22/2 Februari

Jahopp, i morgon är det redan Måndag! Hela veckan har bara rusat förbi.
Veckan har faktiskt gått mkt bra. Har inte tyckt att någon jobb dag varit pest.
Det enda tråkiga är att jag inte hunnit med att träna så mkt som jag skulle velat. Men så är det ju!
Ska ta igen det denna vecka. I morgon skulle igentligen jag och Flisan gå på Easyline men passet var fullt så dte får bli ett vanligt gympass istället. Men på Tisdag blir det Pump!
Sen Onsdag och Torsdag blir det Easyline. Då kan vi supa med gott samvete på Fredag :) Haha!

Längtar jätte mycket tills på Fredag! Då ska Madde och Jessica ha sin 20 års fest! Ska bli så himla kul! Har inte druckit på länge plus att jag inhandlat lite nya kläder :) Är ledig på Lördagen för en gångs skull måste jag säga! Har nog tajmat in att festa varje gång jag jobbar helg. Nu för en gångs skull ska jag sova!

Men nu snart är det sängen. Fy fan det är ju illa! Klockan är 22:18 och jag har redan borstat tänderna. Är som en 20 årig pensionär! Men ska ju upp i morgon vid halv 7. Måste ner till jobbet en sväng och sen är det stallet. Fy fan för måndag morgon! Men en dag i veckan är ju igentligen inget att klaga på!
Nu har jag inget mer vettigt att skriva om.

Ska träffa Moa i morgon förresten! KUL!!! Händer inte så ofta. Så det ska bli riktigt kul :)

Ses!

18:e Februari

Förlåt för mitt lilla stav fel!!!
Borde hängas och brännas på bål.

Jävla fegis som inte ens vågar stå för vad du säger. Väx upp!
Oj oj oj tur att jag har annat i livet som jag bryr mig om.
Förresten så är det väl upp till mig att skriva om vad jag vill,  och hur jag vill!?


Annars så gick det super bra på jobbet idag. Tiden bara flög iväg. Men nu är det dax för sängen!
Jobb och träning i morgon!
Vi ses!

17:e Februari

Tisdag kväll och jag är död! Idag har det variet en smula hektisk dag...
Skjutsade sebbe till han jobb kl 06:00 i morse. Åkte hem la mig på soffan, åt frukost och kollade tv tills klockan blev 8. Åkte ut till stallet för att mocka. Efter det åkte jag och syster till Örebro. Hon fyllde 14 för en vecka sen och då fick hon en  shpping dag av mig i just örebro. Kul eftersom vi inte ummgås så mkt.

Trodde det skulle vara ös på Marieberg med det var så himla dött! Skönt att slippa trängas iofs.
Lite kläder blev det iaf, på älskade Gina. Julia fick ett far chinos, ett linne, en tunika och ett par jeans-tights. och 3 par skor från skopungten. Jag köpte ett linne,2 toppar, en kjol och även jag 3 par skor. Hittade åxå en söt stickad tröja som fick följa med hem. 
Lite handel på Ikea blev det åxå. Köpte en till Trådback till garderoben. Har så himla mkt skit som ska få plats! Även lite annat som man kan samla på sig ifrån Ikea :) 

När jag äntligen kom hem så var jag skit trött. Började att riva ut garderoben och sortera kläder. Efter det blev det ett gym pass.  
Denna vecka kommer nog ble en riktig jobbig en. Ska försöka träna så mkt jag kan. Idag var den enda lediga dagen, stallet hela helgen, plus att jag jobbar 47 timmar denna vecka, långa fyiska dagar. Men bra är det med jobb! Mer sånt!

I morgon är det iaf hård pass. 10:00 till 21:15. Jippi. Tur att det är Flisan och Emelie på kvällen!!

Nu är det laga mat som gäller. Sen sova!

Ses i morgon!

15:e Februari

Sitter o väntar på att klockan ska bli 12 så att jag kan få åka till stallet. Sebbe ska iväg på inventering på Ica. Kul söndagsnöje :S Haha! Måste vara så pissigt att inventera utan att få en enda krona!
Nej tackolov att det är långt kvar tills vår inventering.
Idag blir det inte så mkt mer som ska hittas på. Ska ta mig en sväng till Träningslagret, men det får bli senare ikväll.
Måste nog handla åxå. Vi har inte handlat på en hel vecka så nu ekar det verkligen i kyskåpet!
Ikväll blir det bara mys!

Igår tog vi oss en sovmorgon, och bara låg o mös. Det var så himla länge sedan vi bara var hemma båda två utan att känna att någon ska iväg o jobba. Åt lite frukost och bara ummgicks. Jag köpte ett kort och 2 trisslotter å en geisha aska till honom. Trodde inte att jag skulle få något eftersom han inte varit iväg o handlat något, plus att han brukar var lite glömsk. Men en överraskning fick jag. En gratis behandling på Selma spa :) tack!! Kände att min gåva var lite ilä :S haha
Men men tanken som räknas va??

Hos Madde fick vi jätte god mat. Bakad potatis med röror och sallad. Jätte gott!!!! Cheesecake till efeterätt :) En stor favorit :P Plus jätte trevligt sällskap :)
Jätte kul kväll, att bara få sitta och få prata av sig. Kul! Vi borde ha fler såna kvällar! 
Nu är det nästan klart iaf med resa. Oh det blir nog av!!! YEY! 
Allt hänger nu på att Madde får ledigt i Agusti. Men som sagt Björn är väl aldrig omöjlig! 
Så Bulgarien blir nog iaf, ska bli så himla kul! Bara få sola, bada och festa :) 
Med mina favoriter!

Nej nu måsta jag dra mig. Ses i morgon!
 

13:e Februari

Då var det redan fredag då! Veckan har gått så grymt fort!! I går tänkte jag "guu va skönt med sov morgon i morgon! Jag har inte haft det på hela veckan" kl 08:20 vaknade jag i morse, helt pigg. Bra är väl det men när man väl får sova så mkt man vill så vaknar man tidigt o sen när man väl ska upp å jobba så är man helt död när klockan ringer... Typiskt!
Idag har jag iaf inte gjort speciellt mkt, käkat lite frukost, städat, tvättat o en prommenix till träningslagret fick det bli. Ett gympass åxå såklart!
Nu är det bara att vänta på att åka och jobba... Undra vem som har stägning med mig tro?
Så himla underbart att få vara ledig i helgen!

I morgon så ska jag på 20-års kalas hos Madde :) Grattis till dig! Ska bli jätte kul. Äta gott å bara ummgås med tjejerna :)
på dagen ska jag och Sebbe hitta på något skoj. Det är ju faktiskt alla hjärtans dag.

Söndag är det stallet som gäller, så även måndag!

Trevlig helg allihopa!

11:e Februari

Får börja med att säga grattis till Jessica som fick sitt körkort idag :) Grattis till dig gummsen!
Gött för dig att få bränna körkortsboken :P

Dagen har varit bara bra idag. Lite halvstressigt hela dagen men helt okey!
Även P-mötet gick bra!  Fick lite ångest idag över i sommar... Jag vill så himla gärna åka utomlads i sommar!!  Jag och sebbe låg o pratade om Kreta resan i går och gu vad jag vill åka! Viss det är jätte bra med svensk sommar, men det är inte samma sak! Att få bada i klarblått vatten, varma stränder osv. Nej jag har verkligen bestämt mig, jag ska utomlands i sommar.
Vi pratade om att dra iväg, jag, Flisan, Jessica o Madde men att vi alla 4 får semester ihop är väl helt omöjligt.
Hoppas att det skulle gå! Vill så himla gärna!
Det ska bli skönt med 4 veckors semester iaf!

Det blir ingen Thailand resa nästa vår. Varför är för att sebbe ska till USA i stället. Lite pissigt men Thailand finns väl kvar!
Men nu är det iaf bokat o klart för hans del. 10:e till 25:e April kommer han att vara borta. Skönt på ett sett, att få testa på att bo själv :P Men guu va jag kommer att sakna honom! Men såg på schemat att jag kommer ju inte att göra något annat än att jobba iaf!
Men något roligt ska jag väl kunna hitta på!  :)

Nej nu ska jag gå o byta säng kläder. Ses i morgon på Willy´s

10:e Februari

Dax att uppdatera lite igen då...

Idag har det varit jobb för hela slanten. Kassa pass från halv 10 till 6. seeeegt! trodde klockan gick baklänges ett tag.
Men efter ett antal timmar så blev klockan 6 och jag fick äntligen gå hem :)
Sebbe kom och hämtade mig och tanken blev att åka till Träningslagret på en gång, men halva vägen hem kläcker han att vi inte hade något toa papper... SUCK!! Bara att dra en sväng på Ica. Träffade Mickis, Tommy och lilla Alva. Trevlans! Stackars bebis som fått utslag... Hoppas hon blir bättre snart!
Ett pass på gymmet blev det allt iaf. Plågade mig igenom 10 min på "skridsko" maskinen, Trodde jag skulle dö! Men överlevde gjorde jag men svetten den bara rann! Så lite kondition blev det med mest styrka. 

I går var jag ledig. Ingen sovmorgon för min del inte, kl kvart i 6 ringde klockan och jag och Sebbe gick upp o åt gemensam frukost !! Mysigt! Skjutsade honom till hans jobb, och åkte sedan hem till stallet. Vilket underbart väder!! Snön låg överallt! I högar o drivor. Så himla mysigt. Taskigt nog så hade jag inte så mkt kläder på mig så jag skippde rid turen. Det var ju för tusan 16 minus ute! Men igentligen så finns det ju inget dåligt väder... bara dåliga kläder.
Ett pass pump blev det på kvällen med Flisan. Mkt skönt! Jag ska nog lägga på lite mer på stången för arm nästa gång.  När vi gjorde bänkpress så hade jag de minsta tyngderna på. Men det blev lite för lätt. Kul pass!


I morgon är det jobb 10 till 20. Ska köra frys istället för Lilja. skönt! Hoppas att det inte blir allt för jobbigt. Krister berättade att det skulle komma en jäkla massa varor i morgon + nyheter. Så vi får se vad det blir. Efter det är det p-möte. Det ser jag fram i mot! Är så kul att höra vad alla tycker o tänker.
Efter jobbet så blir det nog ännu ett gympass om jag har ork kvar så att säga :P 

Nu ska jag krypa ner i soffan och bara mysa med min älskling!
Passa på när vi båda är hemma! 
Å vad jag älskar honom! 
 

4:e Februari

Lite uppdatering...

Idag har jag jobbat, 14:00-18:00, softis tid. Dagen gick jätte snabbt! Har ju inte jobbat på 3 dagar så det var skönt att vara tillbaka faktiskt .
Innan jobbet åkte jag och Sebbe och åt lunch på Mr James. Pizza buffé. Mkt gott kan jag säga! Hoppas den pizzerian kommer att finnas kvar länge. 

Efter jobbet blev det en prommenad hem, sen iväg på box. Så himla kul och givande. Verkligen att av mina favorit pass!
Man kämpar o kämpar tills man inte har något kvar att käpa med. Mycket kul att Easyline maskinerna är med i passet. 
Det var något som verkligen tränade hela kroppen! Jag ska nog gå med i några sådana pass åxå. 
Skönt det är att ha kommit igång med träningen! Fick mitt Keycard idag åxå så nu kan jag träna på Lördagar. 
Jag ska nog försöka åka dit i morgon innan jag ska till stallet. Jag och mamma ska till ridhuset så det blir ju ett pass där åxå. Skönt!



Ska äntligen klippa mig i morgon åxå! Ska bli så himla skönt att få fylla i utväxten lite o klippa av allt slitet. Kul att få träffa Mickis med familj åxå :)

Annars i helgen så är det jobb som gäller. Syster fyller 14 år i morgon så hon ska firas på lördag. Så direkt efter jobbet så är det kalas i Labbsand som gäller. Sen efter det så kanske det blir P-fest med Willy´s!!
Söndag så blir det inget annan än träna och jobba!

Trevlig helg!!

1:a Februari!

Då var det söndag igen då!
Veckorna bara flyger iväg. Och nu är det ny månad åxå...

Idag blev det en massa städ och laga mat. En sväng till Träningslagret blev det åxå  :) Så skönt!
Fick sjutsa Sebbe till jobbet idag eftersom han var på "lyran" igår. Åkte då till Willy´s och handla lite.
I morgon är det morgonjouran som gäller i stallet. Hoppas på att isen är borta så att jag kan rida. En ny häst har det åxå kommit så det ska bli kul att se vad det är för någon :)
Skönt att vara ledig i morgon! Det blir nog ett pass på Träningslagret åxå!
Men nu tv!

hej svejs

RSS 2.0