27/2

Idag har det varit en riktigt piss dag, det har regnat å regenat, klockan ringde i morse kl 05:30 bara att sätta sig i9 bilen å skujta bubben å sen direkt till stallet. Hjälpte Flisan idag åxå med hästen så det blev lite extra att göra.  När jag kom hem bäddade jag ner mig i soffan frammför Smallville. :)
Softade å bara mös i nån timm, sen var det dax att laga mat, diska å plocka undan lite. Sen var klockan 2 å det var dax att befria bibben från hans jobb, smet in lite nyggt på bofors så att han slapp gå upp till porten :P Hehe sen åkte han å hans mamma till Nyköping för att kolla på hockey.
Själv duschade jag å tog mig en prommenix till jobbet.
Det var massa folk så tiden gick fort.

efter jobbet blev det en prommenad hem!

Bänkade mig frammför de sista minuterna av top model, med en tallrik full med mango, apelsin, grape, å en korg physalis :D gott!! Det finns nog inget som är så gott som frukt! yummie


Nu ska jag nog gå å lägga mig. Å i väntan ska jag nog läsa min bok. Bubben kommer ju snart hem så då blir det mys :) Man tar verkligen vara på tiden ´man har ihop nu! man lägtar verkligen till helgen då vi kan ummgås hela tiden! Jag saknar verkligen honom! 
Nu ska jag gå å borta tänderna, Jobb i morrn, 10:00 - 19:00,

puss på er

Lediga dagen

Japp då var den över!
Jag gick upp kl 10:00 hoppade in i duschen. Sen gick jag å mötte Flisan, å så gick vi upp till Masten för att äta tacos. Gott Gott :)

När jag kom hem var det städa som gällde! Åkte sedan hem när bubben kommit hem med bilen. Sen på kvällen kom Johanna å Magnus hit. :) Skoj å sitta å prata en stund.
Jag sitter å funderar på vad man ska hitta på med livet!
Inte vill jag bo här hela mitt liv! Vad ska jag jobba med, Wily´s är ju inget hel-livs jobb, inte för min de iaf. Men frågan är vad ska man göra, ska man plugga?? men i så fall vad?Finns det något kul? Jag tycker det är så grymt trist! fy. Det skulle faktisk vara kul å vara polis! Men då måste jag i så fall plugga upp Historian (har ju inte haft det som kurs) å sen göra högskoleprovet, men det ska jag ju göra nu i april. men men det tåls å tänka på. usch det är verkligen jobbigt att tänka på vad man ska göra med livet. 
Så så är det med det... 
Nu vill jag att bubben ska komma hem! 
Miss him.

ikväll ska vi äta något gott å kolla på lost :D yey
 å i morgon är dt jouren i stallet som gäller, å lite ridning på de, sen är det jobb, jippi

se ya

Tandis

Idag har jag varit hos tandläkaren... usch å fy. Men det fick faktiskt kanon bra!  Lagade ett litet hål å putsade lite. Sen gick jag å min svullna läpp ner på stan en sväng där jag tänkte köpa någhra strumpor innan jag skulle traska hemmåt. Stötte på Moa på HM :) Så vi gick på stan, Moa skulle ha lite kläder till resan å lite tulpaner :P, sen åkte vi hem till mig å tog oss en fika. Alltid skoj å sitta och prata med dig!
Kommer verkligen att sakna henne!

image9


Helgen som varit har vi inte gjot ågot alls! Jag har jobbat hela helgen å samt haft hästarna, Sebbe ha grejat med köket å kollat på hockey. Lördagen bjöds det på lite alkohol med blev inte så mkt med det utan jag å älsklingen gick hem å mös istället.  Mycket roligare :)

Denna vecka är det en massa jobb som gäller!  Därefter kommer stallet. Nu till veckan ska kaklet sättas upp å sen ska vi bestämma tapeter, nice.
Nu ska jag å min svullna läpp ta oss en tupplur, måste ju vara utvilad ju innan man ska jobba! Löning å stägning!
Det bli lajbans :P

mors!!!

Frysen

Japp 9 timmar av frys-plockning! Det var vad jag roade mig med idag. Resultatet är just nu Otroligt trött och super sura fötter :P
Annars har dagen varit bättre än jag trott!
I morse åkte jag å Flisan ut till stallet kl o6:00, Allt skulle mockas å göras iordning, sen kom jag hem vid 9 tiden då var det bara att slänga sig i ducshen, väckte min sussande bubbe till liv å sen åt vi frukost. God som han är så skjutsade han ner mig till jobbet.
Tackolov för snälla kollegor!! Att vara själv en hel dag med att plocka 6 hel- pallar är ingen rolig grej. Bara min förstå pall tog mig ensam att plocka upp 2,5 timme!! jippi!
Men men det var den dagen å ännu ett klirr i kassan :D

I morgon är jag ledig:) Men även då har jag stallet, så jag å flisan tänkte vi åker ut i morrn igen, då kan vi ju även rida :D Jag saknar verkligen min lilla lurvboll. Jag har inte kunnat rida på hela veckan! Suck tur att syster finns som kan sätta henne i rörelse iaf.
Men i morrn ska hon få röra fett iaf! Mohahah :P
448069-6
Längtar till sommarpäls :D



Nu ska jag lägga mig igen å glo på den trista tv,n. men men vad ska man göra??
                                                                       ciao

20/2

Att man hinner göra så mkt på en hel dag! Idag har jag nog rekord på att hinna med saker att göra. Jag hann sova ordentligt, äta frukost, kolla lite få tv, åka å kolla på kakel med älsklingen, laga mat, diska å gå ut å gå! Å att måtta det så har jag jobbat åxå!

I morgon blev det schema ändring, istället för att jobba 6 till stägning så blev det ett lägre pass 10 till 7, med att plocka lite frys. Kul iaf med lite variation.
Jag kommer dock att få gu upp vid 6 i morgon bitti, jag har jouren i stallet, så jag måste dit å släppa ut hästarna å mocka å göra all mat sen hem duscha å äte frukost sen bär det iväg till jobbet!

Nu sitter jag å vämtar på bubben som är å jobbar, när han kommer hem ska han få mat å så ska vi kolla på lost å sen ska jag tigga massage :D hehe

Nu blir det tv...

mors!

Tisdag

Lediga underbara dag :)
Jag å älsklingen tog oss en liten som morgon, gick upp vid 10 å åt frukost.
Sen åkte vi till badhuset å tränade lite. Jag kommer att så himla grymt ont i magen i morrn :P hehe
men men det är ju dax å komma iform nu ju "Sommaren  2008" :D
tänkte iaf fall att jag ska släpa iväg mig dit några dagar i veckan. Ska nog ta halvårskort iaf, eller 2 mån. man kan ju variera på å träna å bada så det är ju jäte bra :)
I med att vi har "frisk vård" på jobbet så blir det ju billigare :D Då finns det verkligen ingen bortförklaring ;)

Idag är jag åxå stall ledig så i dag ska det grejas! Städa och fixas, tänkte sen ikväll titta förbi flisan en sväng å se hur deras nya hall blivigt :)  Å så är hennes syster här på besök så det ska bli skoj å få täffa henne åxå.

nu ska jag diska, dammsuga, torka golv å vika tvätt...
 så vi ses!!!

Underbara dag!

Just nu känns det så himla underbart att titta ut genom fönstret!!! allt är upplyst av solen! Ett gott tecken på att våren är här.. eller på g iaf :D
Ikväll är det jobb för min del.
Stägning på Willy´s är lika kul som vanligt.
Nu ska jag gå ut å ta mig en låång prommenix i det fina vädret.
Saknar faktisk att ha hund, det är mkt roligare att gå ut och gå när man har en hund vid sin sida.

Nu ska jag gå ut :)


Ses

Lördag

jahopp sitter å väntar på att älsklingen ska komma hem. Eftersom det tydligen blev andra plander inför helgen som var planerad så fick vi planera om. Egentligen så skulle Johanna å Magnus å vi ha en kul kväll men så var tydligen inte fallet. *suck.

Men men sebbe åkte kl
06:00 på cup i morse, jag tog mig en riktig sovmorgon, kännde att det var behövligt. Han kom hem vi kl 1. Jag tog mig en sväng på stan, köpte lite mat å shoppade lite kläder.
Sen vid 3 åkte vi hem till mig å firade mormor som fyllde år :) mysigt mysit :)  Gott med mat :D
Det finns nog fasen ingen mat som är så god som hennes!!
Hon hade dessutom bakat världens godaste och största glasstårtan! Som absolut uppskattades av sebbe ;P
Han är en sån godis gris :P!

Men men grattis mormor iaf :)

så äre, nu ska jag sätta mig i soffan igen å vänta hem bubben.
Älsklar dig min lilla gris :P

ciao

Allahjärtansdag!

Alla hjärtansdag, inte en dag som jag tycker är speciellt "speciell" men va fasen jag tycker ändå det är lite mysigt att fira lite : iaf fall hitt på / köpa någon kul.
Eftersom jag hade stängning ikväll på willys så kunde vi bara träffas en liten kortis, men dagen började ändå bra.. Eftersom jag hade morgon jouren i stallet så ringde min väckarklocka 07:00, drog en snabb frukost och traskade ut till bilen, när jag hoppa in i bilen så hitta jag en massa små lappar med små meddelnaden på fastklistrade lite överalt! Ett gosedjurshjärta som var fastlindad runt ratten. Jag blev riktigt riktigt överraskad!! så himla gulligt! Då förstår jag att han verkligen älskar mig :) så himla söt! Så det blev en resa till stallet med ett stoort leende :P

Senare på eftermiddagen så fick jag ett gulligt halsband, ett sött ljus och ett sött nattlinne som jag vill ha. :D
I love him..


 Jag köpte 3 t-shirt´s åt han å¨lite chokladhjärtan, så romatisk var jag, haha!
Men som sagt huvudsaken är att man älskar varann!! Och jag kan lova att jag verkligen älskar dig Sebastian!

Dagen gick iaf ganska fort,även om man fick höra på jobbat av en massa kundet att allahjärtansdag är skit å vem firar det? å att det borde räknas som diskreminering, jag lyssnade iaf inte, det ända jag tänkte på va min älsklig hemma och meddelanden i bilen... <3
image7




Igår åkte jag till Moa en sväng, mste verklige träffa henne innan hon åker till Thailand. Otroligt att hon ska vara borta så länge  :/ hoppas att man blir saknad! Å hoppas att dom få det skit kul! Jag är inte alls avundsjuk ;P  Jag kommer iaf sakna dig!! 

Imorgon ska jag upp till stallet, min dag å ha dom + att tänkte ta en sväng i skogen. Sen äre stägning igen på willy´s, japp min fredag det!  :P

mors

Tisdag

Ett snepp närmare helgen :)

Idag har det varit en lång arbetsdag, ett 8 timmars pass å så personalmöte.

Efterfsom jag typ sovitr 3 timmar i natt så känns det som att jag är rätt lättsövd ikväll. (hopps jag!) jag har verkligen haft mkt problemmed min sömn på sistone, jag sover men jag sover inte djupt!  Jag vaknar för mista lilla, visserligen så har jag svårt att sova när sebbe inte ligger bredvid men  det har ju varikt såhär länge nu. Det har hänt att jag vaknat vid 6 påmorgonen å är så¨himla trött så att huvudet bara värker men sova kan jag inte!
I morse vakna jag 6 å låg å verd och vände på min tills jag somna, vid halv 8 tiden. Sen kl 8:00 ringde klockan¨å det var dax att gå upp å äta frukost å knalla till jobbet. suck!  Hoppas verkligen att det försvinner snart jag är så trött på´t !



Jag längar så tills sommaren kommer, jag längtar tills vi kan resa utomlads! Det ska bli så himla underbart!
Jag å gubben på en lång varm sandstrand med solen i topp, åhh det kan bara inte bli bättre!!  Så ska det blir iaf, men när å vart är ej bestämmt, men vi ska vara borta lääänge iaf :D
 Nus ska jag gå å försöka sova


ses

Vår??

En helt klockren dag!! solen sken, inget jobb, bara traska runt i skogen med Nobla. Helt underbart!
Hoppas verkligen innerligt att våren är här!
Såg en liten spindel kuta runt på marken, det måste ju vara ett vår tecken :)
Yeeeyyy!!

I morgon blir det jobb, 9:30 till 22:00, kul.
Personal möte på köpet.

Nu ska jag fortsätta att laga mat, älsklingen är på tränig så maten skulle vara klar tills han kommer hem, sen ska han den stackaren åka iväg till sitt jobb på ännu en lång natt.
Kul för mig å sitta här själv.

Tur att outsider börja snart :P


bye

Helgen

Nu var helgen redan slut...  Dax med måndag redan då.
Som många andra männinskor med normala arbetstider så brukar detta vara en dag med ångest men inte för mig :) jag är ledig i morgon :D
Efter en  helg med jobb så känns det skönt.

Älsklingen jobbar natt denna vecka, det är verkligen skit! Det är inte kul att sitta här själv, sängen är mkt stor utan sällskapet.
Efterfsom han sover till minst kl 2 i morgon så tänkte jag roa mig med att rida lite å kanske ta en runda på stan. Jag har inte än hittat något till bubben på alla hjärtansdag.
Men vad ska man ge?
Känns ju lite onödigt, liksom det är ju inget spec. det var ju mest kul när man var "ny" kär. Men ändå så är det ju mysisgt. Få se vad vi kan hitta på :)


Fortfarade lite ovant att se sig själv i spegeln som brunett :P hehe Men faktiskt så tycker jag bara att det är possetivt! Lite kul å byta ett tag, så tack tack Mickis å tack mig själv som våga :) I like it!
Jag trivs!!
Nu sk jag knalla iväg å sola... känner mig ju lite blek  med så mörkt hår.
 Nejjj just ja inget öppet nu ju. aja då får det bli en glass å ett vänner avsnitt!
Sen ska jag nog faktiskt ta en prommnad. Gud va skönt!

Ses

Fredag

Äntligen fredag! så tyckes det på många håll! Själv tycker jag att det är ganska meningslöst  efterfsom jag ska jobba hela helgen...

Idag var jag  stallet från 8 tll 2, grymt va tiden går när man har roligt :)
Kopplade på transporten och tog mig en tur bort till ridhuset.
Riktigt bra gick hon åxå, så himla kul. Hon är verkligen allt jag någonsin velat ha! Jag skulle aldrig byta ut henne!
Vad vore man utan sina husdjur??
448069-5





Senare på dagen åkte jag en sväng till mammas jobb å tvättade bilen både utvändigt å invändigt, det var ju även dax att byta olja å fylla på spolarvätska.

Nu ska jag nog ta mig en tur till affären, å köpa tacos :D å massa godis!! :D 
Sen resten av kvällen tänker jag verkligen bara sitta å moffa massa gott och bara myyysa med min älskling!


Lördag då är det jobb som gäller!

tjiing 

I väntan...

Ja hej å välkommen då kanske man ska säga :P
När man nörjar tröttna på att sitta å vänta å glo på tv så får man roa sig på annat sätt, så då knåpa jag ihop det här.
I vanliga fall brukar jag skriva mina bloggar på livespace men det känns lite roligare här.

Jo som sagt sitter här å väntar på att elekrikern ska komma. Han ska ska fixa alla "spottar" i taket. skönt att få i ordnig på all lyse!  Skulle komma till kl 8 i morse men jag väntar än...


Igår var jag å älskling hemma å firade min syster som fyllde 13 år, massa kakor å tårta blev det!
Otroligt vad tiden går.

Om en stund kommer man älskling hem å då ska jag sno bilen så att jag å flisan kan åka till stallet :)



ses
RSS 2.0