31:a December

GOTT NYTT ÅR ALLA MINA VÄNNER!!! :) :) :) :) NU VÄNTAR 2010! :D

27:e December

Hej hej!!!


Har tagit en pause i mitt bloggande nu över jul stressen.
Men nu är ju julden över!

ja vart ska man börja?

På självaste julaftonen så blev det jobba för min del. En riktig kul dag faktiskt. Jag hade frukten. Eftersom det inte var mycket som kom så slängde vi upp det fort. Jag ocj Jessica jobbade på riktigt bra måste jag säga! Vi fick mycket gjort. När vi väl skulle stänga strömmade det fortfarande in folk! Va fasen!!! Vi vill hem!!! Vem storhandler på självaste julafton??? Herregud.
När vi väl fick lämna willys portar åkte vi hem till våra familjer :)
Mamma hade ordnat allt i år. Duktig som hon är! God mat blev det!
Eftersom inga "små" barn var med i år så var det hellugnt. Vi åt vid 4 tiden och fikade vid 7. Vi öppnade paketen vid 8. Och vad fick jag då  julklapp? Mjo jag fick en fin tavla av mamma, lite hem inredning, pengar och presentkort på IKEA, mm. Sebbe fick en ny motorvärmare och lte annat skit :)
Efter vi öppnat klart alla presenter och några släktingar åkte hem så hoppade vi i badtunnan :) Sååhimla skönt!
Där satt vi och gottade oss i över en timme :)  När temperaturen började stiga över 43 grader drog både jag och sebbe oss ur.

När jag och Sebbe kom hem öppnade vi våra paket. Av mig fick han några filmer, en tröjja, ett armband, en mössa, biobiljetter och en skäggtrimmer (haha). Av honom fick jag ett ps3 spel som jag gillar, några fimlboxar som jag samlar på, en mössa, ett halsband mm. Sen fick jag även ett set med kamingrejjer, spett och borste och så. Det får vi ställa fram när vi flyttat!

På Juldagen var jag ledig :) Jag och Sebbe åkte hem till hans föräldrar och åt jul lunch. Efter det öppnade vi våra presenter därifrån. Jag fick en massa heminredningssaker, bla ett göggset. Pengar, och singstar till ps3 :)
Så nu Johanna och Magnus får ni komma hit så kan vi sjunga :)
Den här julen har jag varit helt nöjd med :) Jag har inte önskat mig något direkt, men fått det jag behöver iaf :)
Nu längtar jag mer än väl tills vi ska flytta. Har samlat ihop en rejäl IKEA budget nu så jag vill dit och spendera!! :) Hihi.

Annadagen jobbade jag ett mini pass 10:30 till 14:00!! På kvällen kollade jag och Sebbe på film.

Idag ska jag jobba! Igentligen 13:00 till 17:00 men jag ska jobba åt Putte so är sjuk så det blir 13 till stägning istället. Ikväll ska jag kanske till Flisan. Vi ska byta julklappar :)
I morgon och tisdag är det fryse som gäler för min del. Onsdag mördar pass. sen är jag ledig på Nyår.
Nyårsdagen har vi ju vår inventering :S Jippi:S

Nej nu ska ajg göra mig i ordning!

Tjohej

20:e December

4 dagar kvar till jul.
Jag kan faktiskt säga att jag har typ ingen jul "kännsla" än :( Tycker att jag orde det ju! Men nope! Kankse är det för att vi har varken gran eller speciellt pyntat här hemma?! I sa fall är det tyr att jag ska hem till mamma i morrn och få se deras pyntade hem :)
Jag är iaf klar med alla julklappar!
Skönt!
Det var oehört svårt att hitta något till Sebbe i år. Han har ALLT! Men det fick bli några saker iaf. Få se om det duger :) Tur att han gillar allt :)

Har precis kommit hem ifrån jobbet. Sebbe är på Hockey. Skia hämta hon sen. Ska även hämta katten som är hos svärmor och svärfar. Sen ska vi ta oss en tur till affären. Måste handla hem mat inför julen jue :)
Sen ska det bara bli en lugn kväll här hemma.

Igår hade vi tjejkväll hemma hos Jessica :) Mycket trevligt måste jag tillägga! Vi hade en liten knytis. Jag tog med Lax som jag hade gjort i ugnen, jessica fixade potatisgratäng, flisan fixade sallad och romsås :)
Även Rebecka och Jessica E var med :)
Så himla gott var det! Det måste göras om igen! Tack tjejor!
 
I morgon är det jobb och stallet som står på schemat.

Nej nu ska jag hitta på något vettigare än att sitta här och glo!
Mors

16:e December

Nu är vintern här :D
Älskar det faktiskt! Hellre kallt och snö än en massa lera och skit. Och nu kanske man tillomed hinner få någon julkänsla :)
Julen närmar sig verkligen! Å herregud. Jag fattar inte att det är julafton nästa vecka. Jag har skit många att handla julklappar till. När ska jag hinna det?? Jobbar nästan alla dagar innan jul. Och de dagarna jag jobbar slutar jag när stan är stängd och börjar innan den i stort sett öppnar.
Men nu på fredag ska jag kanske till Örebro en sväng :)
Då blir det shopping :)
Måste även börja planera inför julafton, lovade mamma att jag skulle fixa ugnsstekt lax. Ska även fixa någon sorts tårta/kaka!!? Få se vad det blir.

Som vanligt varje December så jobbar man som en galning. Folk är sjuka, folk "vabbar" och folk ska vara lediga osv. Men det kommer ju iaf att löna sig den 25 Januari:) Hihi.
Den här veckan på jobbet har varit så himla bra (hehe än sålänge:P). Jag har haft frukten mån och tis. Idag hade jag frysen. Att vara på golvet är så himla skönt tycker jag. Det enda som är rena rama döden (enligt) mig är att dra in vagnarna! Herregud! Asså jag dör varje gång alltså. Det är halt, vagnarna väget typ 100 kg mer när det är snö osv. Det är svinkallt att gå ut och man spenderar viktig tid åt det i stället för varorna som skall upp i hyllorna. Tänk va skönt att få slippa det problemet! Börja ta korg istället folket!! :P

Direkt efter jobbet iag åkte jag hem till stallet. Men tack för det att ingen hade orkat/lust att smsa mig och säga att allt redan var fixat. SUCK!  Så jag tog in Nobla och borstade av henne och longerade henne en sväng i tältet. Det gillade hon. I morgon ska jag ta mig ann Noblas mega "dreds" hon har fixat dit i hennes man. Suck. Varför??? Varför ar hon så dum mot mig?! Den frågan har jag ju iofs ställt mig i 14 år snart.
Undra om Nordicas gener börjar komma på Nobla nu.. Hon är så himla hårig! Hon är som en lurv! :) Men skönt att hon har en bra päls iaf så hon slipper ha täcke dag in och dag ut.
I morgon har jag utsläpp, då är det baar att släppa ut allihopa, mocka, fylla på vatten inne och ute, göra 8 påsar hö (saknar lösdriften enormt!), göra mat och sen funderar jag på om man skulle ta och rida lite. Gå till det stora gärdet och pulsa lite snö :)
Vi får se vad det blir :)

 Vintern 08

Ikväll tog jag och Jessica oss en 40 minuters powerwalk. Så himla skönt! Vi knata på i rask takt och vi kunde båda prata utan att vi var andfådda. Så det ska vara. Kallt var det i början men ju lägre ocg fortare vi gick så blev det varmt :P En låååång varm dusch blev det efteråt. Tack så himla mycket för sällskapet Jessica! Inte så kul och prommenera ensam. Det måste vi göra om massor av gånger! :)

Jag har iaf bestämt mig för att börja träna igen. Ska ta ett halvårskort efter nyår. Kan ju inte ta något nu eftersom jag inte får någon friskvård i år. Så nästa år. Blir nog bra. Så nu är det bara att tagga! 


Neeej nu måste jag sova. Klockan ringer i morgon 06:30. Jippi.


God natt!

14:e December

Det var den helgen!! Tjooooffff så tog den slut...
I Lördags så jobbade jag hela dagen. Skulle jobba min egen tid och Emelie Slepickas tid. Så fåck jag i gengäld vara ledig på söndagen :) Mkt skönt om jag får säga så. Så jag spenderade min lördag på Willan 10:00 till 20:00. Igår var jag och Serbbe inne i Krillehöla och hälsade på vår "andra hälft" Johanna och Magnus. De hade fått tillfällig utökning i familjen. En lite söööt vovve (eller snarare gris). Jätte gullig iaf. det gillades både av mig och min vovverädda man, fast han kom fram till att lilla Wiktor fanns dt inget att vara rädd för iaf! :)
Vi åt vår "nationalrätt" Tacos, och spelade tjuv och Polis. Jätte trevlig kväll.
Tack tack :)

Idag har jag varit på jobbet mesta dels av dagen timmar. Har jobbat i frukten eftersom Björte vabbar. Jätte kul faktiskt. Så himla skönt när dagen går på. Man får röra på sig, känna pulsen och man får ett helt annat driv. Frysen och frukten är 2 av mina favorit avdelningar iaf. Tack vara att Flisan ville byta tid i morgon så hamnar jag även där i morgon :) Tack så himla mycket måste jag bara säga! :=)

Nu inväntar jag Jessica som ska komma hit en sväng och Glögga med mig. Ska prova på den ny glöggen "choklad och chili" :) Peppakakor med färskost :)

Nu är fru Allansson här så, hej svejs!

11:e December

Halllojj!

Nu tror jag att jag fått min förkylning att dra åt helvete :P
Hehe, nej då men det 3 närmsta dagarna har varot skit om jag får säga det själv. Det började med att ajg hade ont i halsen och snorig. Nu är jag endast snorig :)
Har proppat i mig massor med vitlök! Kwai (vitlökstabletter) , vitlöksbrod, mm. Och inatt har för första gången på ett tag fått sova hela natten :) Så tack till Otrivin mentol, Ipren och vitlöken!
Hoppas jag är helt kry snart!

Annars idag har jag roat mig med att baka. Har bakat 4 olika sorters kakor :) Gott.
Vaniljdrömmar, kolakakor, hallon längder och korintkakor. Så nu får ni alla komma och fika!

ikväll ska ajg jobba, ända till stägning. Jippi, inte så kul. Detta är verkligen en av mina hattider. Men men så är det. Ska bli kul att se vem som vinner årets idol?!  Personligen hoppas jag på Calle. Men jag tror Erik vinner. Oavsett som går så får ju båda skivkontrakt ändå. Men jag undrar igentligen om det är bra att vinna!!  Liksom vad har vi hört ifrån alla som vunnit sveriges idol? Inte ett skit! Det är ju bara Darin, Sibel, och Agnes jag har sett/hört något ifrån! Och Kevin borg, han vann ju förra året och nu gör han musikaler.? Lite konstigt, men men det blir väl vad man gör det till. Lite tråkigt om jag får säga det själv. Skulle vara kul att få hör lite ny musik. Man får väl hoppas på Calle och Erik nu då!

Nej nu ska jag slänga i mig Lax, bulgur med kokta grönsaker.!! 
Sen blir det prommenix till Willan! 
 
Hej svejs!

8:e December

Har precis ätit frukost :) Grapefrukt med ägg! Ah inte tillsammans. Hehe. Gott iaf! Jag älskar grapefrukt. Eller all citrusfruk i sig.



Inatt har jag inte kunnat sova! Fattar inte varför, har vaknat var och varannan timme och funderat på en massa skit saker!? Trött jag blir på mig själv. Idag är jag åxå ledig. Ska åka och hälsa på My. A och hennes bebis idag :) My fyller ju år idag :) Grattis till dig!

Sitter och klurar vad man ska köpa till Sebbe? Va fasen ska man köpa? Tycker det är så värdelöst när han åxå fyller år den 12 Januari! Va fan, så himla tätt. Jag är faktiskt helt mållös, har inte en aning eller fundering... Borde ta en tur till Örebro åxå innan jul.
Min lilla kusin Izabelle fyller år i helgen åxå. Jobbar ju som vanilgt så familjen får åka och fira henne utan mig.

Ska åka till stallet idag åxå. Annars ska jag bara ta det lungt. Ska ta mig ann mitt sista Hisoria moment. Så är jag klar med skiten sen :)
I morgon blir det jobb.

Mors

7:e December

Då var det Måndag igen!! En av mina favoritdagar på veckan :) Just för att jag nästan alltid är ledig.
Vilket jag är idag åxå.
Jaghopp det finns en massa att berätta. Tillexempel om vårt julbord som var i helgen.
Helt otroligt hur Willan kan festa så hårt!!!
Vi kan väl börja med fredagen... Sebbes jobb hade julbord på Valsverket, vilket då han var där. Jag jobbade till halv 8 och hade senare en ensam myskväll. Sebbe kom hem full som en kastrull vid 3 tiden. Tyckte det var så himla kul, han är ju inget party djur som sagt jag berättade tidigare men nu jävlar hade han tagit i!! 5 shottar Tequila!! Inte ens JAG dricker det! :S Fattar inte hur han överlevde. Haha så sött av honom då när han kom hem, slängde sig ner i sängen, la sig på min kudde och garvade i garanterat 10 min och sen berättade att han mådde så illa och ville dö i de närmsta 10 minuterna :) haha sen somnade han som en stock och snarkade därefter. Jag somnade inte för ens 4 tiden villket inte var full okey när jag skulle upp 07:00 :S
På jobbet gick det fort som vanligt. Fick ta Frukten istället för Flisan. Överlycklig för att slippa kassan så tackar jag gärna ja till det! Tack!

Efter jobbet blev det skynda skynda hem till mig. Jag och Flisan skulle hinna byta om och gör oss i ordning innan vi skulle samlas kl halv 5. Hann gjorde vi :) Lisa kom och hämtade upp oss och gav oss en skjuts ner :)

Julklappsbytet på jobbet var skoj. Jag fick Björns present. En skål som det stod "God jul" på och en "knapp" där det stod "stop starring at my titts"!  Tyckte det var roligt! :) Hoppas vi håller kvar den traditionen!
Stackars Thomas som fick mitt tråkiga paket, Hjärtformad pasta! Jippi!" Kanske skulle köpt tvålen som var penisformad trots allt!

Jul bordet var bra, skit god Lax, måste jag bara säga!!! Dålig jansson och köttbullarna lika så. Men så är det ju, allt kan inte vara bra. Men överlag helt okey :) Shottade Jäger vilket var en stor miss :S BLÄÄÄÄÄÄ fy fan säger jag bara!

Jessicas mamma kom och hämtade oss och körde oss hem till Emelie S som var kvällen värd :) Kul var det hos henne! Alla var runda om fötterna defenitift jag! Haha!! Ingen utgång blev det heller, och det gjorde ju inte saken bättre eftersom man då fortsatte att dricka till 2 på natten.
Jocke kom och hämtade oss men innan det hann jag ramla och skrapa upp hela knät på asfalten :S
Så är det när man är "dundrigt" full :P
Kul att jag var lika full dagen efter vid 11 tiden!!!
Jag och Jessica hade bestämt att vi skulle ha pizzasdejt på Söndagenoch så blev det!
Både hon och jag konstaterade att det rörde runt lite extra i magen efter maten :S
Både Jessica och jag kännde båda igår att nu får det ta ett tag innan det är party igen!!!

Hade ju stall jour på kvällen så Sebbe fick följa eftersom jag inte kunde köra! När vi väl kom hem var det iaf dax för lite helg mys. Film och popcorn :) Sen blev det dax för Sebbe att åka och jobba natt. suck.

Idag har jag varit ledig. Har inte gjort ett skit igentligen. Var i skolan på seminarium för att presentera min uppsats. Gick bra tyckte jag. Och nu ska jag strax åka till stallet och ta in alla hästar. 
Kanske blir en film ikväll åxå! :)

I morgon är jag ledig igen! Tjoohoo. Får passa på att ta vara på den dagen för sen bör jag mina dunder pass, eller ja dundermånga pass i rad kanske man skulle uttrycka det bättre. Nej nu kommer Sebbe strax hem och då är det dax för mig att åka till stallet. 
Ska även orka lägga upp bilderna ifrån Julbordsfesten åxå! :)

MORS! 

2:a December

Vaknade i morse när klockan ringde, gick upp drog på mig thigts, ett linne och en tunika. På med skinn jackan och skorna. Väl påväg ut i trappuppgången fick jag se glimten av min bil som glittrade som en diamant, iskall som ett isberg. Bara att vända och gå in igen. På med jeans, tjock tröjjan och vinterjackan. Äntligen lite vinter! :)
Där imot är det rena rama döden om jag får säga det själv att ställa mig och krafsa rutorna med den värdelösaste isskrapan i världen :P Men så är det när man är lat och inte sätter i motorvärmaren.

 Snarlik mammas gammel!! ;P



Idag har jaf iag varit i skolan. Var ganska kul faktiskt. Lite komiskt att bara ha lektion för 2 personer, ingen annan kom dit. Undra hur många det som läser kursen nu?? Det var typ 20 pers ifrån början...
Efter skolan åkte jag direkt hem till Labbsand för att göra stallet. Katarina min ängle hade fixat mockningen :) tack tack!! Tog en lååång frukost med mamsen. Gott!

Efter jobbet idag åkte jag och solade en sväng. Jätte skönt! Det var så länge sen nu. Kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist? Måste nästan vara ett år sen nu. Iaf är det skönt att få lite fär ibland. Man är ju kritvit ju.
På jobbet idag har snacket bara handlat om vår kommande julbord på lördag! Guuu va jag längtar säger jag bara! Ska bli så himla kul. Nu äntligen är det fixat med efterfest åxå (efter julbordet). Är lite fundersam på vilken klänning jag ska ha. Och sen vilka skor! Eftersom jag jobbar till 15:15 så måste jag ha det klart så jag inte står där och "panikar" 1 h innan vi ska vara på plats på jobbet. Julklapps utdelning ska vå åxå ha :) Undra vad man ska köpa?? Har några funderingar! ;)

Just nu håller jag på och göra knäck (!!). Ska kolla om den är färdigkokt nu. 
I morgon ska jag upp tidigt (igen). Morgon jour i stallet. Sen blir det jobba 15:00-19:15.
  Jymmie!

Ses!

 

1:a December

Årets sista månad!! Helt otroligt va tiden går!

Idag har jag varit hel ledig! Jag och Flisan har våldgästat Örebro. Där blev det shopping av all dess like. handlade massa smått o gott på IKEA. En klänning och några linnen fick följa med hem ifrån Ginan. på Rusta hittade jag en bok som jag ska ge mormor och morfar i jul klapp :)
Har inte så många kvar att köpa till. Måste verkligen sätta mig någon dag och skriva ner vilka som är kvar och vad man kan tänka sig köpa. Annars är man där strax innan jul och flänger runt på stan och panik letar julklappar.

Ikväll så var jag Sebbe och kollade på bio. Filmen 2012 fick det bli. Helt okey faktiskt. Jag är ju tjej så jag bryr mig ju inte så mycket om filmeffekterna lika mycket som Sebbe gör fövisso men det var helt klart sevärd. 

Idag har jag och Sebbe varit ihop i 3 år!! Fattar inte att det har gått så fort. Tyckte nyss att vi blev ihop. Det har iaf varit 3 underbara år. Inga tvivel, inga besvikelser bara lycka. Älskar honom så himla mycket. Han är den enda jag skulle lägga mitt liv i hans händer. Han är min bäste vän. Han är mitt hjärta. :)
       


Så nog med toffelvarning. I morgon ska jag till skolan 08:00 :S. Efter det blir det stallet och sen jobba 14:00-18:15. Det är min Onsdag!

Hej svejs

RSS 2.0