Back to basic...

Då var man hemma då efter en 11 timmars på jobbet!
Man är ju fasen inte van att stå o gå i 11 timmar i sträck! :P
Better shape up!
I morgon är det ju dax för ännu en stägning. Dock börjar jag iaf kl 15 då!
Från och med idag så blickar jag nu framåt 8 arbetsdagar i sträck! Hua hua!

Usch på tal om Willan så kan jag berätta att vår kära exkollega som numera jobbar som butikschef i Vivalla Örebro var idag med om rån :/ Usch! Hemskt!! Jag kan inte föreställa mig hur det skulle vara om man stod där och blev hotad med kniv och pistol. Men allt gick iaf bra och ingen kom till skada iaf. Men tankarna finns ju alltid där... Läskigt åxå att det är så "nära" hit. All kärlek till dig vår kära kollega!

Jag har fått en riktig riktig SKIT blåsa på tungan! På sidan av tungan. Skit ont gör det! Inte ens mirakelmedlet Oralmedic hjälpte mot smärtan! Det går bra att prata o så men dricka, äta o så gör det oooont! Hoppas den utplånas snarast!
Annars så blir min förkylning bara bättre o bättre! Jag tycker det inte alls är lika jobbigt när man går ut o gå oså!
Det kanske är en hint ifrån ovan??? Träna med o ät mindre?? :P Haha




Bantbloggar...

... I brist på annat när det inte finns så mkt att göra brukar jag surfa runt på lite bloggar. Idag hittade jag två bloggar som enbart handlade om bantning.
Jag tänkte jag skulle skriva några rader om hur JAG tycker och hur JAG känner om ämnet.

Jag är absolut ingen "fit" person som har den perfektakroppen men bantning enligt mig tycker jag inte är den rätta vägen. Och när jag säger bantning så menar inte jag viktväktarna, LCHF, GI, eller alla andra metoder utan jag menar när man äter så reducerat som bara går.

Visst kan man ju testa att köra på endast light produkter och tycka att det är bra åxå men det är inte heller samma sak.

Dett var iaf en tjej som skrev denna blogg och hon hade börjat sin bloggning med mätning av hela kroppen och vägning. ( jag tycker självklart det är kul att läsa om människor som går ner osv, Men inte enl. denna bantning)
Peronen i fråga hade iaf sin startvikt på 84 kilo. Hon var 170 cm lång. Hon hade nu testat den "hårdare" bantningen enl. henne i 2 veckor och nu gått ner hela 2 kilo på 2 veckor. 
Jag summade vidare i texten och tänkte - Vad menar hon med hårdbantning?? Mkt grönsaker, inget socker och hårdträning? 
Nej när jag fick läsa hennes matdagbok fick jag en smärre chock! 
Dessa rätter åt hon varje dag i nu två veckor...
Frukost: Light kesella, och max en frukt. 
Mellan mål: En halv light mozzarela och vatten.
Middag: Torkad (??) eller hårt grillad kyckling med en grönsallad. Varierar med hårdkokt torsk. 
Kvällsmat: Havregrynsgröt och minimjölk.

Självklart får alla göra precis som dom vill med sitt liv det är verkligen inte det jag vill påstå med detta inlägg. 
det jag inte kan förstå är varför vill man plåga sig så? 
Varför inte försöka ha en välbalanserad kost med kött, fisk, fågel och mkt grönsaker och sen massa motion istället? 

I MITT liv är mat livskvalité. Men självklart tänker jag ju på vad jag stoppar i mig. Jag vill inte unna mig godis och dricka var dag. Men om det är onsdag och jag vill äta popcorn så gör jag det. Har jag då på detta ätit bra varierad mat och tränat hela veckan så är det "fine" för mig! 
sen jag började träna på Träningslagret ordentligt så tänkte jag att nu ska jag försöka är mkt protein (kött, fisk fågel) och göra sallad istället för tillbehör (potatis, Ris, pasta) men jisses det höll i en vecka max. Jag är ingen helköttmänniska. Om det nu ens är ett ord?? ;P
Men jag ÄLSKAR ju grönsaker. Så i mitt liv varvar jag båda delarna. 
Sen jag började träna så har jag inte tappet ett endast kilo. Inte ett enda. Men allt det dära fettet har blivigt muskler! Rumpan och lår har blivigt fastare, brösten mindre och likaså armarna. Visst skulle kilona rasa om jag tillexempel började löpa istället. Men det är ju styrka jag vill åt lika så. 
Nu kan jag ju tillkännage att efter 4 veckor utan träning och sjukdom och hur mkt skitmat och alkohol som hellst så är jag typ tillbaka på ruta ett :P 
Men nu vet jag iaf hur jag ska komma till ruta två igen... Haha. 

Hoppas mitt lilla inlägg inte tas på fel sätt nu, för som jag sa, jag vill inte skriva om vad folk får och inte får göra. Jag blev bara så "berörd" av denns tjejs matvanor...

Finns det föresten intresse att läsa om träning i denna blogg?
 
 

Internetshopping!

Jag har alltid tyckt det vart farligt bra med internetshopping! Man fyndar massa reaplagg som man aldrig skulle orka hitta i butiken osv. Men de flesta gånger så har iaf jag vart lite missnöjd med passform, kvalité och färg på vissa plagg och eftersom det praktiskt taget kostar mer att skicka tillbaka klädesplagget så behäller jag alltid dem ändå. Men en grå trist dag som denna så tänkte jag att nu idag ska jag internetshopp lite! Loggar in på H&M... Klickar hem lite olika plagg jag gillar och sen går till kassan. Jag betalar ju alltid med kort på en gång och när man gör det så har min bank en säkerhetsåtgärd med koder o grejjer. Och då ser jag att min kod är av nån anledning SPÄRRAD! Vaaaa???? Hur fan kan den vara det??
Så det var den internetshoppingen de!
Ska försöka hitta på bankens hemsida vart man kan beställa ny kod.



Annars ska min lediga dag bestå av SOFTNING! Jag ska inte göra så mkt har jag tänkt mig. Ska försöka dra med mig Sebbe o kolla på tapeter till vardagsrummet när han vaknat. Måste även köpa färg till Kaminen så jag kan börja måla.



Lacka skohyllan en gång till och sen tvätta lite är nog prioriterat.

Jag är också sugen på att gå ut i skogen o leta svamp! Det är ju så gott o ha i fysen. MEN vet ju inte vart jag skall gå??



Jag bör åxå ladda upp mig nu inför kommande 8 dagars jobb. Yaay!

MORS

Hurra, hurra, hurra!

Idag var det ingen vanlig dag utan idag var det min mammas födelsedag!! Hurra hurra huuuura!! :D
Mamma 44 år idag då! Jag var där idag och hälsade på lite. Lite soffhäng oså. Jag hjälpte Julia med sin Mopedteori. det är ju för fan samma prov som på uppskrivningen!! Inte klokt! Det resulterade iaf 60 poäng av 70. :) Så nu ska hon bara boka slutprovet och köpa moppe så är det bara att gasa o köra sen!
Julia var så nöjd idag med att visa upp sin frisörväska som dom köpt i skolan. Jisses va saxar o grejjer det var med. Kul det måste vara att gå frisör! :) Jag tycker det är så kul att hon var intresserad av just det yrke jag så himla gärna ville bli! Hon har ju inte direkt vart intresserad av hår o grejjer förut? :P Men så är det. Hoppas hon blir "kickass" bra på det iaf då vi alla i familjen får ställa upp som testkaniner!:P


Nu har jobbet dragit igång åxå. Jag har inte haft en unns tid att blogga. Jag fick börja min första dag med att dra upp en fryspall och sedan 4 pallar tuuuuung dricka. Allt var iaf sig likt... Jag har ett sånt agg mot mina arbetsskor, vi har jobbat ihop nu konstant ca 25 dagar varje månad och ca 8-11 h om dagen, men ÄNDÅ får jag ont i fötterna ocg ryggen?! Varför? 
Bara för att så tog jag mina joggingskor igår på mig för att avlasta fossingarna lite men va fan då får jag en vidrig skavsårsblåsa mellan tårna!! Hallå! 
Det blir ju bätte när jag får komma till kassan igen o glida runt i foppaskorna igen :P 


Det jobbiga med att komma tillbaka ifrån semestern är inte att man inte VILL jobba. Jag tycker faktiskt att jag vart borta länge ifrån jobbet. Och visst man vill väll alltid att semestern ska vara liiite länge på slutet men jag var ändå nöjd. Men det som är jobbigt nu är att jag inte har något att längta till. Tex, utlandsresa eller dyl. En liten morot i vardagen. Vi pratar och planerar resa varje dag så vi får ta tag i saken snart o boka så man har nått att längta till. 
Jag vill till Thailand, sebbe vill till USA - Florida, Mamma vill till Teneriffa. Finns lite förslag. Alla kanske?? :p 

I morgon är dte iaf löning. Jag har iaf kommit på att det är mkt rättvist att jag fick en bra lön denna månad... Min tandläkarräkning som kommer att bli MEGA hög! 
Jag lägger budgeten på 2 000! Får se sen om man kan hålla sig till den. Jag vet nämligen att jag har minst 2 hål i tänderna :S 
Suck. Men som plåster på såren så har jag ju inte haft nått hål på 3 år iaf. 
Men jag blir så trött på mina tänder! Jag borstar, tillomed med en proffstandborste! Jag tandtrådar och Fluxar varje dag!!! Vad med kan man göra?? Joo sluta äta godis, dricka, mat och frukt men det känns ju inte som ett alternativ!? 
Livskvalité, ahh smakar det så kostar det?? 

  

Jag skulle även behöva kosta på mig en ny garderob åxå, inte själva garderoben men en höskollektion! Man är ju inte van med att det är "kallt" nu. Allt som finns i garderoben när jag rotar är linnen, shorts, och klänningar. Och det funkar ju inte nu liksom... Nu vill jag ha jeans, tjocka stickade tröjjor, långärmade tröjjor och tjocka strumpor :P 
Jag behöver även köpa lite fler bh:ar! Va fan jag hade nyss 4 st som var super bekväma men en har bygeln gått av på och den andra har inga band. Den 3:e vet jag inte vart den är?? 


Det har vart många inbrott här i näreheten nu i vårt område. Det var det visserligen förra sommaren med, men nu hade det vart ett inbrott lite längre ner på gatan där familjen hade haft sin balkongdörr öppen och tjuvarna klättrat upp och sen gått in!!! Alltså vaknar jag av att det står en okänd man i mitt sovrum dööööör jag alltså!! 
Som Sebbe sa att det är nästan dax att ta med basebollträet upp till sängen. 
Vilket fall som hellt så är jag helt själv hemma i natt i detta tysta stora hus. Jag har aldrig vart rädd av mig, för mörker eller annat när jag bodde hemma. Jag kunde tillomed gå ut i skogen mitt i natten och känna mig trygg. Men nu sen vi flyttat in till stan så är jag en liten fegis. Varje gång Sebbe jobbar natt går jag och säkerhetskollar alla dörrar så de är låsta, jag bara vägrar kolla ut mot altanen (baksidan) ifall det akn stå ett "creap" eller nått där o stirrar in, sen tar jag med mig Bumban upp. Larmar båda våningarna under och sen springer till sängen. 
haha TÖNT! 
Kanske dax att skaffa sig en stor schäfer eller nått som kan döda inbrottstjuvar :P Haha skämt o sido...
...Nu när jag printat ner allt detta så ska jag slå igen här och släcka. Underbart att Sebbe jobbar natt ^^ :S 
Denna lilla krumilur verkar ju inte ha några bekymmer iaf.. :P <3 



Natti natt! 

Semesterns sista dag...

... Då satt man här då. Sista dagen. Suck. Men det känns faktiskt som jag vart borta länge! Och det är ju bra! :)
Ska bli liiite skönt iaf att få tillbaka vardagen.

I natt ska pållarna få sova inne. Det är första natten på 7 veckor! Skönt för dom!
Det är ju ingen supervärme ute nu på nätterna men jag vill ju hellre att dom får stå ute med ett täcke i "torrt" väder än att dom får gå in. det är ju trots allt mest naturligt så vis.

Idag har vi vart hos Mickis och fixat frillorna lite. SKÖNT! om sagt jag har sett ut som SVETLANA i några veckor då jag inte viljat färga innan Rhodos. Men jag har ju funderat på att mörka ner håret lite inför höst och vinter. Så nu har jag bara blekt slingor i Svetlanautväxten :P  Så Mickis hade lite ideér om mitt hår. Vi får se vad det blir :)

Var och köpte ny kattmat till Bumbi åxå. Tanken var att köpa Light maten då hon lagt på sig lite väl nu det senaste året trots hon är ute katt :P
Men jag ångrade mig och tog outdoor istället. Tänkte att den kanske är bra! Jag körde alltid på Sterelised förut men den är ju anpassad till att katten ska FÅ hull. SÅ nej Outdoor fick det bli!
Tycker Royal canin är så himla bra! Visst kostar det så smakar det men tycker det inte är så farligt ändå! Det räcker ju ändå i ett halvår minst! O Bumban är ju värd allt! :D






Nu ska jag pallra mig ut i köket och slänga ihop nån god drink tror jag :P Det är ju trots allt Fredag!
Jag har ju fasen inte druckit en droppe sen Rhodos! ;)

    



Trevlig helg! :)

My Toyota is fantastic!

Inte för att det är min men problemfritt igenom besiktningen gick den iaf :)
Dock gick det inte riktigt lika bra för min Pärla.
Två fel. En styrled som var glapp i höger fram och sen en bromssladd som behöver en ny packning. Inga större fel enligt besiktningsgubben, enbart slitage. Bra! :)
Inge kul o laga men det är ju så med äldre bilar.
Bara laga, betala o se glad ut! :)


Min sista semestervecka är jag ju inne på och redan nu idag har jobbet kommit "hem" till mig. Eller ja inte jobbet kanske men "delar" av det. Det plingade nämligen på dörren flr 20 minuter sen och utanför står Gårdfelds! Haha för er som inte evt så är dte dom som kommer ty 2 ggr i veckan när frysarna harvar på jobbet. Lite komiskt tyckte jag men ännu roligare var det ju att det var samma GUBBE! Haha! Bara - hej hej!
Lite ironi i det hela så att säga...

Nu sitter jag o väntar på att åka hem och rida lite. sebbe ska med o kolla på mammas router, den fungerar inte som det ska tydligen.
Tänkte att sebbe ska få fota lite på oss när vi rider! :)
Jag skulle ridit i tisdags men när jag kom dit så hade Julia sadlat på och hoppat upp, så jag fick agera fotograf istället! Här är några bilder..
Kul och se hur hon ser ut när nån annan rider.
Rolig hon ser ut i annan utstyrsel åxå :P






:)

Hej hej

Sensommar AB

Vi satt på altantrappen som Sebbe nu byggt klart i fm och solen gassade med sin sista sommarkraft!
Löven på Björkarna på baksidan är gulgröna och faller en efter en till marken.
Hösten är snart här!
MEN jag gillar faktiskt hösten. Självklart har hösten många nackdelar såsom Älgflugorna, kylan, regnet, blåsten, mörka kvällar och div mer... Men det possetiva med det hela måste jag få säga är, den friska luften, den luktar på ett speciellt sätt! 
Att man kan burra ner sig i soffan under en filt och tända en massa goddoftande ljus! 
Att få andvända tjocka stickade tröjjor. 
Det bästa som är med hösten är ju givetvis att jag fyller år :P Hehe. Men nu på senare år vill man ju inte riktigt fira den längre ;)

Det är iar en stor omställning när hösten klamapar sig på. Hästarna skall in på nätterna, skolan/jobbet börjar igen, man kan inte längre gå ut utan jacka, det är mörkt och grått ute dygnet runt.
Men man vänjer sig :)




Idag har jag och Jessica avnjutit en lunch på Som hemma. Skönt att sitta i sensommarsolen och bara prata o titta på folk.
Jag köpte även ett par nya mjukisbrallor på H&M. Supersköna. Jag har ju kladdat ner mina andra med färg i all renovering.
Sen blev det en aprikosbrandy på Systan till lite drinkar.
Vi satt o kollade igenom bilderna ifrån Rhodos, o jisses va vi skrattade!!
På lördag har vi planerat att ses allihopa med alla bilder o kolla på ALLA bilder! Jisses det kommer att bli mkt skratt o tårar! :p

Ikväll ska vi ta Pirates 2! :)
Äntligen är vår tv tillbaka så yeeey!

Nu ska jag hoppa in i köket igen och fortsätta med maten! hej svejs!

Julias nya rum!

Mitt och Julias projekt för i sommar var hennes rum!
Nu i slutändan så har jag inte gjort en endaste grej i hennes rum.
Jag fick ju ta hand om stallrenoveringen.

Jag har inte förbilder men jag kan säga att det stod en garderob innanför dörren och väggarna var rosa! NICE!! :P

Men så här blev iaf slutresultatet:







Kul att så mkt lite färg, golv och tapeter kan göra! :)

Nu sitter jag och inväntar Johanna för en prommenad och senare lite filmmys :)

Tjinegliiing

Rhodos 2011 :D

Här kommer redovisningen av Rhodos 2011! :P

Resan började med en biltur upp till Arlanda som gick galant tills vi inte kunde hitta parkeringen som vi bokat på internet. Hur vi än gjorde så kunde vi bara inte hitta den!! Vi åkte mot Uppsala där vi var tvungna att åka 1,5 mil innan vi kunde vända så 3 mil helt i onödan blev det.
Tills slut efter ca 40 minuters letande så ringde vi upp företaget som höll i vår parkering och avbokade den i hopp om att ställa oss på Arlandas parkering istället.
Men efter lite diskutioner så hamnade iaf bilen på Långtidsparkeringen aldeless bredvid Arlanda, billig och bra!
Att vi inte tog den ifrån början? !
När vi kom fram till parkeringen så hade vi ca 40 min på oss att komma till inchekningsdisken innan den stängde!! PANIK!! :P
När vi kom till bussen som skulle ta oss till Arlanda brister Jessica ut i panik att hennes mobil ligger kvar i bilen!!!
Och inte hann vi hämta den, efetrsom bussen gick varje kvart så skulle hon ju inte hinna in.
Så hennes kära fick njuta av en härlig semester i bilen... :p

Flyget ner gick galant, jag kände mig som en 10 åring, dunderglad för att vi hade egen bildskärm osv. Jag har aldrig flygit ett sånt stort pkan :P Det var liksom 2,4,2 platser i plaet jag har bara flygit 3,3.
Jag var ju lite fundersam på hur det skulle gå med min hosta när dte blir tryck på planet. Jag tog ju aldrig nån medecin innan vi åkte eftersom den inehåller morfin och man bör inte köra på det. Men hostan var helt okey och blev bara bättre med tiden så hostmedecinen förblev oandvänd och slängd på Rhodos :)


Hotellet var helt okey, trist litet rum, hård säng men helt okey balkong med havsutsikt 50 meter ifrån havet. 
Jag, Jessica och My delade ju rum och Annsi och Linda bodde i ett rum på samma våning som oss.

     

På söndagen kände vi att vi ville känna på festandet lite så vi mjukstartade på stranden med lite cider och tilltugg...
Dagen slutade på bargatan där vi alla dansade arslet av oss på alla nattklubbar.



Måndagen blev lugn för oss alla. Heldag på starnden med massor med bad och solning.
Vi hade ju halpension då vi fick frukost och middagsbuffe, då vi alla såg fram till middagen varje kväll :) Den var så himla bra!!!




Tisdagen hade vi gjort upp att vi skulle delta i "trafficlight" som det hette. Man fick gratis drinkar i 3 h, en t-shirt och sen det roliga med det hela var att när man gick in fick man välja en färg på klistermärket man skulle ha på sig. grön=singel, Gul=Vet ej/både och, Röd=upptagen.
Vi var super laddade för denna kväll och när vi kom och skulle gå in så kom det en tjej och gav mig en mugg och satte en gul lapp på axeln på mig, jahopp där var det klart!!!?? "-Vaddå gul ropa jag jag är ju fan RÖD!!
När vi frågade efter t-shirten som vi var lovade sa som att den var slut. Jahopp va bra!!
Aja det sket man väl i då och ställde sig för at köa för att få sin drink (saft). En drink hann jag drick tills jag hade shabblat bort min mugg som gav mig fri påfyllning. Aja så var det med det, väl spenderade 300 kr :P Men kul hade vi iaf!
Detta ställe "Patcha" som det hette hade jätte höga dansplatåer som man gick o dansade på och där dundrade vi alla loss och att ta sig upp på dessa var inte lätt! Vi hade alla stora blåa blåmärken på smalbenen. Mitt tog nog priset då det var´stort som en svullen tennisboll :P
Överallt var det blött av drinkar och fimpar, jag vet inte hur många gånger jag tappade kameran som jag insisterade på att ta med. Men den höll o lever faktiskt idag! Mörbultad med ALIVE iaf :)
Lite pics ifrån denna blöta kväll. Endast dessa är visningsbara, de andra är classified ;) höhö

 

   

 

 

Onsdag och Torsdag blev lugna för oss (!!!). Bara mat, solning och massor med bad!



Det blåste alltid på Rhodos, det gjorde ju att det alltid var vågor när vi badade vilket var superkul. Vi sa det på Torsdagen att snälla kan inte vågorna bli liiite höre, bara liiite :P
Och nån hörde våra önskningar för monster vågor svepte in och slog ner allt i sin väg. Även mig och Jessica som försökte med nöd o näppe stå som stoppklossar men vi blev förgäver nermanglade av dödvågorna och släpade längs botten. Med blödande knän och lungorna fulla med saltvatten och sand ändå upp i tarmen så var vi på´t igen. Haha och det blev inget annat än samma veva igen! Dock kom My och föreviga dett för oss med min kamera, men jag kan bara säga att dessa bilder ska ingenstanns då våra badkläder inte sitter där de ska :P
Haha :P








Fredagen var uppbokad på en Party/bad båt! Det var skönt att inte bara ligga på stranden. Vi fick se Rhodos by sea. Dom stannade på 5 eller 6 ställen där vi fick bada och snorkla. På ett ställe fick vi åka bad"soffa". Den färden var inte av denna värd kan jag säga!! Usch jag var riktigt rädd! När det dundrade runt som värst fick jag Jessica över mig och hon sina tänder mot mitt huvud. Men överlevde gjorde vi iaf, o nu i efterhand så var det faktikt kul :)
Det var en superkul sista dagsaktivitet då vi alla sket i solkrämen och körde på olja för att få ut det sista av solen! På kvällen struntade vi i att ta Buffen och gick istället ut och åt.
Lite drinkar blev det åxå! 



 
 
Lördagen bestog bara av hemfärd.



Jag tyckte mkt om Rhodos som resemål och kommer rekomendera det till folk. Men som partyresa så är jag inte så impad. Om det berodde på att 80% av alla människor på bargatan var under 20 år eller om man själv blivigt gammal o tappat gnistan? Nää det har jag svårt o tro ;)
Men resan var iaf väl värd pengarna och sällskapet vart underbart! Vi hade såååå kul!! :D
Jag är så glad att resan blev av :)
laalllaaaallllaaaalalalalal laaaadddiiiieeeess!! 
 

Så nu är man tillbaka i kalla Sverige igen men det är okey ändå. Jag har ju saknat mina när o kära här hemma.
Sebbe hade grejjat hela veckan med att måla och tapetsera i hallen ner i trappen. Sen hade dom nästan byggt klart trappen på baksidan. Min handy man <3


Nu tackar jag förmig... hej hej!


1 dag kvar... :D

... Wiiihhhoouu!
I morgon åker vi!!!! Som vi längtat!
I  morse fick jag äntligen en tid på vårdcentralen för att kolla upp min creppiga lunga!
O det visade sig att min creppiga lunga inte alls var creppig utan helt okey!
Istället så fick jag veta att jag har luftrörskatarr! Jippi! Så en stark hostmedicin och antibiotika fick jag åka och hämta ut.
Nu var jag så pass frisk ändå tyckte läkaren så hon sa att jag kanske bara behöver hosmedicinen några dagar :) Redan nu en "hutt" senare känner jag mig bättre!
Dock får denna medicin mitt hjärta att race 10000 slag i minuten men det är en lite rolig kännsla ändå med tanske att det inte är farligt :P
Känns ungefär som jag sprungit 10 varv på barkbanan :P

Så nu är jag 100% på, laddad, redo, i längtan efter i morgon :D



Så ikväll ska vi åka o tanka och fylla på luft i bilen så den är redo i morgon :) Yaaayy!!




Jag ska strax åka hem till Labbsand en sväng. Lite familje mys o så :) Sen ikväll tänkte jag bara mysa loss med Sebbe... Laga lite mat o kolla nån film kanske.
Måste ju även packa klart åxå.

Det verkar som att hösten kommit åxå ;) hehe lite skadeglädje! :P Nej men tänk på karmat nu! :P


Nej ingen tid o sitt här mer.... MORSNING!!!

Snart...

... Är vi påväg! Jag har dock varken packat eller hittat den äkta glädjen än. Klart vill jag åka, och självklart har jag längtat som en tok efter detta men det känns så trist när man inte är 100% kry.
Jag är absolut på bättringsvägen men idag har min hosta vart olidlig.
Jag brukar ha en mindre hosattack på morgonen o nån på kvällen men nu har det övergått till nån stop.
Underbart o sitta på ett trångt plan med en skithosta som pågår nån stop tills jag hulkar och tårarna sprutar :S
Så jag får ringa i morgon IGEN till vårdcentralen. Nu får dom ge mig en hostmedicin.
Moa och Houng var nyss här och kollade på film. Och Moa som legat hemma i lunginflammation tyckte inte min hosta lät så bra för att medicineras med apotekmedicin.
Moa berättade att hon blev genast mkt bättre med hostan när hon fick sin hosmedicin.
Jag menar det är säker påväg att gå över detta, men när? det vet man ju inte o ska jag bada i hav o flänga runt på Rhodos gator så är ju inte dte nått som lidrar precis.
Så därför vill jag ha en liten hjälp på traven :)
Just nu önskar jag att vi skulle åka om en vecka istället :/


I morgon måste jag åka hem o säga hejdå till familyn o hästarna :)
Jag måste åxå packa klart. Det är första gången jag packar dagen innan!!! :P
Jag måste hålla tummarna att bilen blir lagad och klar inför avfärd på lördag. Anmnars blir det back up plan B.
Städa den lite kanske åxå?
Ha en trevlig myskväll med min älsk åxå, det är ju trots allt vår sista semestervecka ihop o vå sista kväll... :(
Krama ihjäl Pumban :P





Nu ska jag slänga in mig i duschen och sen intaga sängläge. Det känns som det blir en lite längre version av Fredag i morgon :P
Tack o hej för mig!

På bättringsvägen...

...Nu är den vedervärdiga febern borta iaf! Skönt! Nu är dte bara min harviga slemlunga som behöver kurera sig! 
Så lite hosta får man stå ut med nu. 
stort tack till Greys Anatomy sesong 1 och 2 för all trevlig sällskap under det här två dagarna! Ni är min kära vänner! 
:P


Fortsättning följer....

Så nu är jag på lite bättre humör :P
Dock så var jag enlingt Brickegården för frisk för att få komma på provtagnng eller för att få ett sjukintyg.
Lite trist tycker jag att man inte kan få göra ett test o se vad det är för bacill som härjar runt i min kropp! Jag hade ju inte brytt mig i vanliga fall men nu när vi ska till Rhoddan så vill jag ju vara frisk!! :P
Men men jag har ju några dagar kvar på mig att friskna till!
Just nu är jag nästintill feberfri faktiskt så det går ju åt rätt håll!
Men känner jag mig rätt så måste jag ta det super lungt nu ett tag framöver... Suck och det är ju inte det lättaste.
Redan nu rycker det i mig att städa, tvätta, måla osv. Men nej idag är det åter soff-liggar-dag!!




Nu ska jag ta o skära till mig lite melon och sen kolla klart på sista avsnittet av greys :D I love Greys! Lätt en av dom bästa serierna!!! :D

Arg. Ab

Vilken underbar start jag fick på denna dag!
Jag kan väl börja med det possetiva!
Jag TROR faktist att febern är bättre, men just nu går jag fortfarande på Alvedon så jag får vänta några timmar tills den går ur så får vi se om febern är där.
Inatt hade jag 38,3 men i morse hade jag 37,1 :)

Iaf den pissiga delen av detta blogginlägg handlar om vårdcentralen.
Fy fan vilken "dagens ris" jag vill tillge Karolina vårdcentral!
Jag ringde i morse och bokade tid. När sköterskan ringer upp och jag berättar mitt problem, mitt i min mening avbryter hon och säger
 - Ah fast du tillhör inte oss här på Karolina!
Nehepp, men jag var ju hos er för ca 1 år sen med stämmbandskatarr!?
- Men det är en ny regel förstår du så du får ringa Brickegården.
Men va fan hur ska jag få en tid där idag då tänkte jag...
-Ah så du får allt ringa dit vet du...
AAAA men NNNNÖÖÖÖJJJEEEEE!!!!!
Inte för jag sa så men jag hade god lust!
Hon var så himla kort och otrevlig! Jag kan väl för fasen inte veta att jag var skriven där när jag nyss var där liksom...
Men jag vart ju bemött på exakt samma vis av tanten i receptionen sist jag var där så varför förvåna mig?!
Jag tänker aldrig aldrig ALDRIG skriva om mig till denna skitvårdcentral!
Så jag ringde upp brickegården och fick som tur var genast en ny tele tid.

Så där var det, Dagens största riskvast till Karolinas extremt charmiga personal! Tummen upp för er!  

Nu ska jag ta och göra mig lite frukost.
hej hej!

RSS 2.0