, sen en runda på stan och till affären.
Jag köpte ett 3 månaders pass på  Badhuset. Så nu tänkte jag komma igång :P Inte alltid så motiverad men va ffs det är väl inte alla heller ibland :?

Nu så har jag precis kommit hem från Flisan, var där å hälsade på, vi åt lite mat å kolla lite på tv å partade massor :) kul kul, Hjälpte henne å Jocke att sätt ihop deras ny fina soffa som de köp :)   Måste verklige hitta på något mer här snart!
Tog mig en jogging runda runt barkbanan vid Nobel :P Känner mig duktig som masade iväg mig själv iaf :P
Nu ska jag slå mig ner framför CSI å sen blir det tomma sägen, bubben är å jobbar natt!
I morrn blir det Stall + jobb.

Morsning

Lördag :D

Nu är det äntligen min efterlängtade helg! LEEEDIIG!

Igår körde ett 9 timmarspass + en massa fjanteribråk på jobbet, såå himla fjantigt!
Kom hem jag å bubben satte oss framför en film å vi somnade båda två på ca, 20 min :P

Idag mår min älskling ige bra :S hoppas han inte blir sjuk! Han har ont i halsen å känner sig hängig. Fy hoppas det bara är tillfälligt!
Han ska iaf om han mår bättre på läg fest ikväll, å Johanna å jag ska kanske leka.
Nu snart hade  jag tänkt mig att åka ner på stan en sväng kolla om det finns lite kläder å köpa :)
Sen ska jag hem till pållarna! Men nu ska jag nog gå ut å göra frukost, Eftersom bubben fortfarande sover så får han väl äta sen då :P Lika bra han får sova ut.
Nu blir det frulle!

Mors
RSS 2.0